- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...