sevgilimi coooooook kıskanyorummm!!!

geçici bir dönem.
ama güvenini sarsacak bişi yaptıysa bu ömür boyu böyle ara ara devam eder..
çok iyi anlıyorum seni,aslında elimizde olmayan bişi gibi duruyor ama bizim elimizde kendimizi rahatlatmak.. böyle daha çok kendimizi,yanındada sevdiğimizi yıpratıyoruz

bende çok kıskancımdır ama belli etmiyorum kendini bişiii sanmasın diye

ama herifimde ben onu kıskanayım diye bazı zamanlar kaşınır desem yeridir..

1..2...3...4....sabrederim... 5.de bi patlarım tam patlarım ,hayatı ona zindan ederim.. daha da bölee şeyler yapamaz bana

Bende kıskancım yaa aşırılıgı kişisine göre değişir. Ama kesinlikle içime atamamm içimde yasasam sadece diyorum ama yok illa ona çatarım belli ederim kızarım tepki veririm :)

Kıskançlık akabinde özgüvensizliği de getiriyor, yani hem karşındakine güvenmiyorsun hem de kendine, keşke hepimiz daha az kıskanç olsak

ben de senin gibi bir dönem yaşadım, sevgilimden hoşlanıp peşine düşen bir kadın yüzünden tüm dengem bozuldu, kıskanç bi insan değildim öncesinde ama her şeyi kurcalamaya, iş arkadaşlarını falan kıskanmaya başladım deli gibi. şimdi şimdi geçiyor yavaş yavaş eski halime dönmeye başladım. yani yine kıskanıyorum ama delirmeden, iş arkadaşlarını, eski arkadaşlarını sorun etmeden. bu tip olaylar insanın dengesini çok bozuyor. o pislik kadını da allah bildiği gibi etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…