Sevgilimi çok sıkıyorum

evmezamani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
2
0
1
28
Selamlar sürekli uzaktan bakıyordum siteye ama derdim olunca koştum geldim. 1 aylık bir ilişkim var yeni olmasına rağmen güvenemiyorum hep bir kuşku içinde yaşıyorum. Bu şekilde de yurumeyeceginin farkındayım. Daha bugün beraber olduğum kişiye gene kızdım ve bitti diyerek mesaj attım. O da sinirlendi. Sıkıldım artık senin bu tavırlarından yaptığım hiç bişey yok bir kere söz verdim ve seninim ben sadece bir ay olmasına rağmen bu denli kıskanmam sizce nasıl bir durum ne yapmam gerek kendimi biraz geri mi çekmeliyim çok mu fazla üzerine düşüyorum acaba?

üzülerek söylüyorum ki biraz çekmelisin kendini :( kıskançlık konusunda ben de aynı dertten muzdarbim fakat tanıdıkça güveniyorsun üstüne düştükçe değil.. bunalınca belki de normalde yapmayacağı şeyleri yapabiliyorlar maalesef..

Selamlar sürekli uzaktan bakıyordum siteye ama derdim olunca koştum geldim. 1 aylık bir ilişkim var yeni olmasına rağmen güvenemiyorum hep bir kuşku içinde yaşıyorum. Bu şekilde de yurumeyeceginin farkındayım. Daha bugün beraber olduğum kişiye gene kızdım ve bitti diyerek mesaj attım. O da sinirlendi. Sıkıldım artık senin bu tavırlarından yaptığım hiç bişey yok bir kere söz verdim ve seninim ben sadece bir ay olmasına rağmen bu denli kıskanmam sizce nasıl bir durum ne yapmam gerek kendimi biraz geri mi çekmeliyim çok mu fazla üzerine düşüyorum acaba?

off sorma canım yaaa whatsup son gırısı acıktı kapamıss gece de whatsupa gırmıs. sımdı trıp atıorum ona neden kapattın dıye ımalı bısıler yazıyorum ama anlamıor. gece uyanık oldugu ıcın ona trıp yaptıgımı zannedıyor... kafasını calıstırsa son gorulmesı kapalı dıye trıp atıorum ama anlamıooooo :((( anlasın ıstıyorum

off sorma canım yaaa whatsup son gırısı acıktı kapamıss gece de whatsupa gırmıs. sımdı trıp atıorum ona neden kapattın dıye ımalı bısıler yazıyorum ama anlamıor. gece uyanık oldugu ıcın ona trıp yaptıgımı zannedıyor... kafasını calıstırsa son gorulmesı kapalı dıye trıp atıorum ama anlamıooooo :KK43:(( anlasın ıstıyorum
Anlamasını bekleyeceginize direkt konuşsanız belki de mesele hallolur. Erkekler imadan hicbir sey anlamiyorlar çünkü.

off sorma canım yaaa whatsup son gırısı acıktı kapamıss gece de whatsupa gırmıs. sımdı trıp atıorum ona neden kapattın dıye ımalı bısıler yazıyorum ama anlamıor. gece uyanık oldugu ıcın ona trıp yaptıgımı zannedıyor... kafasını calıstırsa son gorulmesı kapalı dıye trıp atıorum ama anlamıooooo :KK43:(( anlasın ıstıyorum
Dag daga lusmus dagin haberi olmamis gibi bir şey direkt soylemeniz gerek boyle durumlarda ima ile olmazzz

Bence fazla bunaltma erkekler böyle şeylere gelemez unutma kaçan kovalanıyo kendini agırdan sat ulasılmaz ol zor ol

Seni cok iyi anliyorum. Bende öyleylim benimde bir sene olacak. Ilk aylarda bende öyleydim, ama birazda kendimi geri cektirmeye basladim. Belkide korkumdan böyle kiskanc ve tavirliyim sevgilime karsi. Belkide onun beni kirmasindan o kadar korkuyorumki öyle davraniyorum.
Su son aralarda hep rüyamda aldatiginni görüyorum. Huzursuz oluyor insan tabiki. Aradigimda Meskul caldi hemen icimde sühpe vardi. Ya baskasiyle benim hakkimdan alay ediyorsa. Durumu ona anlattim ve son aramalarinni gösterdi. Gercekten ailesi oldugunnu gösterdi. O an ben kendimden utandim. Ama sabirli olmasi gerek karsindaki, öylelikle ne kadar sana deger verdiginide gösterir.
Ama tabiki cokta üstüne gitme. Bende ara sira cok üstüne gidiyorum, bitti diyorum. Ortada fal yok yumurta yok. Sorun bille yok ama insan belki korktugundanmi böyle davraniyor bilmiyorum.
Bazenleri oluyor cok üstüne gitmek istiyorum. Onunla konusmadan önce arkadaslarimmi ariyorum onlar gelenlikle benim öfkemi aliyor sonra üstüne gitmemeye bakiyorum.
Belki sende dene. Bir arkadasinla konus belkide durum cok kücük ve büyütecek birsey yok

9 aylık ilişkim bunyüzden bitti, sen sen ol düşünmeden fevri hareket etme... karşılıklı olarak biraz taviz vermelisiniz. O sana saygı duymalı alttan almalı sende ona güvenmeyi denemelisin. Bende üzülerek söylüyorum ki daha dikkatli ol sıkıyorsan da sakin kal yani hesap soruyorsan tatlı dille sor.. ama itici şekilde üzerine düşme.. ben çok pişmanım ayrılalı 8 gün oldu ve tamamen bitti bana kurduğu cümleler can yakıcı... inşallah hakkında hayırlısı olur. Yaşlar kaç?

Back
X