Pamuğa sarıp çerçeveletince de iyi oluyo diyollaaŞok bogaz demeyin once
Bi de kafes oneriyorum ben
Kafesin icine koyarsaniz zannimca hicbir yere kipirdayamaz
Herkesin de gözü senin nisanındaydı.İyi geceler hanımlar bana binkonusalim yardımcı olmanızı isticem
Ocak ayında nikah şubatta düğün düşündüğümüz erkek arkadaşım var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve çocukluk askiyiz 20 yıl sonra bulduk birbirimizi
Neyse ya ben onu herkesten kıskanıyorum paylasmsk istemiyorum e erkek adam cevresi var çok sikboğaz ettiğimi dünyanın benim etrafımda dönmediğini söylüyor.çok mu acaba bunalıyorum ne yapmalıyım tabi bide yalnız yaşamanın etkisi var yaş var 30+ belkide gokgormedik oldum çünkü hiç bu kadar sevilmedim ne yapmalıyım doğru kıskanıyorum acaba ne oldum delisimi oldum bekarlık başıma vurdu da offf nasıl sikoğaz etmeden bu iliskiyi yürütücem bilmiyorum bu yüzden sürekli kavga ediyoruz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun
Kapmaları değil aslında ne olursa olsun her konuda bana danışır fikrimi alır internetle çok ilgili değil her şifresi bende bankacılık olsun facebook vs sosyal ağlar sacmsapan hareketler sergiliyorum kaybetmek de değil aslında ama bi anlam veremiyorum kendimeHerkesin de gözü senin nisanındaydı.
Aman boş bırakma her an kapabilirler.
Evet düzenledim telefondan yazınca Öyle oldu evet sanırım ne bulmuş oldum aslında 18 aydır birlikteyiz herşey çok iyi güzel ama gelgelelim onun arkadaşlarıyla zaman geçirmesine tahammül edemiyorum ...bende çok arkadas canlısı biri değilim
Ben mandal da aldım bunlara ilaveten. Benim.olmadığım yerde burnuna takıp bensiz nefes bile almasın istiyorumKk da eşini veya sevgilisini kıskanan hatunlara halat, zincir tasma önerirler
Cidden güldüm doğru bunu yapmaya hakkım yokKk da eşini veya sevgilisini kıskanan hatunlara halat, zincir tasma önerirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?