güvenim var tabiikide. güvenim olmazsa zaten birlikte olmazdım, hele birde başka şehirdeyse.
kıskanmamın sebebi başka. başkası görüyor diye. ben niye göremiyorum adilsizlik bu yaaa. bende her an görmek istiyorum aşkımı :çok üzgünüm:
denicem canım saol :çok üzgünüm:Şuan ayrı şehirlerde olduğunuz için oluyor bütün bunlar..Kendimden biliyorum canım
Nasıl düzelir prk fikrim yok ama, ben artık kendime söz verdim kıskanmamaya, kendi kendimi telkin edebiliyorum sadece...Bunu tavsiye edebilirim mesela?! :):1hug::1hug:
teşekkür ederim, denicem hepsini. sevgilime yansıtmamam gerektiğini söylemişsin. her zaman yansıtmıyorum. ama arada tutamıyorum kendimi, söylüyorum ona çok kıskandığımı :1shok:. aşkım bişey demiyor çok şükürkendi kendinizi telkin ederek ancak kurtulabilirsiniz. hep olumlu düşünmeye çalışın. evliliğinizi geleceğinizi hayal edin. aklınıza kötü birşeyler gelince tv açın bişeyler yapın. aklınızdan çıkmasını sağlayacak aktiviteler bulun kendinize..
aşırı kıskançlık ilişkiyi de bozar sizin psikolojinizide..sevgilinize sakın yansıtmayın bu durumları..
evet bende bu lafı söyleyenlere inanasım gelmiyor. cünkü ben kıskanmadan duramıyorum :bbo:seven insan kiskanir guzelim,bunda bi tuhaflik yok,ama asirisi olursa sanada askinada zarar verir,,ayrica kiskanmiyorum cunku cok guveniyorum lafinada cok gulerim,,,,mutluluklar dilerim canim...
güvenim var tabiikide. güvenim olmazsa zaten birlikte olmazdım, hele birde başka şehirdeyse.
kıskanmamın sebebi başka. başkası görüyor diye. ben niye göremiyorum adilsizlik bu yaaa. bende her an görmek istiyorum aşkımı :çok üzgünüm:
evet yaa çok haklısın, çok saol tatlım delikafaduldenbu arada olan krizlerimizden biri bende uzağım bende özlüyorum bende çok kıskanıyorum hep inanşehrini çevresinde ona bakan onu gören onunla konuşan herkesi:çok üzgünüm:bir ara pranoya olmuştu neden o insanlar onun yanındada ben değilim diye ama düşündüm ki onlar onun çevresinde evet ona yakınlar ama o benim beni seviyor kalbide ruhuda hep benimle beraber özel oln sensin onlar değil böyle düşün bence rahatlıyacağından eminim bacım:teselli:
benim gibi başkalarıda varmış. bunu görmek bile içimi o kadar rahatlatıyorki. çok teşekkürler :1hug:kıskanman normal cnm..bende nişanlımla farklı şehirlerdeyim..iki gün önce rüyamda aldatıyor beni diye gördüm inan sanki gerçek aldatmış gibi deli oldum..iki gündür rüyamı anlatıp duruyorum nişanlıma:)güvenimde sonsuz halbukiii ama iştee seviyorumki kıskanıyorum:)seninkide gayet normal:)
arkadaşların anlamıyor seni demek,benim yakınımdaki arkadaşlarımda beni anlamıyor genelde yada onlarda kıskanıyor aslında ama ittiraf edemiyorlar belkide-tatlicadiarzu- . şunu bil biz ikimizde tek değiliz bu konuda zaten. bir sürü var böyle bunu anladımdelikafadulden bu konuyu açtığımdan beri.denise sennde bendeensin kaydirigubbakcemile2
ben anlatamıyorum derdimi kimseye valla üstelik biz aynı semtte oturmamıza ragmen..
çok değişik bi duygu insanın kafası hiç rahat etmıyo
18 yaşındaym ve ilk defa bu tarz duygular içerisindeyım ama birine anlatınca gülüyoo.. kendime benzettim seni bugun benım aklımdan da gecti sandık başı olayı senın yazdıgını goruncede benden bi tane daha varmıs dedim kaydirigubbakcemile3
öyle bişey ki aklını kemiren hep bişeyler oluyo acaba hangi kızla iş yernde konuşuyo sonucta işi o mecbur katlancaz ama işte....
ayy dellendim yine ben kötükedihüso
gülşahcım sen başarmışsın. artık mantıklıca kıskanıyorsun sadece. umarım bende sen gibi olurum en kısa zamandabende önceden cok kıskanırdım hemde bılıncsızce :)
sımdıde kıskanıyorum tabı ama mantıklı sekılde :))
kendıne ugras bul dusunmemeye calıs o bnm dıye dusun eger guvenıyorsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?