- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Arkadaşlar bu adam kocası değil nişanlısı değil adam ev alacak daha arada bişey yokken kimin üstüne alacak kendi kimse kusura bakmasın erkek erkekliğini bilsin kız çalışmasa ne yapacakmış hayret bişey herkes kocasına güvenemiyor çocuğuyla kalıyor ortada sonra birde, erkeğin vicdanına nafakası tabiki evlilik birlikte yürütülür senin benim olmaz ama bu insanlar evli değiller yok arkadaşım iyi düşün sevgiliyken senin cebine hükmetmek isteyen insanın benim gözümde değeri yoktur .
Uzun bir ilişki vardır erkek para biriktirmez bunun için kadın söyleyebilir fakat erkek kadına söyleyemez kaldi ki Kadın kocasına çalıştığı parayı vermek zorunda değil makbul olan vermektir tabiki.
olumsuz konuşmak kolay olan canım.. biz de senin dediklerini diyebilirdik de yapıcı olmaya çalıştık..
konu açan kişi bence olayları detaylarıyla anlatmalı.. spesifik bir görüş yazılıyor, insanlar emek verip yorum yazıyor, ondan sonra detay anlatılmaya başlanıyor, insanların yaptığı yorumlar havada kalıyor.. ş
yani, bu senin öngörülü olduğunu göstermiyor, konu sahibinin basiretsiz olduğunu gösteriyor..
benimki sadece latifeydi öngörülüyüm demek istemedim görüşümü belirttim canım
para konusunun bu kadar erken açılması ve bunu yapanın erkek olması rahatsız etti beni tabiki zamanı gelince konu sahibide üzerine düşeni yapar..
olumlu konuşmak isterdim ama malesef bu para konuları pek olumlu düşündürmüyor beni..
aynen canım....olumsuz konuşmak kolay olan canım.. biz de senin dediklerini diyebilirdik de yapıcı olmaya çalıştık..
konu açan kişi bence olayları detaylarıyla anlatmalı.. spesifik bir görüş yazılıyor, insanlar emek verip yorum yazıyor, ondan sonra detay anlatılmaya başlanıyor, insanların yaptığı yorumlar havada kalıyor.. ş
yani, bu senin öngörülü olduğunu göstermiyor, konu sahibinin basiretsiz olduğunu gösteriyor..
1 yıldır sevgilim var.Baştan beri evlenmeyi istiyo.Bu aya kadar erteledim.. Ayrı şehirlerdeyiz..Evleri yok kiradalar..Bana para biriktirelim diyo ev yapmak için.Sen yap diyorum evi.Sen biriktirdiğin parayı napcaksın diyo beraber yapıcaz.Araba alcam bize diyorum napcaksın arabayı diyo.Tekte yapabilir ama benimle eşit para verme çabasında sanki.Hiç böyle şey olurmu ya
Dedimki farzet çalışmıyorum ben.o zaman napcaktın dedim.Farzetmekle olmuyor diyo.Bu nasıl bi kişiliktir lütfen beni bi aydınlatın böyle bi insanla evlenmekle hatamı ederim napıcam ya
1 yıldır sevgilim var.Baştan beri evlenmeyi istiyo.Bu aya kadar erteledim.. Ayrı şehirlerdeyiz..Evleri yok kiradalar..Bana para biriktirelim diyo ev yapmak için.Sen yap diyorum evi.Sen biriktirdiğin parayı napcaksın diyo beraber yapıcaz.Araba alcam bize diyorum napcaksın arabayı diyo.Tekte yapabilir ama benimle eşit para verme çabasında sanki.Hiç böyle şey olurmu ya
Dedimki farzet çalışmıyorum ben.o zaman napcaktın dedim.Farzetmekle olmuyor diyo.Bu nasıl bi kişiliktir lütfen beni bi aydınlatın böyle bi insanla evlenmekle hatamı ederim napıcam ya
canım burda sorumluluğu tamamen kadına yıkmak gibi birşey mi var?
çocukcağız demiş ki ikimiz de paramızı biriktirelim, evimizi kuralım.. daha güzel ne olabilir ki?
ama kızımız diyor ki, herşeyi o yapsın, ben paramı yiyeyim.. e, bu bencillik değil de nedir? insan sevdiği insanla bir yuva kuracağında elindekini avcundakini sermez mi ortaya? bu nasıl sevgi?
ben paramı yemekten bahsetmiyorum.ödeyebilceğm bi şekilde bi araba alıp borcnu bitirdiğimde birikmiş bişeyim olabilceğini düşündüm onu kendime değil yine bizim için bişeyler yapmaya harcamak için.
olumsuz konuşmak kolay olan canım.. biz de senin dediklerini diyebilirdik de yapıcı olmaya çalıştık..
işte benim anlatmak istediğim şey bu. Bana şart koymasın bana diyoki beraber yapıcaz sende ödiceksin.Yani ben erkek olsam karşımdakinin parasını getirisini görmeden hesaplar yaparım onun düşünmesi bile yeter. Ama bu öyle değil Evet zaten pek bilgim olmadğı için buraya yazdım k doğrumu düşünüyorum yanlışmı diye
Ondaki mantık şu ben kredi çekersem 150 sen gönder bana 150 ben.Ben biriktircem ama sende biriktirceksin sende yapcaksın.Öyle yani.Örneğin 300 ödeyemicek durumda değil burdaki maksat iyimserlik değil onu kanatsız melek yaptınız.Kendsi bilmediği bi miktarın borcunu ödüyo her ay.babasının kredi borcuymuş öde öde bitmiyo.Bi birikim yapmıyo.Benim maaşımı bazen aileme vermeme neden veriyosun diyo.Böyle biri işte
Neyse hayırlısı saolun yorumlar için
canım ne genç insanlar yuva kuryorlar vallahi takdir ediyorum burada senin paran benim param olmuş egarip yani zaten iki insan karar verse bu kadar soru işareti oluşmaz bence arkadaşımızın ilişkisinin sonu iyi değil olumsuz..arkadasım sen bu insanla bir hayatı geçirebilceğine inanıyor musun bunu bir düşün ilk. ne demekmiş ailene para verme,paranı sakla. bize bu detayları anlatmadınailemiz bizi bu yaşa kadar getiriyor okutuyor, binbir zorlukla büyütüyor, iki kuruş ailemize versek çok mu,bu erkek arkadasın içinde geçerli diyorsun ya kredi taksidini ödüyor diye.ödeyecek tabi ki şu an siz bir aile olmadıgınıza göre. tabi ki kendi evinize,ailenize katkı sağlıcaksınız ne o sana, ne de sen ona karışabilrisn fakat söylediğimin hala arkasındayım bu kim olursa olsun tek taraftan bir şey beklememeli,her iki taraf da neyi varsa ortaya koymalı bir yola baskoyulduysa eğer..
Karsınızdaki adamın durumu nasıl? Maddi gücü cok iyi ise sizden birsey beklemezdi zaten. Maasını kendin harca ben herseyi yaparım diyen adam hic görmedim desem yeridir. Son anlattıklarınıza göre size karısma gibi bir lüksü yok tabiki ailenize destek olacaksınız. Madem neden veriyorsun diyor, kendi de babasının borcunu ödemesin.
canım ne genç insanlar yuva kuryorlar vallahi takdir ediyorum burada senin paran benim param olmuş egarip yani zaten iki insan karar verse bu kadar soru işareti oluşmaz bence arkadaşımızın ilişkisinin sonu iyi değil olumsuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?