- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi gamzeli_st
-
erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gider.. eğer evin erkeğiyim diyorsa yapacak arkadas.. öyle kadın bir iki yapınca herşey üstüne kalıyor adam rahata alışıyor
hayat müşterek falan lafta kalıyor herşey..
evin erkeğiyimi kadınıyımı yok hayatım.. sağlıklı evlilik bencillik temeli üzerine kurulamaz..
erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gider.. eğer evin erkeğiyim diyorsa yapacak arkadas.. öyle kadın bir iki yapınca herşey üstüne kalıyor adam rahata alışıyor
hayat müşterek falan lafta kalıyor herşey..
bencede yok ama karşındakini iyi tanımak gerekiyor.. bazı erkekler sorumluluğu tamamen yıkıyor o zamanda kadın çok yıpranıyor bilmem anlatabildimmi??
Tabi bu bir de karşıdaki erkeğin karakteriyle alakalı..Rahata çabucak alışan,tembel,oh ne ala eşim çalışşsın ben onun paralarınıda rahat rahat yiyim mantıgı varsa evet "müşterek lafı" lafta kalır..
Öyle adamıda evden içeri sokmam!!
Ondaki mantık şu ben kredi çekersem 150 sen gönder bana 150 ben.Ben biriktircem ama sende biriktirceksin sende yapcaksın.Öyle yani.Örneğin 300 ödeyemicek durumda değil burdaki maksat iyimserlik değil onu kanatsız melek yaptınız.Kendsi bilmediği bi miktarın borcunu ödüyo her ay.babasının kredi borcuymuş öde öde bitmiyo.Bi birikim yapmıyo.Benim maaşımı bazen aileme vermeme neden veriyosun diyo.Böyle biri işte
Neyse hayırlısı saolun yorumlar için
parasal destek vericek çoksa kaçırma derimhayır tabiki ben sadece ondan şunu duymak istiyorum Sen çalışma ben yaparım sen paranı nasıl harcamak istiyosan öyle harca desin zaten bende yapıcam. Yoksa sadece ona yüklicek değilim
Konu herşeyi ona yaptırmak değil yanlış anlaşılma olmasın .Parasal destek verici bi insan istesem çok.Ben sevdğm insanla mutlu olmak istiyorum ama o beni şaşırttı böyle yaparak anladınızmı bilmem.
Ondaki mantık şu ben kredi çekersem 150 sen gönder bana 150 ben.Ben biriktircem ama sende biriktirceksin sende yapcaksın.Öyle yani.Örneğin 300 ödeyemicek durumda değil burdaki maksat iyimserlik değil onu kanatsız melek yaptınız.Kendsi bilmediği bi miktarın borcunu ödüyo her ay.babasının kredi borcuymuş öde öde bitmiyo.Bi birikim yapmıyo.Benim maaşımı bazen aileme vermeme neden veriyosun diyo.Böyle biri işte
canım tabii ozaman farklı şöyle ev alınır ikinizin üzerine ortak veya senin üzerine borcunu ödersiniz bankaya yatırırsınız hesap numarası olur o şekilde burada benim bir arkadaşım vardı ev parasının yarısını kendi yakınlarından aldı ortak yaptılar evi üstlerine tabi sevin ama gözünüzde açık olsun..Ondaki mantık şu ben kredi çekersem 150 sen gönder bana 150 ben.Ben biriktircem ama sende biriktirceksin sende yapcaksın.Öyle yani.Örneğin 300 ödeyemicek durumda değil burdaki maksat iyimserlik değil onu kanatsız melek yaptınız.Kendsi bilmediği bi miktarın borcunu ödüyo her ay.babasının kredi borcuymuş öde öde bitmiyo.Bi birikim yapmıyo.Benim maaşımı bazen aileme vermeme neden veriyosun diyo.Böyle biri işte
ben olmuşumo zaman sen de eksik anlatma hayatım, henüz medyumluk mertebesine nail olamadık
canım burda sorumluluğu tamamen kadına yıkmak gibi birşey mi var?
çocukcağız demiş ki ikimiz de paramızı biriktirelim, evimizi kuralım.. daha güzel ne olabilir ki?
ama kızımız diyor ki, herşeyi o yapsın, ben paramı yiyeyim.. e, bu bencillik değil de nedir? insan sevdiği insanla bir yuva kuracağında elindekini avcundakini sermez mi ortaya? bu nasıl sevgi?
Bir çok arkadaş konu sahibine çıkışmış ama ben farklı düşünüyorum.
Asla ama asla para muhabbeti yapan bir adamla evlenilmemeli!
Bence erkek dediğin çalışıp çabalayacak ve kadından ekonomik destek beklemeyecek!
Benim gözümdeki erkek imajı bu.
Tabi bu herşeyi erkek yapsın demek değil, asla yanlış anlaşılmak istemem.
Erkek böyle şeyleri konu haline getirmemeli.
Adam çalışıyor, çabalıyorsa ve bunu mesele haline getirmiyorsa
Kadın zaten üstüne düşeni fazla fazla yapar
Maddi ve manevi destek olur.
Arttırır taşırır biriktirir.
ben olmuşumşimdiden bu konuşmalar yapılıyorsa ne o adamdan nede evlilikten hayır gelir
bu ne ya sen onu ver ben bunu ödeyeyim
o zaman sen de eksik anlatma hayatım, henüz medyumluk mertebesine nail olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?