niye böyle oluyor sana diyimmi bak burda forumlari okuyoruz iyiden iyiye paronayak oluyoruz valla bak ben kendimden biliyorum gizli gizli adamin cebini karistirir oldum gecenlerde o uyurken seytan dürttü gittim banyoya döktün cüzdanini acaba ikinci bir hat yada bir kart ne bileyim acayip bisey bu aldatilan kadilarin hikakeyelrini duydukca insanin psikolojisi bozuluyor
sonradan yaptiklarimdan utanc duyuyorum ama engel olmayorum
bence çok dogru burda yazılanlardan etkileniyoruz ama sizinki de çok aşırıymış yaw:bbo:niye böyle oluyor sana diyimmi bak burda forumlari okuyoruz iyiden iyiye paronayak oluyoruz valla bak ben kendimden biliyorum gizli gizli adamin cebini karistirir oldum gecenlerde o uyurken seytan dürttü gittim banyoya döktün cüzdanini acaba ikinci bir hat yada bir kart ne bileyim acayip bisey bu aldatilan kadilarin hikakeyelrini duydukca insanin psikolojisi bozuluyor
sonradan yaptiklarimdan utanc duyuyorum ama engel olmayorum
olaylar etki bırakıyor üstümüzde ister istemez. ama her erkek ya da kadın aynı değildir bunuda unutma yerimsenibenkesinlikle güven olayi degil ben bu forumla tanisana kadar böyle bisey yoktu
ama öyle büyük asklarin altindan böyle seyler cikiyorya insan böyle düsünmekten kendini alamiyor cok sevdik cok güvenmistim diyor aldatilan kadinlar erkeklere ona güvendiginizi söylemeyin daha bir rahat oluyorlarmis nefesinizi her daim enselerinde hissetmeleri lazim
hani birde erkeklerin meshur bir lafi vardirya aldatmayan erkek yokturrrrrrrr
iste gelde bunlari duyda paranoya olma
iiişştteee bu delikafaduldenbende bundan yakınıyorum hep"ya millet benim gözümle bakarsa asılırsa " diye. bu benim aşkım da aşık olacak karşılık verecek anlamına gelmiyor. ama napiyim elinmde değil işte, senin gibi kafamçokkarıştıbende kocamı çok kıskanıyorum. o esnaf. milet onun oraya yemeğe gidiyor bir bayan müşteri görsem kesin eşime asılmaya geldi diyorum. o zaten konuşmuyor elemanları var ona rağmen. eve gelince kaç bayanla konuştun diye soruyorum. güvensizlik değil bu. onun birşey yapmıyacağını biliyorum. ama millet ya ona benim gözümle bakarsa asılırsa diye içim içimi yiyor.hastalık resmen benim ki.. ve en çok beni yıpratıyor. mideme kramplar giriyor.
sonuçta herşey olacağına varıyor. ve şuan bizimleyseler bizi sevdiklerinden istemeseler giderlerdi diyorum.. rahatlatmaya çalış kendini canım.
haklısın sınırım. inanılmaz çok özledim aşkımı:çok üzgünüm:. en son geçen sene gördüm, aşkım önümüzdeki ay gelicek inş...:Saruboceq:canim en son ne zaman gorustunuz? cok ozlemis olabilirsin. onun hircinligini da kiskanclik olarak disa vuruyorsundur belki de... en kisa zamanda kavusun insallah...
arada bir söylemek lazım kıskandığımızı, ama her zaman değil arkadaşlarında dediği gibi bence. mesela o da bana karşı bazen kıskançlık tavırları yapıyor, çok hoşuma gidiyor açıkcasıkıskanmak bir çözümmüdür sahıplenme duygusumudur veya sevgi bellirtisimi bunun ayrımı yapmak lazım.
bana göre kendi güvensizlik kişiye göre deişir..
seven insan kıskanır die bişey olurmu olabalir..
kendine güven söz konusu ..senın kıskançlıgın onun kendini daha vazgeçilmez olarak hissetmesini saglamzmı....
Aşkımla ben ayrı şehirdeyiz. bu aralar bana noluyor bilmem aşkımı çoook kıskanmaya başladım. normal mi bilmem. nasıl kurtulacam bundan onu da bilmiyorum :sm_confused:
bu gün sandıkbaşında çalışıyor kendisi. onu bile kıskanıyorum. başka insanlar, kızlar aşkımı görüyor diye kıskançlık içerisindeyim şu an:1no2: .o değil başka şeylerdede oluyor bu. mesela iş yerindeki insanlardanda kıskanıyorum. çünkü onlar her gün hep görüyor aşkımı. ben göremiyorum .aranızda ben gibi olanlar varmı, sürekli sevgilisini kıskanan ? nasıl kurtulacam ben bu huyumdan
:roflol::roflol:bu benimde aklıma geliyor hep ama sevgilime söylemeye çesaret edemiyorum, bu kız delimi demesin diyesırnaşık şey
ben ya beeennormaldir kıskanman seviyorsun cunku....seven insan her zaman olmasa da mutlaka kıskandıgı noktası vardır :jeyyar: benn baskalarina bakmasini bile kıskanıyorummm.....poşett geçir kafana öylee gez dıomm bazennn sırnaşık şey
:roflol::roflol:bu benimde aklıma geliyor hep ama sevgilime söylemeye çesaret edemiyorum, bu kız delimi demesin diyesırnaşık şey
süpeerr :lepi:
çimçik bilem atıyom bee baktıgı zamann
oolleeyyy benimki dert değilmiş:lepi:. yönetici öyle karar verdi sırnaşık şey. bu bile insanın içini rahatlatıyor hihoyyytDERT OLMADIĞI için....içerik nedeniyle konunuz "ah erkekler"bölümüne taşınmıştır bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?