- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
İyi akşamlar arkadaslar . Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. Ben 4 yıldır öğretmenim. 4 yıllik bir ilişkim var . Sevgilimi seviyorum. Evlenmeyi istiyorum bi yandan da korkuyorum. Zamanında face üzeri bi kızla beni Aldatmıştı. Bunun sebebi olarak da benim onu fake bir hesaptan işletmem olduğunu söyledi. Kendisi lise mezunu. Şuan işi yok. Normal bi işe girse memur olmadığı için ailem kabul etmicek gibi. İş konusu olsa da ben ilerde beni aldatır mı korkusuyla da yaşamak istemiyorum. Onu seviyorum suan 26 yaşındayım. Ayrılırsam bu saatten sonra kimseyi sevemem gibime de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
26 yaşındaKaç yaşında ?
Şimdiye kadar iş sahibi olmadıysa biraz zor olur gibi..
Herşeyede bahanesi var.
Yine aynı şekilde hiç düşünmediğin güzel şeylerde yaşayabilirsin geç değil. Bende çok üzücü ilişkilerle oyalandım hep korktum bitirmekten. Ne zamanki vazgeçtim karşıma eşim çıktı söyleseler gülerdim. Şöyle düşün bazen güzel şeylerin gelebilmesi için hayatındaki işe yaramaz şeylerin gitmesi gerekir. Hem o insanın varlığı enerjini bitiriyor üzerine yük olmuş. Lise mezunu olması sıkıntı değil ama kendini geliştirmemesi bir meslek edinememesi sıkıntı. Ben uğraşma derim. Evlensen bile herşey süt liman olmaz. Her kadının içinde kalır istediği gibi bir hayat. Herşeyin hayırlısını dilerim hakkında. Kendine uygun bir bey bulmak nasip olsun inşallahKonu fake değil. Çoğu zaman bu yaşadakıklarımın bir kabus olmasını diliyorum ben de. Bütün arkadaslarım doğru düzgün insanlarla evlendiler. Allah’a isyan olmasın ama ben bi günah mı işledim de böyle oldu diyorum. Çünkü bambaşka seyler düşünürken suan çok farklı bir durumdayım
İyi akşamlar arkadaslar . Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. Ben 4 yıldır öğretmenim. 4 yıllik bir ilişkim var . Sevgilimi seviyorum. Evlenmeyi istiyorum bi yandan da korkuyorum. Zamanında face üzeri bi kızla beni Aldatmıştı. Bunun sebebi olarak da benim onu fake bir hesaptan işletmem olduğunu söyledi. Kendisi lise mezunu. Şuan işi yok. Normal bi işe girse memur olmadığı için ailem kabul etmicek gibi. İş konusu olsa da ben ilerde beni aldatır mı korkusuyla da yaşamak istemiyorum. Onu seviyorum suan 26 yaşındayım. Ayrılırsam bu saatten sonra kimseyi sevemem gibime de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Yaş 26 ama bu saatten sonra gibi bir düşünceİyi akşamlar arkadaslar . Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. Ben 4 yıldır öğretmenim. 4 yıllik bir ilişkim var . Sevgilimi seviyorum. Evlenmeyi istiyorum bi yandan da korkuyorum. Zamanında face üzeri bi kızla beni Aldatmıştı. Bunun sebebi olarak da benim onu fake bir hesaptan işletmem olduğunu söyledi. Kendisi lise mezunu. Şuan işi yok. Normal bi işe girse memur olmadığı için ailem kabul etmicek gibi. İş konusu olsa da ben ilerde beni aldatır mı korkusuyla da yaşamak istemiyorum. Onu seviyorum suan 26 yaşındayım. Ayrılırsam bu saatten sonra kimseyi sevemem gibime de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok sağolun allah razı olsun. Umarım bana da nasip olur böyle bir şeyYine aynı şekilde hiç düşünmediğin güzel şeylerde yaşayabilirsin geç değil. Bende çok üzücü ilişkilerle oyalandım hep korktum bitirmekten. Ne zamanki vazgeçtim karşıma eşim çıktı söyleseler gülerdim. Şöyle düşün bazen güzel şeylerin gelebilmesi için hayatındaki işe yaramaz şeylerin gitmesi gerekir. Hem o insanın varlığı enerjini bitiriyor üzerine yük olmuş. Lise mezunu olması sıkıntı değil ama kendini geliştirmemesi bir meslek edinememesi sıkıntı. Ben uğraşma derim. Evlensen bile herşey süt liman olmaz. Her kadının içinde kalır istediği gibi bir hayat. Herşeyin hayırlısını dilerim hakkında. Kendine uygun bir bey bulmak nasip olsun inşallah
Ya ne güzel yazmıssınız insallah26 Yaşındasın ,eğitimcisin ve tüm arkadaşların evlendiği için evde kalmaktan korktuğundan dolayı ,hayatında seçim şansı bırakmayan bir adamla ömür düşünmek zorunda kalıyorsun ?
Daha 26 yaşında bunları düşünmen çok yersiz,Evet çılgınlar gibi aşığım ,onsuz nefes alamıyorum ,ne olursa olsun onunla nefes almak birlikte aynı evi paylaşmak istiyorum deseydin sonuna kadar arkanda olurdum.
Hata da olsa kalbinin peşinden git derdim.
Ama senin aşık olduğunu sanmıyorum sende alışkanlık yapmış-Bir de bu saatten sonra kimi alacağım hayatıma ve aşık olacağım evleneceğim kaygısı.
Boş ver her şeyi ,geleceğini düşünmelisin ,karşına öyleleri çıkar ki ;tatlı tatlı unutursun
İnsallah hep mutlu olursunuz:)27 yaşındayım hamileyim kocamdan ayrılırsam gayette yeniden aşık olup hayatıma devam edebilirim.Bir erkeğe bu kadar bağlanmayın. Evet üzülürsünüz ama hayatınız bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?