Annemi dinledim asla onu ailemin karşısına çıkarmadım. Ama ayrılamadım da. Annem sadece iş konusunu sıkıntı etti. Aldattığını öğrense daha kötü olurAnneni bile dinlemiyorsun.Burdadaki insanları da dinleyeceğini sanmıyorum. Bazı konular tartışmalı olur ama seninki gayet açık. Yapılacak tek şey var:Ayrılmak
ya bizim kadınlarımız bu arabesklikten ne zaman kurtulacak?
en nefret ettiğim iki konu tipi var burda birincisi "ah be adammmm ben seni çok sevmiştimmmm" diye adama açık mektup yazan çakma arabeskler ikincisi böyle aslında doğrusunu bilip de "ama napayım seviyorum onsuz yaşayamam"cılar.
yav nasıl yaşayamazsın onsuz? ekmek mi su mu bu? kim ya sokakta zaten elini sallasan bu profilde birine çarpıyor. eğitim farkı umrumda bile değil adam seni aldatmış konu sahibi.
doğru olanı biliyorsun,yapman gerekeni biliyorsun ama daha yapmak için neyi bekliyorsun? ayrıl öğretmenmişsin zaten çık tatiline 3 ay dağıt kafanı. sonra devam et.
şurda az bir şey üzüleceksin sonra düzeleceksin ya da hayatını karartacaksın sen seç.
Evlensenizde kafayi yiyecek,evlenmessenizde kafayi yiyeceksiniz anlasilan. Bence evlenip kafayi yemektense aldatildimmi Acaba diye,bir uzmandan yardim alip simdiden ayrilin daha iyi olur derim.her gün bunu düşünerek kafayı yemekten korkuyorum. Ayrılmayı çok denedim ama onsuz da yapamıyorum
bızım kadınlaırmız okusada degişmiyor....maaslı olsada degişmıyor...anlamadım gitti..hem kadın hakları dıye diye nara atıyoruz ..hemde kendi hakkını kendin savunmuyorsun erkek uzerıne dunya kurmussun sonrada erkeklerın dunyası dıyorsunuz...bende anlamadım gitti...ya bizim kadınlarımız bu arabesklikten ne zaman kurtulacak?
en nefret ettiğim iki konu tipi var burda birincisi "ah be adammmm ben seni çok sevmiştimmmm" diye adama açık mektup yazan çakma arabeskler ikincisi böyle aslında doğrusunu bilip de "ama napayım seviyorum onsuz yaşayamam"cılar.
yav nasıl yaşayamazsın onsuz? ekmek mi su mu bu? kim ya sokakta zaten elini sallasan bu profilde birine çarpıyor. eğitim farkı umrumda bile değil adam seni aldatmış konu sahibi.
doğru olanı biliyorsun,yapman gerekeni biliyorsun ama daha yapmak için neyi bekliyorsun? ayrıl öğretmenmişsin zaten çık tatiline 3 ay dağıt kafanı. sonra devam et.
şurda az bir şey üzüleceksin sonra düzeleceksin ya da hayatını karartacaksın sen seç.
Allaah sizin de yardımcınız olsun inşallahValla zorla hayatıma dert alıyım diyorsan evlen ama o aşk birgün bittiğinde gözündeki perde kalktığında hayatın ızdıraba dönüşür. Eğitim farkı önemsizmiş bunu yaşamayan insan anlayamaz bnm eşim ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum anlaşabiliyor muyuz HAYIR inan bana işkence gibi geliyor bazen kafa uyumu çooooooooooooooooooooook önemli. Yani kısacası kimse için kendinden ödün verme kıymet bilmez tepene çıkarlar.
O zaman daha siraniz gelmemis iyi bir insan bulmanizin. Baskalari buldu,Ben bulamadim diyipte onune gelen uygunsuz biriyle evlilik yapilmazkiKonu fake değil. Çoğu zaman bu yaşadakıklarımın bir kabus olmasını diliyorum ben de. Bütün arkadaslarım doğru düzgün insanlarla evlendiler. Allah’a isyan olmasın ama ben bi günah mı işledim de böyle oldu diyorum. Çünkü bambaşka seyler düşünürken suan çok farklı bir durumdayım
Aslında evlilik korkusu gibi anlaşılsa da değil. Öyle olsa şimdiye kadar evlenmiştim onunla. Ayrılıp pişman olmaktan korkuyorumO zaman daha siraniz gelmemis iyi bir insan bulmanizin. Baskalari buldu,Ben bulamadim diyipte onune gelen uygunsuz biriyle evlilik yapilmazkiDemekki sizinki sevgi degilde birazda evde kalma korkusu bence. O zaman evlenin,kazara hamile kalip dogurun. Ustune birde aldatilin ve buraya tekrardan konu acin aldatildim ama cocuk var bosanamiyorum,ne yapmaliyim diye hay Allah ya.
Ben karşı çıkardım tabiki.@Sevdalnka63
Bir kural vardır. Eğitimci olarak bu kuralı siz de çok iyi bilirsiniz sanırım.. Bir cümleye başlayıp devamını "ama, fakat, lakin" gibi baglaçlarla devam ettiriyorsanız cümlenin ilk kısmının hiç bir anlamı kalmaz.
Demem o ki, sevgilinizi seviyorsunuz ama sevginizin üzerinde olan endişeleriniz mevcut. O endişeleriniz sevginizi ezmiş geçmiş bile, sadece siz buna inanmak istemiyorsunuz. Burada kim ne derse desin.. Seçimi siz yapacak, o hayatı siz yaşayacak, ve sonuçlarına siz katlanacaksınız. O yüzden bir eğitimci olarak sadece empati yapın derim. Sizin bu yazdıklarınızı kız kardeşiniz veya çok yakın bir arkadaşınız gelip size anlatsa sizin tepkiniz ne olurdu?
Peki o zaman neden şansınızı zorluyorsunuz?Ben karşı çıkardım tabiki.
Sevgilinizin ne gibi bir guzel ozelligi varda pisman olacaksiniz anlayamadim. Evlenip yazdiklarimi yasayip pisman olmak dahami iyi sizce? Sevgiliyken aldatan evlenince binlerce kez aldatir.Aslında evlilik korkusu gibi anlaşılsa da değil. Öyle olsa şimdiye kadar evlenmiştim onunla. Ayrılıp pişman olmaktan korkuyorum
Isi yokmusher gün bunu düşünerek kafayı yemekten korkuyorum. Ayrılmayı çok denedim ama onsuz da yapamıyorum
. Talibim çok oldu. Ama onun için reddettimHiç mi başka talibin çıkmadı yav, bu kadar mı zor durumdasın? Bu neresinden tutsan elinde kalacak tipi sevecek kadar çaresizsen gerçekten acıdım.
Sevgilinizin ne gibi bir guzel ozelligi varda pisman olacaksiniz anlayamadim. Evlenip yazdiklarimi yasayip pisman olmak dahami iyi sizce? Sevgiliyken aldatan evlenince binlerce kez aldatir.
. Talibim çok oldu. Ama onun için reddettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?