• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi geri istiyorumm..

kızlar hrpiniz o kadar haklısınız ki mantığımla kalbim arasında kaldım resmen bi yandan çok seviyorum belki düzelir diye umut edip bekliyorum bi yandan da seven insan bu kadar basit bi sebeple ayrılmak ister mi unut gitsin diyorum ama olmuyo işte:5:
bundan sonra ne mesaj atıcam ne arıcam ben elimden geleni yaptım sonuçta aşk iki kişilik biraz da o çaba sarfetsin diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıcam :43:

kızlar hrpiniz o kadar haklısınız ki mantığımla kalbim arasında kaldım resmen bi yandan çok seviyorum belki düzelir diye umut edip bekliyorum bi yandan da seven insan bu kadar basit bi sebeple ayrılmak ister mi unut gitsin diyorum ama olmuyo işte:5:
bundan sonra ne mesaj atıcam ne arıcam ben elimden geleni yaptım sonuçta aşk iki kişilik biraz da o çaba sarfetsin diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıcam :43:

egerki kırıcı laflar edilmediyse saygı bitmemisse bence bir ilikiyi toparlamak daha kolaydır erkekler mesafeye gelemiyor cabuk bıkıyorlar bizim gibi sabırlı degiller bu konuda uzerine dusme o bence suan kafa karısıklıgı yasıyor ve zamanı gelince o bu yaptıgından cok pisman olucak o yuzden bırak o kendi kendine gorsun olacakları

mesaj atmakla hata etmemişsin bence içinden gelmiş atmışsın. ne dicek aaa bak dayanamadı mesaj mı attı dicek. o kadar sene geçmiş elbette ki bir çırpıda silip atamazsın. ayrılmak istemediğini belli etmişsin. ilerde hiç değilse keşken olmamış olur. aşkta gurur meselesi olmaz. belki oda pişman olmuştur ama yüzü tutmamıştır. boşver takılma mesaj atığ atmadığına.
ama seven insan uzakta olsa yakında olsa mesafeyi sorun etmez. bende eşimle 5-6 sene ayrı şehirlerde devam ettirdik. üztüne asker yolu gözledim. nişanlandık yine ayrı şehirlerdeydik. ama mesafeyi sorun etmedik. ama mesafe ilişkiyi yıpratıyor. görememek hasret özlem insanı agresif yapıyor. ama üstüne bana zaman ver dediyse de bunun altında da başka sebepler de aramak gerek. o mesafeyi bahane etmiş bence.
sen yapacağını yapmışsın eğer seviyorsa o geri döner. dönmezsede zamanla sende unutursun. unutamam desende unutulur.

canım ya o kadar özeniyorum ki böyle ilşkilere allah mutluluğunuzu daim etsin sizi hiç ayırmasın inş

egerki kırıcı laflar edilmediyse saygı bitmemisse bence bir ilikiyi toparlamak daha kolaydır erkekler mesafeye gelemiyor cabuk bıkıyorlar bizim gibi sabırlı degiller bu konuda uzerine dusme o bence suan kafa karısıklıgı yasıyor ve zamanı gelince o bu yaptıgından cok pisman olucak o yuzden bırak o kendi kendine gorsun olacakları

ewet cnm kırıcı hiçbişey söylemedik birbirimize...artık zaten kabuğuma çekilicem

kızlar dün mesaj attı..belliydi pişmanlığı annem hastaydı nasıl iyileşti mi falan diye sordu sen naptın geçtin mi derslerini falan dedi böyle bi ilgi alaka sormayın:1:..Ama özür dilemedi ya da o konuyla ilgili hiç bişey söylemedi bu kafamı karıştırdı ben de üstelemedim daha sonra mı özür dileyecek acaba:17:

bana zaman ver demenin anlamı şu oluyor;
şuan benim başka bi sevgilim var eğer olurda ilişkimiz yürümezse sen yedekte kal ya da şuan benim ilgilendiğim biri var aramız olmak üzere araya girip sen bozma eğer olmazsa ben yine seni ararım anlamına geliyor:26:

aynen duygularıma tercüman olmuşsunuz

Back
X