- Konu Sahibi hopeless__
-
erkek arkadaşın seni kullanıyor...
bence ayrılsan biraz acı çekersin ,ama buna değer.
sonunda ondan kurtulmanın verdiği mutluluk olacak.
çünkü, artık seni kullanan ve değmez bir insan için ağlamaların olmayacak.
gurbaa__ affettim evet ama yalvardı o kıza da yalvardı ona bir şey olmasından korkuyorum özür dilerim nolur yalan söyledim de ona yemekten kesilir diye yalvardı bana affet aşkım köpek gibi seviyorum seni bırakma beni diye ve gerçekten zaman geçti ve affettikten sonra bana dediği şu oldu hatamın farkına vardım keşke olmasaydı bu olay ama olduğu da bir bakıma iyi oldu kıymetini anladım sonra hep sımsıkı sarılmalar falan yanımda ağlamıştı ya ben ise tamam unuttum ağlama diyerek sarılmıştım
Seni bir kez aldatmış ve sen bunu affederek onunla devam etmişsin ve büyük hata yapmışsın. Bence affediceksen bile bu bu kadar kolay olmamalıydı. Sonra bunların olması normal çünkü adam biliyor ne yaparsa yapsın senin onu terketmeyeceğini, sevginden emin. Eğer çok seviyorsan tabiki savaş derim ama savaşılcak ilişkide bir ışık görmek gerekir sizinkinde o ışığın gözüktüğünü pek söyleyemiyorum ne yazıkki :44:
Ne diyim sen bu adamı bırakamazsın seviyorsun ve onunda sevdiğini düşünüyorsun umarım haklısındır ama anlattıklarına baktığımda seven insanın sevdiğine yapıcağı şeyler değil. Yine de sana şunu söyleyim ders verebilirsin yada ona onun sana davrandığı gibi davran bakalım aynı durumda olunca o ne yapacak. Dayanamıycaktır eminim buna hatta seninde yapabileceği sanmıyorum kıyamazsın onada :)) en iyisi konuş derim neden böyle yaptığını ne olduğunu sor bakalım bi ne diycek
sordum zaten nedeninin ona ağır gibi bir ev tutturduğumu söylemesi oldu. Ama ben ona zorla tutturmadım zor durumdaydı hayvan bağlancak yer olmasa tutmam gerek dedi ve ev de kötü değildi maaşına göre bir ev sadece rutubet varmış boya yapılmış anlamadık sonra öğrendik inan elimden ne geliyorsa yaptım ya çok yoruldum
Sen elinden geleni yapmışsın zaten sorun erkek arkadaşında birazda o düşünsün sen düşünüp üzülme boş yere. Biraz arama bakalım üstüne düşme kırdığını anlasın (anlarsa tabi)
allah inşallah karşınıza sizi üzmeyecek birini çıkartır. sevdiğinden eminim diyorsunuz ama gerçekten seven insan böyle davranmaz, resmen sizden ayrılmak için evi bahane etmiş. onu sevdiğiniz için bunları göremiyorsunuz ama o düzelmez..üzülmeniz için söylemiyorum gerçekten.. gerçekleri görüp mutlu olmanızı isterim..
yaşın kaç canım bilmiyorum ama eğer aldattıysa orada durmalısın.ben olsaydım öyle yapardım.ben de sevgilimden şüpheleniyorum bazen ama kanıt ws. olmadığı için sadece şüphe olaarak kalıyor.ama ortada bariz bir olay varsa affedilmemesi gerek diye düşünüyorum.
sordum zaten nedeninin ona ağır gibi bir ev tutturduğumu söylemesi oldu. Ama ben ona zorla tutturmadım zor durumdaydı hayvan bağlancak yer olmasa tutmam gerek dedi ve ev de kötü değildi maaşına göre bir ev sadece rutubet varmış boya yapılmış anlamadık sonra öğrendik inan elimden ne geliyorsa yaptım ya çok yoruldum
canım bu cocuk seni sevmiyor suan sevse böyle davranmazdı sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın üzgünüm ilgisi kalmams artık sana.
Adam olsaymış kendı tutsaymış o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?