• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi eve nasıl alabilirim?

At kafandan bu düşünceyi... Herkes gibi sen de biliyorsun ki sadece on dakika derse konsantre olacaksın sonrası pişmanlık. Annem duydu, komşum gördü... Üst düzey öğrenciler olmadıkça kimse lys matematiği öyle kolay kolay anlayamaz ve anlatamaz bunu biliyosun. Aklım almıyor bahanelerine...

Amacı ders çalışmak olan kişi annesine söyler.Annesi evde olsa da farketmez oturur dersini çalışır.(Tabi sevgiliyle ne kadar verimli olur bilemiyorum ) Sonra pişman olacağın şeyler yapmaman dileğiyle...LYS de başarılar ayrıca :cool:

Kütüphanelerin gayet de ders çalışılabilen bölümleri var fazla ses çıkarmadan çalışabilirsiniz.bazı bölümlerinde tamamen sessizlik gerekiyor ama o kısımlarda oturmayın tabi.
Cahil cesareti bu olsa gerek anne babadan gizli sevgiliyi eve sokmak nedir yahu?
Kazan ünv.yi bol bol görüşürsünüz zaten.
Gayet de açık fikirli biri olarak söylüyorum bunları.

Kesinlikle eve alma annenden habersiz iş yapma. Kafede parkta anlat konuyu

lys ye günler kala dert istiyosun sanırım sevgilinede pes doğrusu nasıl kabul ediyor bunu dışarıda konsantre olamıyormuş sanki sözel anlatacaksın integral altı üstü aoru çözeceksiniz sakın kendini riske atma bir erkek için otursun çalışsın yada git cafede anlat

Ay çok güldüm bu konuya
Canım ya gençlik tabi hey gidi günler Heeeey. ..
Sen git kız oglanin evine olmaz mı :))

LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldi :KK36: E bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.

Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdır :KK16: Kim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor :KK12:Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.

Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum En Büyük KKEn Büyük KK
başlığıngörünce çocuğu eve atmaya çalışıyosun sandım annen baban tamam diyosa elalem ne derse desin. ama bence gidin starbucksa fln orda çalışın dersinizi kahvelerinizi içerken ohh mis :))

Hayatım sana bir haberim var ders çalışmayacaksınız:) yarın ben ders çalışmak istiyordum o beni ikna etti diye ağlamayacaksan bu bahaneyede ihtiyacın yok.

LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldi :KK36: E bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.

Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdır :KK16: Kim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor :KK12:Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.

Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum En Büyük KKEn Büyük KK

Canim bak senin yazdiğin konunun üzerine yeni bir konu eklenmiş istersen bir oku onu =) ...
Disari'da bir suru sessiz sakin ortam vardir bizde öğrenci olduk ama hiç erkek arkadaşimizi eve almadik.
Erkek arkadasin bu kadar evde çalismak istemesi normal'mi sence.
Devir kötü canim bu kadar insanlara güvenmek nedendir ? Bu cesaret nereden geliyor ?

Böyle bi teyzeye rağmen sevgilini eve almanın derdindeysen senin niyetin çok pis söyliyim:KK53::KK53:

tatlım bence siz dışarda bir kütüphane de vs. çalışın. yarın bir gün sevgilim eve geldi olanlar oldu diye konu açmak zorunda kalma burda. islama göre de sizin evde başbaşa olmanız uygun değil zaten.

sonra vay efendim integral çalışıyodum hamile miyim :) niye ev gidin kütüphane de çalışın daha bi konuya adapte olursunuz çevreniz sizin gibi ders çalışanlarla dolu olunca......

Madem ki komşu teyzemiz çok meraklı , sevgilin gelmeden sen komşu teyzeye git bişey istemek için yada evde dışarı çık ama senin çıktığını görsün. sen çıktıktan sonra yada komşu teyzedeyken erkek arkadaşın eve gelsin. anahtarıda kapının önünde görünmeyecek birşeyin içine atıverirsin. arkadaşın eve girdikten sonra sende eve geçip rahat rahat ders çalışabilirsiniz. Böylece teyzemiz senden şüphelenmez. Hem ne var canım ders çalışacak gençlerrr :KK48: :KK47::p

Biz de gectik o yollardan bir cok sakin cafe var gidin rahat rahat calisin. Bir sey olmasa bile yarin obur gun gelir sevgilim soyle bi hareket yapti bana o amacla bakmasini istemiyorum sogudum napmaliyim diye konu acarsin. Ders calisma bahanesiyle eve almak dogru degil soyliyim zaten calismazsiniz belli bir sey

Valla bence ders çalışmak bahane yani sizin bahaneniz erkek arkadaşınız size gelmek istemiş sizde kabul etmişsiniz. Hiçbir erkek bir kızın evine gidip yalnız olup da ders çalışmaz yani kendinizi kandırmayın. Kütüphanede niye çalışamayasınız ki sessiz konuşursunuz yani ne var. Bence biri görebilir yani sorun olur sonra.

Ben sana yolları söyliyim ders çalışcaksanız dershaneye gidin boş bi sınıfta çalışırsınız hiç sıkıntı olmaz. Eve çocuğun gelceğinden evdekilerin haberi olmucak anlaşılan:KK53:

Back
X