Sevgilimi çok seviyorum ama kafam çok karışık

"Daha acısız intihar yöntemleri de var." Diyeceğim yine de kıyamıyorum. Kuzum sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Aldatilmissiniz, issiz, eğitim durumunu denk değil. Sanmıyorum ki kendini geliştirmiş birisi de olsun. Hayatınızı karartmaya değer mi?

Anneni dinle ve ayrıl.
Suan sevdiğin için aranızdaki farkları görmüyosun fakat evlenince hepsi gözünde dağ gibi büyüyecek.yol yakınken ayrıl kendıne yazık etme

Birak gitsin.Yalniz kalman bin kat iyidir, kendine sayginla yasarsin. Zaten cok daha iyisi cikar karsina

Zaten adamakıllı düşününce bunların hepsini düşünüyorum. Fakat ayrıldığımız zaman da ya onunla evlenmediğim için pişman olursam diyorum. Dua ediyorum ama dualarım cevapsız kAlıyor sanki

Neresinden tutarsan elinde kalıyor.
Daha çok gençsiniz. Acele etmeye hiç gerek yok.

Hayır. Evlenip pişman olmaktan korkuyorum. Böyle bir işe kalkışamam
şekerim ayrilirsan acı çekeceksin illa ki. Alışkanlık çünkü. Ama geçecek. İnsanlar kaç yıllık eşinden boşanıyor ölüme alışıyor. Sonu görünmeyen ilişki için bu çırpınış niye? Sanki bana Kerem ile Aslı' siniz yani. Hep diyorum sizi mutsuz eden şeylerin peşinde kosmayin. Hep suç bu büyük aşk hikâyelerinde zaten. Gençler bunlara heveslenip saçma kişilerin peşinde heba oluyor. Ama unuttukları bir şey var o büyük aşklar kavusmadiklari için ünlü. Leyla Mecnun' a kavussa kv konusu açsa görürdüm büyük aşkını.

bız cocuklara nıye egitim aldırıyoruz...kusura bakmayın mantıklı duusnemıyorsunuz....onu bırakırsam birini sevemem...felan...boyle bır dusunceyle evlılık yolunamı girilir.evlendıkten sonra ne olacak...sen egitimlisin maaslısın ben lise mezunuyum ...hayatım hersey ıstedıgın gibi olsunmu diyecegını dusunuyorsunuz...adamda ozguven tavan anlasılan...bukadar arada farka gore bırde aldatmaya meyletmış..

ya bizim kadınlarımız bu arabesklikten ne zaman kurtulacak?

en nefret ettiğim iki konu tipi var burda birincisi "ah be adammmm ben seni çok sevmiştimmmm" diye adama açık mektup yazan çakma arabeskler ikincisi böyle aslında doğrusunu bilip de "ama napayım seviyorum onsuz yaşayamam"cılar.

yav nasıl yaşayamazsın onsuz? ekmek mi su mu bu? kim ya sokakta zaten elini sallasan bu profilde birine çarpıyor. eğitim farkı umrumda bile değil adam seni aldatmış konu sahibi.

doğru olanı biliyorsun,yapman gerekeni biliyorsun ama daha yapmak için neyi bekliyorsun? ayrıl öğretmenmişsin zaten çık tatiline 3 ay dağıt kafanı. sonra devam et.

şurda az bir şey üzüleceksin sonra düzeleceksin ya da hayatını karartacaksın sen seç.

Haklısınız..

Yaşın gençken ayrıl daha iyisini bulursun
Adam hem aldatıyor hem ipsiz sapsız
Bundan daha kötüsünü isteden bulamazsın

Anneni bile dinlemiyorsun.Burdadaki insanları da dinleyeceğini sanmıyorum. Bazı konular tartışmalı olur ama seninki gayet açık. Yapılacak tek şey var:Ayrılmak

Her şeyden önce neden her konuya "feyk" diyip uzaklaşıyorsunuz hanımlar?
Absürd bir durum olabilir belki ama ya bilgisayarın başındaki gerçekten ciddi bir şekilde yardıma ihtiyaç duyuyorsa?

Size gelince;Ben de arkadaşlarıma katılıyorum.Her sene mutlaka bahar yaşanır.Böyle bir insanla olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…