Sevgilimi kıskanıyorum :(

niye böyle oluyor sana diyimmi bak burda forumlari okuyoruz iyiden iyiye paronayak oluyoruz valla bak ben kendimden biliyorum gizli gizli adamin cebini karistirir oldum gecenlerde o uyurken seytan dürttü gittim banyoya döktün cüzdanini acaba ikinci bir hat yada bir kart ne bileyim acayip bisey bu aldatilan kadilarin hikakeyelrini duydukca insanin psikolojisi bozuluyor
sonradan yaptiklarimdan utanc duyuyorum ama engel olmayorum

desene paranoyak olduk iyice :roflol:
ben aldatmaları es geçiyorum o yüzden , okumuyorum, sen de öyle yap istersen..
bi de acaba mı diye buna kafa yormayalımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bence çok dogru burda yazılanlardan etkileniyoruz ama sizinki de çok aşırıymış yaw:bbo:
yerimsenibenseven insan kim ne derse desin kıskanır tamam guven önemli olmazsa olmaz birşey ama kıskanmayla alakası pek yok bence.ben sevgilime güveniyorum bana yanlış birşey yapmayacagını biliyorum ama yine de kıskanıyorumm.çunku onu çoookkk seviyorum.herşey fazla sevmekten aslında.canım sende kendini oyalayacak şeyler yap kitap oku falan.sevgiline de o kadar kıskanç oldugunu belli etme.
ayrı şehirlerde olmasanız aslında bu kadar fazla olacagını sanmıyorum

PeSpEmBe ben zaten her seferinde söylemiyordum kıskandığımı. ama arada kendimi tutamıyorum ve söylüyorum. Ama dediğin gibi her seferindede söylememek gerek bencede yoksa sevgilimizi sonradan havadan indiremeyiz hihoyyyt. o yüzden bu günden ittibaren dahada az söylemeye başlicam. saol yorum için yerimseniben

Z@z@: doğru söylüyorsundelikafadulden. burdaki problemler hem ders oluyor bize. hemde bazen olumsuz yanlarıda oluyor aslında maalesef. önceleri vardı güvensezlik sorunu sonuçta daha yeni tanıyordum. ama artık ben aşkıma karşı herhangi bir güvensizlik sorunu yok. aştım artık bu olayı çok şükür

ozlempau saol Şeniz

iremiremirem evet doğru. ayrı şehirlerde olduğumuz için böyle oluyorum tabiikide .aynı şehirde olsaydık yine kıskanırdım. ama bu kadar değilkafamçokkarıştı . en kısa zamanda bu huyumdan vazgeçmeye çalışacam.

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle güven olayi degil ben bu forumla tanisana kadar böyle bisey yoktu
ama öyle büyük asklarin altindan böyle seyler cikiyorya insan böyle düsünmekten kendini alamiyor cok sevdik cok güvenmistim diyor aldatilan kadinlar erkeklere ona güvendiginizi söylemeyin daha bir rahat oluyorlarmis nefesinizi her daim enselerinde hissetmeleri lazim

hani birde erkeklerin meshur bir lafi vardirya aldatmayan erkek yokturrrrrrrr
iste gelde bunlari duyda paranoya olma

olaylar etki bırakıyor üstümüzde ister istemez. ama her erkek ya da kadın aynı değildir bunuda unutma yerimseniben

bende kocamı çok kıskanıyorum. o esnaf. milet onun oraya yemeğe gidiyor bir bayan müşteri görsem kesin eşime asılmaya geldi diyorum. o zaten konuşmuyor elemanları var ona rağmen. eve gelince kaç bayanla konuştun diye soruyorum. güvensizlik değil bu. onun birşey yapmıyacağını biliyorum. ama millet ya ona benim gözümle bakarsa asılırsa diye içim içimi yiyor.
hastalık resmen benim ki.. ve en çok beni yıpratıyor. mideme kramplar giriyor.

sonuçta herşey olacağına varıyor. ve şuan bizimleyseler bizi sevdiklerinden istemeseler giderlerdi diyorum.. rahatlatmaya çalış kendini canım.

iiişştteee bu delikafaduldenbende bundan yakınıyorum hep"ya millet benim gözümle bakarsa asılırsa " diye. bu benim aşkım da aşık olacak karşılık verecek anlamına gelmiyor. ama napiyim elinmde değil işte, senin gibi kafamçokkarıştı

canim en son ne zaman gorustunuz? cok ozlemis olabilirsin. onun hircinligini da kiskanclik olarak disa vuruyorsundur belki de... en kisa zamanda kavusun insallah...

kıskanmak bir çözümmüdür sahıplenme duygusumudur veya sevgi bellirtisimi bunun ayrımı yapmak lazım.

bana göre kendi güvensizlik kişiye göre deişir..

seven insan kıskanır die bişey olurmu olabalir..

kendine güven söz konusu ..senın kıskançlıgın onun kendini daha vazgeçilmez olarak hissetmesini saglamzmı....

canim en son ne zaman gorustunuz? cok ozlemis olabilirsin. onun hircinligini da kiskanclik olarak disa vuruyorsundur belki de... en kisa zamanda kavusun insallah...
haklısın sınırım. inanılmaz çok özledim aşkımı:çok üzgünüm:. en son geçen sene gördüm, aşkım önümüzdeki ay gelicek inş...:Saruboceq:
arada bir söylemek lazım kıskandığımızı, ama her zaman değil arkadaşlarında dediği gibi bence. mesela o da bana karşı bazen kıskançlık tavırları yapıyor, çok hoşuma gidiyor açıkcası . bir ihtiyaçtır kıskanılmak kaydirigubbakcemile3 .ama fazlası zarar-tatlicadiarzu-

ben ya beeen normaldir kıskanman seviyorsun cunku....seven insan her zaman olmasa da mutlaka kıskandıgı noktası vardır :jeyyar: benn baskalarina bakmasini bile kıskanıyorummm.....poşett geçir kafana öylee gez dıomm bazennn sırnaşık şey

:roflol::roflol:bu benimde aklıma geliyor hep ama sevgilime söylemeye çesaret edemiyorum, bu kız delimi demesin diyesırnaşık şey

DERT OLMADIĞI için....içerik nedeniyle konunuz "ah erkekler"bölümüne taşınmıştır bilginize

Son düzenleme:
DERT OLMADIĞI için....içerik nedeniyle konunuz "ah erkekler"bölümüne taşınmıştır bilginize
oolleeyyy benimki dert değilmiş:lepi:. yönetici öyle karar verdi sırnaşık şey. bu bile insanın içini rahatlatıyor hihoyyyt

Ewet ya güvenle kıskançlığın ne alakası var çözemedim bende. Bende çok kıskanıyorum. Aşkıma sonsuz güveniyorum ama dışarıda öyle kızlar varkiii onlara güvenmiyorum şakkıdı

bazı davranıslar vardır ki o paylaşamama, sahiplenme içgüdüsü olarak yorumlanabilir. özgüven sorunu oldugunu düşündügüm haller de var. adamı olur olmaz kısılamak paranoyak senaryolar kurmak. gördügü her kızı potansiyel erkek avcısı sanmak. onunla konusan herkesi kıskanmak.. vs.. vs......

. ama uzaktaykende cok normal karsılarım.. görmeden etmeden onca gecen süre zor olur ve insanı biraz sıkıntılı hallere düşürebilir. istemedigi ruh haline girebilir insan.. bu özgüvenle degil daha cok özlemekle alakalıdır.. ama herseyin fazlasıda ilişkiyi mahveder.. uzaktayken yapılabilecek tek sey sabretmektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…