Sevgilimi kuzeninden kıskanıyorum

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...

Normalde paranoya yaoisun derdimama sülalede akraba evliliği olması dusundurucu. Sevgilin rahatsız olmuyor sanirim. Ama kizin aklına sevgilimi sokmaya çalışanlar var gibi geldi bana
Sevgilim gerçekten iyiniyetli bi adam. Herkese yardimci olmaya calisir. Ona da yardimci olmaya çalışıyor ama kızın niyeti iyi gibi gelmiyor bana. Bu Kızın hic mi yaşıtları yok dertlesecegi de hep kendinden 11 yas büyük bi adama dertlesiyor. Bi de bekar bi adamin evine niye kalmaya geliyor. Bilmiyorum belki dediğin gibi birileri bu kizi aklina sokmaya calisiyodur.

Valla bilemedim ben de kuzenlerimi cok severim surekli mesajlasirim görüşürüm yıllardır ama boyle durumlari genelleme yapmadan kisilere göre degerlendirmek lâzım...Kızın niyetini ancak kızı daha yakından tanırsan anlayabilirsin...

Bana bu şey gibi geldi yaşınız kaç bilmiyorum ama sizden gençse sevgiliniz onu beğenebilir korkusu mu bu, yani öyle merak ettiğim için soruyorum. Ben şunu anlamlandıramadım diyelim ki kız da öyle bir düşünce var sevgiliniz onu ister mi? Ya da istemek onu beğenmek gibi bir kapasitesi varsa neden böyle bir yapıda bir insanla birliktesiniz?

tum bu yazdiklariniz bizim ailede normal,
yani abi dememesi, gidip kalmasi, dertlesmesi, mesajlasmasi... vs vs
ama bizde akraba evliligi hic yok, hani uzak akraba evliligi bile yok.

Akraba evliligi olan bir ailede bence bunlar normal degil,
bu tarz aileleri olan arkadaslarim var, hepsi sey diyor, biz kuzenlerimizle sizin ailenizde oldugu gibi kardes gibi buyumuyoruz ki, ozellikle belirli yasin ustunde direk araya resmiyet giriyor seklinde.

Kız belki de sevgilinize ağabey gözüyle bakıyor hiç başka gözle bakmıyordur, yaşıtları olabilir ama onlarla dertleşemiyor olabilir. Ama diyelim ki kız sevgilinize erkek gözüyle bakıyor ve beğeniyor, asılıyor falan. Sizin sevgiliniz sonuçta bir birey, kendi aklı var. Kendi kararlarını kendi verir. Kendi hür iradesi var, başkalarına göre duygularını yönlendirecek değil. Kendi namusunu koruyacak olgunluğa ve ahlaka sahip değilse zaten adam değildir. Sevgiliniz sizi seviyor, sizi istiyor ki sizinle beraber. Sizi istemiyorsa gider başkasıyla beraber olur. buna kim engel olabilir ki? O sizi seviyor, sizi istiyor ki sizinle beraber.

Benim kuzenlerimde bana abla demiyor bu birşey ifade etmez bence.bu şekilde kızın niyetini anlayamazsınız.gözlem yapın tavırlarına bakın ancak öyle birşeyler çıkarırsınız.sevgiliniz kıza o gözle bakmıyorsa bence kurcalamayın.

Bizde akraba evliliğini geç, komşuya Bile o gözle bakılmaz:D bizde anlattıklarının hepsi normal .
Ailede akraba evliliği olmasa ‘boşuna stres yapma’ derdim ama kız kendi kendine umuda kapılmış olabilir 🥴

Ailede akraba evliliği olması nedeniyle bahsettikleriniz normal değil. Böyle bir ailede erkek ve kız kuzenlerin bir evin çatısında beraber yaşamalarına da normal gözle bakılmaz. Şüphelerinizde haklısınız. Erkek arkadaşınızın böyle bir niyeti yok gibi görünüyor ama kızın niyeti farklı gibi geldi bana.

Bizim ailede akraba evliligi yok, eşimin ailesinde de yok dolayisiyla şu anlatiklarinizdan ben rahatsiz olmazdim ama sizin sevgilinizin abisi kuzeniyle evliymiş bu durumda bilemedim simdi ne kadar kuzen oluyor...

Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...
Bence kızı tanımadan yorum yapmak doğru olmaz. Sizi yakın zamanda bi araya getirmezse işte o zaman şüphelenebilirsiniz. Bu arada bana da kendimden 7 yaş küçük kuzenim adımla hitap ediyo. Kardeşim de 8 yaş küçük nadiren abla der çünkü arkadaş gibiyiz.

akraba evliliği olan bir sülale olmasa abartıyorsunuz derdim ama madem akraba evliliği var birbirlerine alışmaları için kurulmuş bir düzen bile olabilir bu.

Sizi gaza getirmek istemem ama bizim ailede de akraba evliliği var ben bunların hiç birini benden büyük kuzenlerime yapamam yanlış anlaşılır diye ama benle yaşıt hatta küçük kuzenlerimle çok samimiyimdir kardeş gibi.

Back
X