Sevgilimi çok seviyorum ama...

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Onu çok seviyorum. O da seviyor beni. Tabi karşındakinden ne kadar emin olabilirsin ama; Elinden geldiğince bunu hissettirmeye, göstermeye çabalıyor. Belki de ben kendimi geri çektiğimdendir bilmiyorum ama onu bazen istemiyorum. Sebebi yine o. Kimi zaman inanılmaz dengesiz davranıyor ve ben davranışlarına anlam veremediğim için konuşmayı tercih ediyorum. Birkaç gün tamam ama sonra yine aynı. Yoruluyorum. Sevsem de uzak duruyorum ister istemez. Bu durumlarda bensizliği yamamalı diye düşünüyorum. Çabalıyorum,emek veriyorum ama bazen ona anlam veremiyorum. Kafam, kalbim karmakarışık. Ne yapacağımı bilmiyorum.
İlgi konusunda da dengesiz, her konuda dengesiz. ya çok ilgili, ya çok ilgisiz. Ya çok mutlu ya çok mutsuz...
Tartıştığımızda baskın olursam alttan alan taraf hep o oluyor hakkını yiyemem kesinlikle ama bu döngü böyle devam ediyor ve ben artık ona karşı nasıl davranmam gerektiğini gerçekten kestiremiyorum.
Umarım daha açıklayıcı olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şu an sizin dediklerinize anlam veremedim
Bir şey anlamadım pek

İfade edememiş olabilirim Dengesiz davranması bizi de etkiliyor ve ben sıkılıyorum. O olsun istiyorum hep ama beni soğutuyor dengesiz davranışları. Ne yapacağıma karar veremiyorum

İfade edememiş olabilirim Dengesiz davranması bizi de etkiliyor ve ben sıkılıyorum. O olsun istiyorum hep ama beni soğutuyor dengesiz davranışları. Ne yapacağıma karar veremiyorum
Dengesiz derken mesela ilgi konusunda mı, sevgi konusunda mı vs açarsanız daha rahat anlaşılır
Sizi şimdiden soğutuyorsa iyice düşünün derim

Somut bir olay anlatsaniz iyiydi. Kafanız karışıyorsa ustelemeyin.

Dengesiz derken mesela ilgi konusunda mı, sevgi konusunda mı vs açarsanız daha rahat anlaşılır
Sizi şimdiden soğutuyorsa iyice düşünün derim

Güncelleme yaptım ama her konuda böyle. Kimi zaman haksızlık yaptığımı düşünüyorum kimi zaman ona inanılmaz kızıyorum. Beni de dengesizleştiriyor. Çok coşkulu ya da çok soğuk. Çok ilgili ya da hiç değil. Elbette her insanın günü gününe uymaz ama bu gün aşırı böyle.

Çok karışıyor. Ben mi çok pohpohladım bilmiyorum.
Karışıyor da karışmıyormus gibi mi yapıyor? Bir karışıp bir karışmıyor mu? Ne zaman neye karisacagini tahmin edemiyor musunuz? Ayrıca nelere karışıyor?

Karışıyor da karışmıyormus gibi mi yapıyor? Bir karışıp bir karışmıyor mu? Ne zaman neye karisacagini tahmin edemiyor musunuz? Ayrıca nelere karışıyor?

Hayır dediniz ya kafanız karışıyor mu diye ona çok karışıyor dedim. :) Yok öyle hayatıma müdehale etmez zaten. İkimiz de nerede nasıl davranacağımızı biliyoruz. O yüzden o konuda sorun yok. Birgün çok ilgili, birgün çok ilgisiz. Birgün çok umursamaz. Birgün çok mutlu diğer gün çok mutsuz. Bunlara anlam veremiyorum.

Ay saat üç olmuş kendimi bile unuttum su an. Ne kadardır sevgilisiniz?

Valla sizin kafa yi baya karistirmis cunku bu tur iliskiler onda olan pskolojyi size aynen iletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…