• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi nasıl bağlıcam kendime tekrar

Gerçekten evlenmek isteyen sana dokunabilir mi? Nasıl olsa evleniceğim seninle, herşeyi zamanında yaşamak güzel demeli GERÇEKTEN seven insan. o.O

Madem birlikte olacaktin test niye yaptirdin madem test yaptirdin niye birlikte oldun.Konu fake to fake bence..Hayır fake degilse iyi degil basım döndü..

ooohhh maşallah maşallaaah.
Aynı evde yaşıyormuşsun, kızlığını da vermişsin adamı neyle bağlayacaksın? Bağlama artık.
3 aylık sevgiliyle bu ne samimiyet arkadaş?
Siz de ki nasıl bir cesaret nasıl bir yaşam biçimi?
Valla sabah sabah :KK57: Allah ıslah etsin sizi demekten başka bişey diyemiyorum.:KK34:

bir-erke%C4%9Fi-kendine-ba%C4%9Flamak_393985.jpg
böyle herhalde adam başka nasıl bağlanır?

Konu sahte gibi gerçekse alan memnun veren memnun kimse kinseye köle değil

Bakirelik testi yaptırma kısmına takıldım.
Ne münasebet ya. Kendinize gelin. Size güvenmeyen defolsun gitsin hayatınızdan, sizinde kendinize saygınız olsun.
Zaten test istemeside formaliteymiş amacı birlikte olmakmış, olmuş zaten.
Şimdi de istediğini almış yan çiziyor.
Bağlayamazsınız.
Şayet size inanmadığında, test yaptırmak yerine , mabadına tekmeyi atsaydınız kapınızda köle olurdu.
Bu saatten sonra bu adamdan size hiç birşey olmaz.

Eylül ayında başlayan bir ilişkim var.Aynı evde kalıyorduk ilk zamanlar çok güzeldi daha sonra kavga etmeye başladık sevgilim çok kıskanç hiç bir erkekle konuşmamı bırak selamlaşmamı bile istemiyor.Bana çok güven verdi beni hiç bırakmıcağını söyledi benimle birlikte olmak istedi kız olduğuma inanmadığını söyledi daha sonra da doktora gidip bakirelik testi yaptırdım ama devlet hastanesine gittiğim için rapor vermediler daha sonra ilişkiye girdiğimizde benden kan gelmedi ve bana inanmadı daha sonra sürekli bana beni sevmiyosun beni kandırdın deyip durdu ayrıldık sonra ben hastaneden raporu aldım ona göaterdim barıştık ama hala benim onu sevdiğime inanmıyo dün bana nolur aşık ol bana aşık ol deyip durdu bana beni sevdiğini benden vageçemediğini söyledi bana ne yaptın böyle dedi bu arada biz evlenmeyi düşünüyoduk hatta ailesiyle bile tanıştım ilk tanışan kişi benmişim ailesiyle ama şimdi soğuduğunu söylüyo onun beni eskisi gibi sevmesi için ne yapmalıyım yardım edin ben onu çok seviyorum

resmen saçmalıyorsun.önce bekaret testi yaptırmak istedin sonra doktor vermedi.sevgilinle ilişkiye girdin sonra kan gelmedi inanmadı sen de gittin test mi yaptırdın...doktor sayı da verdi mi bari...

Eylül ayında başlayan bir ilişkim var.Aynı evde kalıyorduk ilk zamanlar çok güzeldi daha sonra kavga etmeye başladık sevgilim çok kıskanç hiç bir erkekle konuşmamı bırak selamlaşmamı bile istemiyor.Bana çok güven verdi beni hiç bırakmıcağını söyledi benimle birlikte olmak istedi kız olduğuma inanmadığını söyledi daha sonra da doktora gidip bakirelik testi yaptırdım ama devlet hastanesine gittiğim için rapor vermediler daha sonra ilişkiye girdiğimizde benden kan gelmedi ve bana inanmadı daha sonra sürekli bana beni sevmiyosun beni kandırdın deyip durdu ayrıldık sonra ben hastaneden raporu aldım ona göaterdim barıştık ama hala benim onu sevdiğime inanmıyo dün bana nolur aşık ol bana aşık ol deyip durdu bana beni sevdiğini benden vageçemediğini söyledi bana ne yaptın böyle dedi bu arada biz evlenmeyi düşünüyoduk hatta ailesiyle bile tanıştım ilk tanışan kişi benmişim ailesiyle ama şimdi soğuduğunu söylüyo onun beni eskisi gibi sevmesi için ne yapmalıyım yardım edin ben onu çok seviyorum
Bu kadar saf olmayın kardeşim yaa ..
Adam mı kalmadı böylelerinin her dediğine boyun eğip kabulleniyorsunuz ..
Adam alacağını da hevesini de almış artık ..
Uzak dur ondan bence ve yaşadıklarını da o pisliği de unut .

Türkiye'deki kadınların akil noksanlığı olduğunu soylemisti bir hocam. Kabul etmek istememiştim. Neden böyle dediğini simdi daha iyi anlıyorum. Cunku erkekler ne isterse yapan bir zihniyet var. Biz böyle oldukça daha çok kadına şiddet haberlerini okuruz.

Kızlık zarı muayenesi olabilirsin ancak rapora dökme işlemini ancak adli tabiplik verebilir. Yazılı iznini alırlar ayrıca. Herhangi bir hastaneden mi aldın bu raporu o kısmı anlamadım ben?

sen doğru sölediğin birşeyde sana inanmayıp peşinden koştuysan kendine saygın mı yok gittin test yaptırdın o seni artık avucunda görüyor soğudum desede gitmiceğini biliyor geçmiş olsun...

ipleri bu kadar eline verme tatlım ayrıca erkek arkadaşınında pskolojisi bozuk galiba dikkat et seninkinide bozmaya başlamış

Back
X