sevgilimi hangisinde ağlatabilirim ?

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
kızlaaaaaaar yardımınıza ihtiyacım var.. bir sevgilim var ve kütük desem yeridir bir insan hiçbir filmden etkilenmezmi yaa sizden ricam bana bir film tavsiye edin ben iki tane buldum bunlardan ikisinide izleyen ve hangisini izlememiz gerektiğini tavsiye edecek biri varmı cvplarınızı bekliyoruumm

1- a moment to remember

2-my sassy girl

ağlasın artıııkk

Son düzenleme:
Kişinin moduna bağlı ağlayıp ağlamama durumu.
Benim eski erkek arkadaşım benjamin button'ın tuhaf hikayesi'ni izlerken ağlamıştı biraz mesela.
Ben ölürsem ne yapacağını düşünmüş izlerken. :S

Sevgilin o an duygusalsa A Moment To Remember'da ağlayabilir belki ama My Sassy Girl'de ağlayacak bir şey yok bence.

Bu arada A Moment To Remember'ı anneme izlettim, çok duygusal bir insandır ama hiç ağlamamıştı. :s

Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. :s

Evet bence de insanın o an ki moduna bağlı.Mesela ben normalde filmlerde hüzünlenen bir insan değilim ama P.S I love you'da bile hüzünlenmiştim.

ahahha babam ve oglumu izlet aglamayan insan tanimiyorum:))
yada seven paunds geldi aklima niyeyse..
yukaardaki filmlere aglamaz hic deneme bile:))

a moment to remember ı izleyen varmı? cnm babam ve oğlumu izlemiştir hemde aşk filmi olsun istyorum ben

binlerce film izledim ama aklima gelmiyor yaf..gonul yarasini izlet yada ne biliyim hayalet filminde aglamayan yoktur heralde..bide eternal sunshine of the spotless mind var hem ask hemde cok duygusal 10 numara filmdir kendileri

bir erkeği film izlerken ağlatmak istiyorsan romantik acıklı fimler yerine

savaş sahneleri içeren, kahramanlk sonucu ölenlerin olduğu bir filmi seçmelisin.

binlerce film izledim ama aklima gelmiyor yaf..gonul yarasini izlet yada ne biliyim hayalet filminde aglamayan yoktur heralde..bide eternal sunshine of the spotless mind var hem ask hemde cok duygusal 10 numara filmdir kendileri

eternal sunshine of the spotless mind bu film olabilir canım çook saol

bir erkeği film izlerken ağlatmak istiyorsan romantik acıklı fimler yerine

savaş sahneleri içeren, kahramanlk sonucu ölenlerin olduğu bir filmi seçmelisin.

ben aşk filmi olsun istiyorum mesela ben ıf only i izleyip ağlayarak sadece ona sarılmak istemiştim oda benzer bişey hissetsin istyorum

Life is Beautiful, Schindler's List, Grave of the Fireflies (anime)... İlk bunlar aklıma geldi.

tabii ki a moment to remember :97:
ikimiz de salya sümük ağlamıştık

a moment to remember ı izleyen varmı? cnm babam ve oğlumu izlemiştir hemde aşk filmi olsun istyorum ben

benim erkek kardeşim izlemişti abla nerdeyse ağlıyacaktım gözlerim doldu demişti bana da tavsiye etmişti ama bir türlü izleyemedim.

my sassy girl(hırçın sevgilim)in amerikan versiyonunu izledim gerçekten çok etkilendim ve ağladım ama sanmam ki erkekler ağlasın hele de çok kütük diyosun bence sen ona the notebook(not defteri)ni izlet ağlamazsa bana gel diyim o kadar ağlamayan insan görmedim bu filmde

ya boyle cok duygusal bundan etkılenmıcek bi ınsan yoktur dediğiniz bir film varmı

A MOMENT TO REMEMBER

Bu film bayanları ağlatır erkekleri etkiler,üzer, içini burkar. Şu filmi izleyip de etkilenmeyen erkek anca taş kafalıdır. Bu filmi izlet sevgiline hem senin kıymetini de anlar

Filmden kendimi bulduğum harika bir replik

Son düzenleme:
benim sevgilim çok duygusal türk filmi ve aşk konulu filmler izleriz ama genelde ben ağlarım o ben onu terkedince gitme diye ağlar bu fikri beğendim bende film izletiyim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…