Eyvah çok vahim bir durum. Gerçi ben de aynı tepkiyi gösterirdim, tepkinde kesinlikle haksız değilsin. Hatta ben olsam o bayanlarla beni tanıştırma sözü vermeden fikrimi değiştirmezdim.Yani sonuçta, 2 erkek iki bayan, ve seni götürdüğü yerde bayanlardan eser yok. Bir saat sonra hem de. Yani eğer yemeğe gittilerse, bayanlar niye o kadar çabuk kayboldu ortadan? Ben düşünüyorum da, o bayanlardan biri olsam yani iş arkadaşı olarak, bu durumdan çok rahatsız olurdum, benim yüzümden olduğunu düşünüp seninle iletişim kurmaya çalışırdım. Getir gel kızcağızı da içi rahatlasın falan derdim. E bunu da yapmamışlar.
Yangına körükle mi gidiyorum? Beki de duymak istediğin bunlar değilde tesellidir.Neyse canım,bence çözüm şu, kıskançlığından utanmış gibi yapıp kızlarla tanışmak istediğini söyle. Bakalım tanıştıracak mı? O zaman çıkar işin rengi ortaya. Sora ne yapacağına kendin karar verirsin artı, 4 sene az değil. Ama güven bir kere sarsıldığında, bir de kıskancım diyorsun, yer durursun kendini. Herşey gönlünce ols un.
Yangına körükle mi gidiyorum? Beki de duymak istediğin bunlar değilde tesellidir.Neyse canım,bence çözüm şu, kıskançlığından utanmış gibi yapıp kızlarla tanışmak istediğini söyle. Bakalım tanıştıracak mı? O zaman çıkar işin rengi ortaya. Sora ne yapacağına kendin karar verirsin artı, 4 sene az değil. Ama güven bir kere sarsıldığında, bir de kıskancım diyorsun, yer durursun kendini. Herşey gönlünce ols un.