Sevgilimi cok sIkIyorum galiba:-(

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba arkadaslar benim 4 yillik bir iliskim var. Allah izin verirse bayramdan sonra nisanlanacagiz. Ama galiba ben cok sIkIyorum kendisini devamli bana karsi guven sorunun var diyor. Ole biseyini yakalamadim daha ama ilk cikmaya basladigimizda bazi yaptigi seyler guvenimi sarsmisti 4 sene gecti ustunden ama ben hala devam ettiriyorum galiba. Mesela bi yere gelecegi gidecegi zaman sorarben hep yok derim kiskancim galiba biraz ama sonucta kendi istegi olur hep. Mesela az once yine bi tartismamiz oldu yarin sinava girecek Izmire gidiyor bugun benimde samimi oldugum bi kiz arkadasin evinde kalacak arkaslaryla kizli erkekli karisik sonra yarin da gezip tozacaklarmis bana gec alayim donus biletini diyor arkadaslarla vedalasacaz gezicez biraz diyo . Gezecegi arkadaslarida ben taniyorum hepsinin sevgilisi var ama kiskaniyorum napim sonra tartistik sen bana guvenmiyomusun falan filan iste sonra dedim napiyosan yap cok sinir oldum kendisi cok sosyal biraz ben degilim. O yuzden galiba tartismalarimiz. Sonra bana herkesin kocasi sevgilisi arkadaslariyla geziyor ben gezince suc oluyo dkyo. Ne yapmaliyim sizce hem kendimi hemde onu sIkmak istemiyorum kizlar.:-(:-(:-(

ben pek tecrübeli olmasam da öğrendiğim bir şey var o da erkeklere güven olmaz. onu çok sıkmayacak şekilde takip edebilirsin. bana sorarsan boş bırakmaya gelmiyor bunları. Geçen gün başıma gelenlerden sonra bunu öğrendim :43:

Valla canim basina ne geldi bilmiyorum ins cok kotu degildir. Ne yapsam sorun oluyo kendime artik ne desem laf mi sokuyosun diyo her dedigine tamam dememizi bekliyolar galiba ama ben diyemiyorum sonrada suclu oluyorum.Ben biyere gitsem bise demiyo ama hic kiskanma falan yok gayet rahat. Herhalde bana mesaj vermeye calisiyo bak ben bise demiyorum sende deme diye.

Merhaba arkadaslar benim 4 yillik bir iliskim var. Allah izin verirse bayramdan sonra nisanlanacagiz. Ama galiba ben cok sIkIyorum kendisini devamli bana karsi guven sorunun var diyor. Ole biseyini yakalamadim daha ama ilk cikmaya basladigimizda bazi yaptigi seyler guvenimi sarsmisti 4 sene gecti ustunden ama ben hala devam ettiriyorum galiba. Mesela bi yere gelecegi gidecegi zaman sorarben hep yok derim kiskancim galiba biraz ama sonucta kendi istegi olur hep. Mesela az once yine bi tartismamiz oldu yarin sinava girecek Izmire gidiyor bugun benimde samimi oldugum bi kiz arkadasin evinde kalacak arkaslaryla kizli erkekli karisik sonra yarin da gezip tozacaklarmis bana gec alayim donus biletini diyor arkadaslarla vedalasacaz gezicez biraz diyo . Gezecegi arkadaslarida ben taniyorum hepsinin sevgilisi var ama kiskaniyorum napim sonra tartistik sen bana guvenmiyomusun falan filan iste sonra dedim napiyosan yap cok sinir oldum kendisi cok sosyal biraz ben degilim. O yuzden galiba tartismalarimiz. Sonra bana herkesin kocasi sevgilisi arkadaslariyla geziyor ben gezince suc oluyo dkyo. Ne yapmaliyim sizce hem kendimi hemde onu sIkmak istemiyorum kizlar.:-(:-(:-(

Dört yıl geçmiş ilişkiniz başlayalı. Bence siz ona değil kendinize güvenmiyorsunuz. Geçin bir boy aynasının karşısına kendinizle konuşun. Bu adam dört yıldır sizinle birlikte. Sizi seviyor. Başkasını istiyor olsa zaten çatır çatır yapar. Ama o sizi istiyor. Bu kadar sıkarsanız emin olun birşey yapacağı yoksa bile yapar. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmenin alemi yok. Ha evet erkeklerin büyük kısmına güven olmaz. Ama zaten onu sıkarak sadakatini sağlayabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hatta daha önemlisi bir erkeğin sadakatini onu sıkarak sağlıyorsanız bunun adı sadakat olmaz. Biraz kendi haline bırakın adamcağızı ve dediğim gibi kendinize güvenin.

