Sevgilimi çok seviyorum ama kafam çok karışık

Siz calisan kendi ayaklari uzerinde duran bir bireysiniz o neden calismiyor? Aldatmayi bilmem ama bu konuda ilerde cok buyuk sikintilar yasarsiniZz.

Zaten sevgilin adam olsaydı o ayrılırdı senden emin ol.
Ben bu kıza layık değilim daha fazla zamanını harcamayayım derdi eğer gerçekten sevseydi seni .
E ne olacak böyle hadi bi ise girdi diyelim alacağı maaş senden düşük olacak ilerde bunu dert edecek sen etmesen bile o kompleks yapacak .
Burada bi kadın vardı öğretmendi üç çocuğuyla asgari ücret alan eşinden boşanıyordu.
Adam sömürmüş hep kadını.
Senin işin garanti maaşın iyi evin geçimi esas yükü hep senin omzunda olacak bunu bil.
Git bi psikologa görüş destek al bu kadar kendini degersizlestirmen normal değil.

Hem işsiz hem aldatmış ve sende seviyorum evlenicem diyorsun. Ailen kabul etmezse kendileri için değil senin iyiliğin için kabul etmeyecekler bunun farkındasındır umarım.

Madem sen beni fake hesapla kandırdın, bende seni aldattım mı dedi? Sebebi bu yani, siz de tamam o zaman mı dediniz? Hem aldatıyor, hem pişkin, hem işi yok. Tebrik ediyorum sevgilinizi, bu özelliklerle iyi sizi bulmuş ve elinde tutuyor yıllardır, çok başarılı

reklamrda kızlar eğlenıyor falan kızkıza mutlu mesut o olmazmı

Yine aynı şekilde hiç düşünmediğin güzel şeylerde yaşayabilirsin geç değil. Bende çok üzücü ilişkilerle oyalandım hep korktum bitirmekten. Ne zamanki vazgeçtim karşıma eşim çıktı söyleseler gülerdim. Şöyle düşün bazen güzel şeylerin gelebilmesi için hayatındaki işe yaramaz şeylerin gitmesi gerekir. Hem o insanın varlığı enerjini bitiriyor üzerine yük olmuş. Lise mezunu olması sıkıntı değil ama kendini geliştirmemesi bir meslek edinememesi sıkıntı. Ben uğraşma derim. Evlensen bile herşey süt liman olmaz. Her kadının içinde kalır istediği gibi bir hayat. Herşeyin hayırlısını dilerim hakkında. Kendine uygun bir bey bulmak nasip olsun inşallah

26 Yaşındasın ,eğitimcisin ve tüm arkadaşların evlendiği için evde kalmaktan korktuğundan dolayı ,hayatında seçim şansı bırakmayan bir adamla ömür düşünmek zorunda kalıyorsun ?
Daha 26 yaşında bunları düşünmen çok yersiz,Evet çılgınlar gibi aşığım ,onsuz nefes alamıyorum ,ne olursa olsun onunla nefes almak birlikte aynı evi paylaşmak istiyorum deseydin sonuna kadar arkanda olurdum.
Hata da olsa kalbinin peşinden git derdim.
Ama senin aşık olduğunu sanmıyorum sende alışkanlık yapmış-Bir de bu saatten sonra kimi alacağım hayatıma ve aşık olacağım evleneceğim kaygısı.
Boş ver her şeyi ,geleceğini düşünmelisin ,karşına öyleleri çıkar ki ;tatlı tatlı unutursun

Yaş 26 ama bu saatten sonra gibi bir düşünce
işsiz güçsüz.Aldatmış aldatma sebebinde bile seni suçlamış.
26 yaş çok genç bir yaş.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.Önüne daha neler çıkar

Çok sağolun allah razı olsun. Umarım bana da nasip olur böyle bir şey

Ya ne güzel yazmıssınız insallah

27 yaşındayım hamileyim kocamdan ayrılırsam gayette yeniden aşık olup hayatıma devam edebilirim. Bir erkeğe bu kadar bağlanmayın. Evet üzülürsünüz ama hayatınız bitmez.

Yaşiniz sadece 26 . Elinizde güzel bir mesleğiniz var . Cok sükür diyeceginize bir günah işledimde bu insan cikti demeyon lütfen. Evet kader diye bişey var . Ama rabbimiz bizi herseyden ayiran düsünebilme yeteneğini vermiş. Sizi gercekteb sevse aldatmak için bahane aramazdi. Onuda geçtik hadi kabul ettiniz adam işsiz bir baltaya sap olmak istese 4 senede coktan olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…