- Konu Sahibi meyveliturta
Hadı dıyelım pızzacı vb gıbı gırecek e o meraklı teyze gırdı de nıye cıkmıyor demıcek mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadı dıyelım pızzacı vb gıbı gırecek e o meraklı teyze gırdı de nıye cıkmıyor demıcek mı![]()
Gercekten ders calisacaksiniz beni de alin yaniniza. Iki bebekle zor oluyo evde calismak.
Calismazsaniz durulmasi gereken yerde ben durdururum sizi zati.
Pek ders çalışılıcak gibi gelmedi bana yaa![]()
hakket yaa, ne geyik çevirmiştik biz be(ya yemin ederim, konu basligini okuyunca, bizim eski gruba nolduki ya acaba diyodum baktim son yorumu sen yapmisin)
bencede pek bi ders durumu degil sanki...
Hayaller ve hayatlar diyeceğim ;-)Ya hayır integral anlatacağım ona![]()
LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldiE bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.
Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdırKim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor
Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.
Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum![]()
Bak evladım annen bilirse sorun değil zaten,mahalle baskısını bastıramazsın zaten ağzı olan gene konuşur.
Annende rahatsız oluyorsa bu durumda gidin bir kütüphaneye sessiz sakin çalışın..
En mantıklısıda bu bana göre..
HanımKelesimiGetir'in yorumuna katılıyorum, annen varken gelsin erkek arkadaşın, aileden gizli eve kimse sokulmaz, niyetiniz ders çalışmak değil mi zaten?Sanırım annem evdeyken çağırsam daha iyi
Ben esimi gizlice odama alirdim ailem evdeyken hemde
ne casaretmis bendekide
Sukur yakalanmadan evlendik
![]()