kızlar biliyorum konuyu pek gzl bi saatde acmadm ama sevglmle yine kıskanclık tartışmaları yapınca buraya yazm dedm....
yaaa ben aşırı kıskancım herşeyi kıskanyom ya kendimi nasıl tutabilrm bazen asırıya gittimi fark edyorum ama kendimi engelleyemiyorum... kendimi nasıl tutabilrm onu bukadr kıskanmak istemyorummm varmı bi caresssiiiii kızlarrr yardmmmmm
kıskanarak kendine zarar verirsin mazallah sağlığın bile bozulur..karşı tarafıda huzursuz edersin..üstelik sen ne kadar kıskançlık yapsanda eğer sevgilin yaparsa birşeyler yine yapar..yani engel olamazsın..bazı erkekler kıskanılmaktan paylaşılamayan erkek olmaktan hoşlanır..senin bu tarafını kötüye kullanır..seni kıskandıracağı yoksada inadına yapar..aslında bu derece kıskanç kişiler ne evlenmeli ne sevgili edinmeli..mutlu olmak yerine mutsuz olurlar..
kıskanılmaz mı yaaa
Delirecek kadar kıskanırım (haberi olmadan tabii) belli etmem, kendimi kötü hissettiğimi bilmeden öyle bir şey yapar ve ya söyler ki, kıskançlığım falan kalmaz..
Allah yardımcın olsun.. Durumun zor anlıyorum..
en azından haberi olmuyor ben bütün içimdekileri yüzünü karşı cok hoş olmayan bi durumda söylüyorum kendimi tutamiyorum....coook çirkinleşiyorum yani farkındaym ama işte olmuyo olmuyo olmuyo...!
Mesela örnek versen? Ne boyutta kıskançlığın bilsek
Böyle yapman sizi yıpratır...
Biraz hakim ol kendine...
Söylemesi kolay diye bilirsin, ama zor olduğunu anlıyorum, fakat başka çaren yok...
Eminim sevgilin de bu durumdan rahatsızdır..
Kısakanmak, kıskanılmak güzel bişey, fakat ölçülü olunca güzel..
canım aynı durum bende de vardelirme noktasına geliyor insan hakim olamıyor kendıne... Ben cok denedım nasıl engel olabılırm dıye ama mumkun olmuyor.. Aşırı dercede kavga eder hale gelıyoruz bazen.. Ne oluyor ya dur dıyorm kendıme ama faydasız oluyor.. Oyle bır sey kı o an ne verseler elıne duvara atasın gelıyor. Icıcınde sankı bı canavar varmıs gıbı hıssedıyorsn durduramıyorsn.. Ben cok asırı oldugu zaman ıcımden saymaya baslıyorum nefes alıyorm sakinlesıyorm:) tabı gecmıyor ama o anlık durumu kurtarıyorum.ya da onu kıskandırıp ceza verıyorm:)) onun delırmesı benı rahatlatıyor heheheh tabı bu kıskanclık ılsıkının tuzu bıberı ama aşırıya kacınca kotü ya e ınsan kendıne engel olamıyor kı cok sevıyorsun halınden anladıgım kadarıyla.. Guvenını yıtırme noktasına getrme kendını.. Eglenceymıs gbı bak.. Ne kdar cıddıye alırsan bu durumu o kdara sıkılırsın. Kendını tanıyamaz hale gelırsın.. Karsındakı de snı cok kıskanıyorsa hosuna gıdıyorsa ne guzel:) her seyın ölculusu makbul bunu yasayrk anladım.. Kendını frenleme taktıklerı bul kendıne benm ıcımden sayma ornegım gıbı:) cok sevmek var cokcokcok sevmek var bır de boyle delıce sevmek var ıste allh yardm etsn cnmm .. Guvenını yıtrmemeye bak
ya çooook tsklerçok gzl yazmışsın. bazen bende o kıskanclığımı şakaymış gibi gösteryom ama bide gel içime sor orda fırtınalar kopuyo deprem oluyor vs. ama şu sayı sayma taktiğini denicem saol cnm...
kızlar biliyorum konuyu pek gzl bi saatde acmadm ama sevglmle yine kıskanclık tartışmaları yapınca buraya yazm dedm....
yaaa ben aşırı kıskancım herşeyi kıskanyom ya kendimi nasıl tutabilrm bazen asırıya gittimi fark edyorum ama kendimi engelleyemiyorum... kendimi nasıl tutabilrm onu bukadr kıskanmak istemyorummm varmı bi caresssiiiii kızlarrr yardmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?