- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
Ya bızde de aynı sekılde. Komsu dahi olsa evımıze gıren cıkan ınsanların tümü kardestır. Neler okuyoruz yarabbımBizde akraba evliliğini geç, komşuya Bile o gözle bakılmazbizde anlattıklarının hepsi normal .
Ailede akraba evliliği olmasa ‘boşuna stres yapma’ derdim ama kız kendi kendine umuda kapılmış olabilir
Ailesinde akraba evliliği olmayan biri icin evet bunlar gayet olağan seyler ve aksinidüşünmek art niyet. Ki benim icin de oyle. Ama sevgilisinin sülalesine kuzen evlilikleri varmis. Budurumda bi acaba mi demeklazım benceEsımle yasıt kuzenlerıme abı demıyorum bu beni onlardan hoslanıyor mu yapıyor?
Cok cırkın bır zıhnıyet. Bız kardes gıbı buyuduk. Aramızdakı samımıyetı hayatlarımıza gıren ınsanlar mı belırleyecek? Bız kuzenımle sarılıp bırbırımızı operken partnerlerımız ırrıte mı olacak yanı?
Esım evde yokken de gelıyor oglumu sevıyor kahve ıcıyor dertlesıyoruz ve gıdıyor. Ne esım ne de onun esı rahatsızdır bu durumdan. Esı benden yasca kucuk oldugu halde abla senın yerın bızde apayrı karı koca senı sever sayarız dıyor. Tövbe bismillah bır yasıma daha gırdım. Yanı buyuk ya da kucuk olması neyı degıstırır?
Kucuk-büyük olan kuzenlerım de abla yada loveitred der eslı yada essız gelırler bana.
Sızı rahatsız eden baska ne olmus olabılır acaba?
Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...
Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...
Akraba evliliği varmış o yüzden bende kıskanırdım.Birde benim yapım böyle belkide bilmiyorum ama ben gidipte erkek kuzenimin evinde kalmaya çekinirimNormalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...
Bence konu sahibi hakli. Sizin bakış açınız doğru. Ama konu sahibinin sevgilisinin ailesinde akraba evliliği varmış kuzenler evlenmiş iste. O yüzden normal kuzen ilişkisi değil bu yani kızda sorun var bence.Esımle yasıt kuzenlerıme abı demıyorum bu beni onlardan hoslanıyor mu yapıyor?
Cok cırkın bır zıhnıyet. Bız kardes gıbı buyuduk. Aramızdakı samımıyetı hayatlarımıza gıren ınsanlar mı belırleyecek? Bız kuzenımle sarılıp bırbırımızı operken partnerlerımız ırrıte mı olacak yanı?
Esım evde yokken de gelıyor oglumu sevıyor kahve ıcıyor dertlesıyoruz ve gıdıyor. Ne esım ne de onun esı rahatsızdır bu durumdan. Esı benden yasca kucuk oldugu halde abla senın yerın bızde apayrı karı koca senı sever sayarız dıyor. Tövbe bismillah bır yasıma daha gırdım. Yanı buyuk ya da kucuk olması neyı degıstırır?
Kucuk-büyük olan kuzenlerım de abla yada loveitred der eslı yada essız gelırler bana.
Sızı rahatsız eden baska ne olmus olabılır acaba?
İki kuzenim evlendi. Kuzen olup evlenenler var okadar samimi olmasın benceNormalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?