Sevgilimi herkesten kiskaniyorum

okuonceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
60
35
38
İyi geceler hanımlar bana binkonusalim yardımcı olmanızı isticem

Ocak ayında nikah şubatta düğün düşündüğümüz erkek arkadaşım var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve çocukluk askiyiz 20 yıl sonra bulduk birbirimizi
Neyse ya ben onu herkesten kıskanıyorum paylasmsk istemiyorum e erkek adam cevresi var çok sikboğaz ettiğimi dünyanın benim etrafımda dönmediğini söylüyor.çok mu acaba bunalıyorum ne yapmalıyım tabi bide yalnız yaşamanın etkisi var yaş var 30+ belkide gokgormedik oldum çünkü hiç bu kadar sevilmedim ne yapmalıyım doğru kıskanıyorum acaba ne oldum delisimi oldum bekarlık başıma vurdu da offf nasıl sikoğaz etmeden bu iliskiyi yürütücem bilmiyorum bu yüzden sürekli kavga ediyoruz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun

Herkesin de gözü senin nisanındaydı.
Aman boş bırakma her an kapabilirler.

Evet düzenledim telefondan yazınca Öyle oldu evet sanırım ne bulmuş oldum aslında 18 aydır birlikteyiz herşey çok iyi güzel ama gelgelelim onun arkadaşlarıyla zaman geçirmesine tahammül edemiyorum ...bende çok arkadas canlısı biri değilim

1- Neden bu kadar özensiz yazdınız?
2 - Sakin olun ve toparlanın. Eğer seviyeli ve uzun süreli bir birliktelik arzuluyorsanız erkek arkadaşınızı boğmayınız ve kendi sınırlarınızı da koruyunuz.
3- Ben bu kıskançlık mevzusunu oldum olası anlamıyorum. Ya kendinize güvenmiyorsunuz ya da erkek arkadaşınıza. Ayrıca kıskançlığın insanları çok basitleştirdiği fikrindeyim. Tekrar ediyorum, toparlanın.

Herkesin de gözü senin nisanındaydı.
Aman boş bırakma her an kapabilirler.
Kapmaları değil aslında ne olursa olsun her konuda bana danışır fikrimi alır internetle çok ilgili değil her şifresi bende bankacılık olsun facebook vs sosyal ağlar sacmsapan hareketler sergiliyorum kaybetmek de değil aslında ama bi anlam veremiyorum kendime

Anlamadım başlık dışında konuyu. Neyse anlamama da gerek yok başlıkta belli zaten.

Kendiniz de daralttığınızın farkındasınız, biraz geri çekeceksiniz mecbur yoksa yaşanmaz bu hayat.

Her normal insanın arkadaşları olur. Sağlıklı birşey bu. Sadece seninle vakit geçiremez. Bak gece 1 eşim dışarda arkadaşlarıyla. Ben de çıkıyorum vakit geçiriyorum. Arayıp darlamıyorum adamı. Sağlıklı bir ilişkide çiftlerin ayrı vakit gecirmesi normal. Kocam da benim gözümde dünyadaki en yakışıklı adam ama her an biri kapıcakmış gibi davranmıyorum. O senin sevgilin/nişanlın/eşin ASLA malın degil

Eşimle 10 yıllık ilişkim var. Şükürler olsun bir gün bile kıskanmadım ilişkimi yormadım kendimi üzmedim eşimi yıpratmadım. Çok uzun yıllar da böyle gider inşallah.

Her sorun çıkarma isteğinizde , ilişkinin mevcut enerjisini tükettiğini ve ömrünü kısalttığını düşünün. Boşuna yıpratmayın kendinizi

Öyle gerçekten aslında yardım almayı düşünüyorum mesleği olan maddi anlamda çok iyi konumdayim doğrusu hobilerim var neden böyle oldum bilmiyorum aslında son bikac aydır böyleyim herhangi bir güvensizlik yok aldatma vs yok güzellik mi yani güzelim.
Saplantı mi yaptım acaba ya da evliliğe yaklaştıkça mi böyle oldum böyle olan var mı aranız da onu da bilmiyorum

Onu da çok yipratiyorum kendimi daha çok yıpratıyorum ilişkimizi yıpratıyorum 1 haftadır çok kızdı bana haklı yani da vardı bugün konuştuk ve dediği şu lavaboya giderken de senden izin alayım mı malın gini davraniyorsun bana falan dedi amacım asla sürekli kontrol değil ama böyle hissettiriyorum

Avucundaki kuşu sıkıp öldürmenin hikayesini bilir misiniz?
Kendinize bunu tekrarlayın. Adam bunalır gider valla, ben olsam giderim yani "Bu ne be" diye.
Arkadaşından, çevresinden kıskanmak ne allasen? Farkındasınız madem, toparlayın bi kendinize gelin.

Kk da eşini veya sevgilisini kıskanan hatunlara halat, zincir tasma önerirler
Ben mandal da aldım bunlara ilaveten. Benim.olmadığım yerde burnuna takıp bensiz nefes bile almasın istiyorum
Ama ağzından nefes almayı öğrenmiş işte kim girdiyse aklına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…