- Konu Sahibi gamzeli_st
-
neden beraber ödemekten gocunuyosunuz anlam veremedim :S her şeyi beraber yapmak kadar güzel bişey yoktur bence. düşünsenize evi sadece o aldığın o onun evi olmuş olacak ama diğer durumda sen benim evim de diyebileceksin.
işte kendisi borç ödüyo ne zaman bitcek diye soruyorum bilmiyorum diyo.Bişeyi yokken hadi evlenelim diyip saçmalıyo hergün niye ailenle konuşmadın istemeye gelelim diyo.Ben diyorum neyimiz var daha acele etme birikim yapalım öyle başlayalım bişeylere.Ona kolay geliyo ama istemeden sonra herşey sıkışır eminim niye sıkıntıya girelim diyorum.Ben bişeyler ödüyorum borç yaptım çeyiz için bi çabam var ama o boş konuşuyo işte.bana biriktir der kendi biriktirmez sonumuz nolcak bilmem
Birde erkek arkadaşının evlenmeyi gerçekten istediğinden emin misin ?
1 yıldır sevgilim var.Baştan beri evlenmeyi istiyo.Bu aya kadar erteledim.. Ayrı şehirlerdeyiz..Evleri yok kiradalar..Bana para biriktirelim diyo ev yapmak için.Sen yap diyorum evi.Sen biriktirdiğin parayı napcaksın diyo beraber yapıcaz.Araba alcam bize diyorum napcaksın arabayı diyo.Tekte yapabilir ama benimle eşit para verme çabasında sanki.Hiç böyle şey olurmu ya
Dedimki farzet çalışmıyorum ben.o zaman napcaktın dedim.Farzetmekle olmuyor diyo.Bu nasıl bi kişiliktir lütfen beni bi aydınlatın böyle bi insanla evlenmekle hatamı ederim napıcam ya
Ben şaşkınlıktan öyle bi msjla konu açmışmki elime yüzüme bulaştırmışımResmen kendimi haksız gösteren bi msj bide bu yazı olunca okuynlar ne bilsin derdimin ne olduğunu ah ben
hayır tabiki ben sadece ondan şunu duymak istiyorum Sen çalışma ben yaparım sen paranı nasıl harcamak istiyosan öyle harca desin zaten bende yapıcam. Yoksa sadece ona yüklicek değilim
Konu herşeyi ona yaptırmak değil yanlış anlaşılma olmasın .Parasal destek verici bi insan istesem çok.Ben sevdğm insanla mutlu olmak istiyorum ama o beni şaşırttı böyle yaparak anladınızmı bilmem.
Ben şaşkınlıktan öyle bi msjla konu açmışmki elime yüzüme bulaştırmışımResmen kendimi haksız gösteren bi msj bide bu yazı olunca okuynlar ne bilsin derdimin ne olduğunu ah ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?