"Daha acısız intihar yöntemleri de var." Diyeceğim yine de kıyamıyorum. Kuzum sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Aldatilmissiniz, issiz, eğitim durumunu denk değil. Sanmıyorum ki kendini geliştirmiş birisi de olsun. Hayatınızı karartmaya değer mi?İyi akşamlar arkadaslar . Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. Ben 4 yıldır öğretmenim. 4 yıllik bir ilişkim var . Sevgilimi seviyorum. Evlenmeyi istiyorum bi yandan da korkuyorum. Zamanında face üzeri bi kızla beni Aldatmıştı. Bunun sebebi olarak da benim onu fake bir hesaptan işletmem olduğunu söyledi. Kendisi lise mezunu. Şuan işi yok. Normal bi işe girse memur olmadığı için ailem kabul etmicek gibi. İş konusu olsa da ben ilerde beni aldatır mı korkusuyla da yaşamak istemiyorum. Onu seviyorum suan 26 yaşındayım. Ayrılırsam bu saatten sonra kimseyi sevemem gibime de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Birak gitsin.Yalniz kalman bin kat iyidir, kendine sayginla yasarsin. Zaten cok daha iyisi cikar karsinaKonu fake değil. Çoğu zaman bu yaşadakıklarımın bir kabus olmasını diliyorum ben de. Bütün arkadaslarım doğru düzgün insanlarla evlendiler. Allah’a isyan olmasın ama ben bi günah mı işledim de böyle oldu diyorum. Çünkü bambaşka seyler düşünürken suan çok farklı bir durumdayım
Zaten adamakıllı düşününce bunların hepsini düşünüyorum. Fakat ayrıldığımız zaman da ya onunla evlenmediğim için pişman olursam diyorum. Dua ediyorum ama dualarım cevapsız kAlıyor sanki"Daha acısız intihar yöntemleri de var." Diyeceğim yine de kıyamıyorum. Kuzum sizin hiç mi kendinize saygınız yok? Aldatilmissiniz, issiz, eğitim durumunu denk değil. Sanmıyorum ki kendini geliştirmiş birisi de olsun. Hayatınızı karartmaya değer mi?
İnsallahBirak gitsin.Yalniz kalman bin kat iyidir, kendine sayginla yasarsin. Zaten cok daha iyisi cikar karsina
Evlendiginize pişman olmayı tercih edeceksiniz yani?Zaten adamakıllı düşününce bunların hepsini düşünüyorum. Fakat ayrıldığımız zaman da ya onunla evlenmediğim için pişman olursam diyorum. Dua ediyorum ama dualarım cevapsız kAlıyor sanki
Hayır. Evlenip pişman olmaktan korkuyorum. Böyle bir işe kalkışamamEvlendiginize pişman olmayı tercih edeceksiniz yani?
Merak etmeyin onu bile sevdiyseniz, bundan sonra başkasını sevmek zor olmaz sizin içinOnu seviyorum suan 26 yaşındayım. Ayrılırsam bu saatten sonra kimseyi sevemem gibime de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
şekerim ayrilirsan acı çekeceksin illa ki. Alışkanlık çünkü. Ama geçecek. İnsanlar kaç yıllık eşinden boşanıyor ölüme alışıyor. Sonu görünmeyen ilişki için bu çırpınış niye? Sanki bana Kerem ile Aslı' siniz yani. Hep diyorum sizi mutsuz eden şeylerin peşinde kosmayin. Hep suç bu büyük aşk hikâyelerinde zaten. Gençler bunlara heveslenip saçma kişilerin peşinde heba oluyor. Ama unuttukları bir şey var o büyük aşklar kavusmadiklari için ünlü. Leyla Mecnun' a kavussa kv konusu açsa görürdüm büyük aşkını.Hayır. Evlenip pişman olmaktan korkuyorum. Böyle bir işe kalkışamam
Evet neresinden tutsam elimde kalıyor.Neresinden tutarsan elinde kalıyor.
Daha çok gençsiniz. Acele etmeye hiç gerek yok.
Haklısınız..ya bizim kadınlarımız bu arabesklikten ne zaman kurtulacak?
en nefret ettiğim iki konu tipi var burda birincisi "ah be adammmm ben seni çok sevmiştimmmm" diye adama açık mektup yazan çakma arabeskler ikincisi böyle aslında doğrusunu bilip de "ama napayım seviyorum onsuz yaşayamam"cılar.
yav nasıl yaşayamazsın onsuz? ekmek mi su mu bu? kim ya sokakta zaten elini sallasan bu profilde birine çarpıyor. eğitim farkı umrumda bile değil adam seni aldatmış konu sahibi.
doğru olanı biliyorsun,yapman gerekeni biliyorsun ama daha yapmak için neyi bekliyorsun? ayrıl öğretmenmişsin zaten çık tatiline 3 ay dağıt kafanı. sonra devam et.
şurda az bir şey üzüleceksin sonra düzeleceksin ya da hayatını karartacaksın sen seç.
Seviyorum. Ayrılmayı çok denedim. Bu saatten sonra onu unutup başkasını sevemem gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?