Keske o dediginizi yapabilsek yapanda cok yoktur bence :)nedense hep erkekler rahat birakilmayi istiyor.Valla ben onada banada guveniyorumda disariya guvenmiyorum diye bi soz varya.Cunku kendisi cok konuskan biri bole bi ortama girdigimizde herkes susar kendini dinler laf cok yani tanidigi tanimadigi herkesle .Bu da benim pek hosuma gitmiyor maalesef dikkatleri uzerine cekmeyi basarabiliyor. O yuzden bole artik ne derlerse nereye giderlerse boynumuz kildan ince olacak:)

Tamamen kendine güvenmemenle alakalı.

Ciddi ciddi bi'yere giderken o sana soruyo, sen de annesi gibi hayır gitme mi diyosun:26:

Böyle ilişki olmaz ki boğulursunuz:44:

Bence sen tez zamanda sosyalleşmeye bak.

Valla canim basina ne geldi bilmiyorum ins cok kotu degildir. Ne yapsam sorun oluyo kendime artik ne desem laf mi sokuyosun diyo her dedigine tamam dememizi bekliyolar galiba ama ben diyemiyorum sonrada suclu oluyorum.Ben biyere gitsem bise demiyo ama hic kiskanma falan yok gayet rahat. Herhalde bana mesaj vermeye calisiyo bak ben bise demiyorum sende deme diye.
ahahahha aynı sorun bende de var ya :/ ben cok kıskancım oda fazla rahat sosyal bana innalımaz güveniyor ama ben güvnemiyorum ve bikaç kezde yalanını yakaladım arkadaslarıyla gezebilmek için izmire bide istanbula gitti yalan söliyerek bende tabi arastırmacı bi kişiliğe sahibim ve öğrendim hala ilişkimiz devam ediyor yaklaısk 1,5 yıl oldu ama sorunu çözemedik tabi bi yolunu bulursam sana tavsiye edebilirim ama suan bende bulamadım.kıskanmıyım diyorum onun kötü yanlarını görmeye calısayorum hiçbir kız begenmez nası olsa diyorum ama bu sefer hem ben soğuyorum hemde günümüzdeki kızlar artık tipe bakmıyor direk cebe bakıyor eglenmeyi seven biri bu ugurda para harcar eglencelidir de bu da kızlara cazip geliyor tabi yani ne yapsam bilemiyorum bende.

Keske o dediginizi yapabilsek yapanda cok yoktur bence :KK66:nedense hep erkekler rahat birakilmayi istiyor.Valla ben onada banada guveniyorumda disariya guvenmiyorum diye bi soz varya.Cunku kendisi cok konuskan biri bole bi ortama girdigimizde herkes susar kendini dinler laf cok yani tanidigi tanimadigi herkesle .Bu da benim pek hosuma gitmiyor maalesef dikkatleri uzerine cekmeyi basarabiliyor. O yuzden bole artik ne derlerse nereye giderlerse boynumuz kildan ince olacak:KK66:

iide arkadasim bakan baksin o senden baskasina bakmadiktan sonra ne onemi var degil mi ?
eger cok skarsan daha cok kacar senden.. birak gezsin biraz sende cik arkadaslarinla gez ne olacak..

sonra da guzel guzel gezdiginiz yerleri anlatin birbirinize cektiginiz resimlere bakin laflayin oh ne guzell :) ne var yani bu kadar zor mu...

Merhaba arkadaslar benim 4 yillik bir iliskim var. Allah izin verirse bayramdan sonra nisanlanacagiz. Ama galiba ben cok sIkIyorum kendisini devamli bana karsi guven sorunun var diyor. Ole biseyini yakalamadim daha ama ilk cikmaya basladigimizda bazi yaptigi seyler guvenimi sarsmisti 4 sene gecti ustunden ama ben hala devam ettiriyorum galiba. Mesela bi yere gelecegi gidecegi zaman sorarben hep yok derim kiskancim galiba biraz ama sonucta kendi istegi olur hep. Mesela az once yine bi tartismamiz oldu yarin sinava girecek Izmire gidiyor bugun benimde samimi oldugum bi kiz arkadasin evinde kalacak arkaslaryla kizli erkekli karisik sonra yarin da gezip tozacaklarmis bana gec alayim donus biletini diyor arkadaslarla vedalasacaz gezicez biraz diyo . Gezecegi arkadaslarida ben taniyorum hepsinin sevgilisi var ama kiskaniyorum napim sonra tartistik sen bana guvenmiyomusun falan filan iste sonra dedim napiyosan yap cok sinir oldum kendisi cok sosyal biraz ben degilim. O yuzden galiba tartismalarimiz. Sonra bana herkesin kocasi sevgilisi arkadaslariyla geziyor ben gezince suc oluyo dkyo. Ne yapmaliyim sizce hem kendimi hemde onu sIkmak istemiyorum kizlar.:-:-)-:-)-(

Sen de gez bakalım erkek arkadaşlarınla o kabul edecek mi? :KK47:

Erkekler fazla sıkmaya gelmez. Ağırlığını koy ama fazla ileri gitme bence. Sende biraz gez dolaş kıskandır onu. belki işe yarar.

Back
X