- 8 Ocak 2012
- 299
- 36
- 118
Merhaba arkadaslar benim 4 yillik bir iliskim var. Allah izin verirse bayramdan sonra nisanlanacagiz. Ama galiba ben cok sIkIyorum kendisini devamli bana karsi guven sorunun var diyor. Ole biseyini yakalamadim daha ama ilk cikmaya basladigimizda bazi yaptigi seyler guvenimi sarsmisti 4 sene gecti ustunden ama ben hala devam ettiriyorum galiba. Mesela bi yere gelecegi gidecegi zaman sorarben hep yok derim kiskancim galiba biraz ama sonucta kendi istegi olur hep. Mesela az once yine bi tartismamiz oldu yarin sinava girecek Izmire gidiyor bugun benimde samimi oldugum bi kiz arkadasin evinde kalacak arkaslaryla kizli erkekli karisik sonra yarin da gezip tozacaklarmis bana gec alayim donus biletini diyor arkadaslarla vedalasacaz gezicez biraz diyo . Gezecegi arkadaslarida ben taniyorum hepsinin sevgilisi var ama kiskaniyorum napim sonra tartistik sen bana guvenmiyomusun falan filan iste sonra dedim napiyosan yap cok sinir oldum kendisi cok sosyal biraz ben degilim. O yuzden galiba tartismalarimiz. Sonra bana herkesin kocasi sevgilisi arkadaslariyla geziyor ben gezince suc oluyo dkyo. Ne yapmaliyim sizce hem kendimi hemde onu sIkmak istemiyorum kizlar.:-
-
-(