• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi eve nasıl alabilirim?

Hadı dıyelım pızzacı vb gıbı gırecek e o meraklı teyze gırdı de nıye cıkmıyor demıcek mı :KK70:

Kapida bekler mi ki. Ciksin madem kadinin merakı gecip pencereden cekilince geri girer :/ yine de tehlikeli.
Ya cok uzuluyorum görüşme sıkıntısı yaşayanlara. Ben de çok sıkıntı çektim zamanında :)
Eve almak yine de cok riskli

• Beğen
Reactions: K_G
:KK53: iyi dersler simdiden :p . Dis kapiyi acik birak sonra evin kapisinida sevgilin girince yavassscaaa kapiyi kapat :KK53:. Teyzelerden kacmak zor olur :KK17: :KK69:bu vaziyet bekliyolar :-)

Çocuk gelmeden önce sen teyzeyi çaya çağır, yada kahve. Sonra içeceğine bas uyku hapını. Zaten 45dk ya uykusu gelir. Sen içtikten 10dk sonra eve gönder teyzeyi, ders çalışcam diye, o da eve gidince sızar zaten. Sen de seninkini çağırırsın, oh mis :D :D :D Yalnız dozu iyi ayarla, teyze ölür mölür karışmam :D

Böyle tehlikeli işlere hiç girme oldu da annen eve geldi ne düşünür kim bilir. Ne kadar tanıyor olsa bile. Ayrıca evde başbaşa olacağınız için ders çalışamazsınız . Ona göre git cafe tarzı bi yerde ders çalış.

Gercekten ders calisacaksiniz beni de alin yaniniza. Iki bebekle zor oluyo evde calismak.
Calismazsaniz durulmasi gereken yerde ben durdururum sizi zati.

Iki Çocuk var nasıl yapılır biliyorum durdururum diyorsun sanki

Konu sahibi sana gelince ben kütüphanede yan yana çalışanlara bile ayrı masalarda oturun diyeceğim yakında konsantre bozulur

Sevgilimle kütüphanede ders çalışırdım ama onu asla göremeyeceğim bir açıda hatta nerede oturduğunu bile görmeden

Ikimiz de başarılı olduk aksi olsa fire verirdik derslerden

Anlatarak çalışacaksan da hava güzel açık havada oturup çalışın

O ders derslikten çıkar.Ben sana diyim:-)
Hem annenden de saklama duyarsa sana okan bütün guveni yerle bir olur
Annen bildikten sonra komsu bilse ne yazar.
Ama dışarıda calısın acık hava zihin amar:D

Öyle bir başlık atmışsın ki ! Madem laf gider diye korkuyorsun dışarıda buluşun. Cafede falan çalışabilirsiniz. Evde çalışmak şart mı

LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldi :KK36: E bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.

Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdır :KK16: Kim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor :KK12:Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.

Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum En Büyük KKEn Büyük KK

annen baban evde olmayacak mi?

Bak evladım annen bilirse sorun değil zaten,mahalle baskısını bastıramazsın zaten ağzı olan gene konuşur.
Annende rahatsız oluyorsa bu durumda gidin bir kütüphaneye sessiz sakin çalışın..
En mantıklısıda bu bana göre..

Sanırım annem evdeyken çağırsam daha iyi
HanımKelesimiGetir'in yorumuna katılıyorum, annen varken gelsin erkek arkadaşın, aileden gizli eve kimse sokulmaz, niyetiniz ders çalışmak değil mi zaten?
Annen başkasından duysa güveni sarsılır, birkaç saat ders çalışma uğruna anneni üzdüğün için pişman olursun sonra.

Hanımlar sizde konu dışına çıkmayın, birde gençlere teyzeleri uyutmak için akıl vermeyin ne olur, bu genç kızımız yapmaz, başkasının yapacağı tutar olmaz.

Ayyy o nasıl oluyordu :D
Ben esimi gizlice odama alirdim ailem evdeyken hemde
ne casaretmis bendekide :KK48::KK76:
Sukur yakalanmadan evlendik :KK200::KK45::confused:
xenforo-smilies-kk45.gif

Back
X