bence de gitme. aranızda resmi bir şey yok. gitmezsen ayıp olmaz yani. uygun bi dille gelemeyeceğini söylersin. ayrıca ailenin bunu önce senden duyması iyi olur. arada resmi bişey olmadığı sürece sevgilinin ailesiyle samimi olunmasını doğru bulmuyorum ben. çoğu zaman değerin azalıyor.
Heh işte tam da söylemek istediğim bu.. Yani çok seviyorsundur, evlenmek istiyorsundur ama gitmemen ukalalık gibi algılanmamalı sonuçta nişanlın değil kocan değil ki en önemli faktör ailen. Sen ağır ol, selamlarımı ilet ancak bu şartlarda çok uygun olmayacağını düşünüyorum de, onların gözünde dediğin gibi + kazanmış ol :)
bu arada son cümleni okuyunca çok güldüm :) Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıysa çok mutlu ve huzurlu olun..
bende en çok bundan korkuyorum işte ilerde anneme anlatrım o sorun değil anlar ama babamı böyle bi duruma düşürmek istemem o yüzdende gitmeyeceğim ama hala akşama çok var kararım değişir diye korkuyorumm:18:
bence de gitme. aranızda resmi bir şey yok. gitmezsen ayıp olmaz yani. uygun bi dille gelemeyeceğini söylersin. ayrıca ailenin bunu önce senden duyması iyi olur. arada resmi bişey olmadığı sürece sevgilinin ailesiyle samimi olunmasını doğru bulmuyorum ben. çoğu zaman değerin azalıyor.
annemle babam gidecekler altın bile takıcaklar..benim annem babam bilmiyor onun ailesi sülalesi biliyor beni..ben oraya annm babam amcamlarlaa gidip otrsam masaya kimse bilmiyo onların ailesnn gözünde benm ailem küçük düşer gibi geliyo bana bende çok huzursuz olucam gidersem o masada iki türlüde ayıp olucak gitssemde gitmesemde ama gitmemek daha mantıklı gibi geliyo biçok kişide gitme deynce aklıma çok yattı annmle babam sende gelrsn diye ısrar ettiler ama gitmycem
bence de en doğru kararı vermişsin canım
düşünsene annenin ve babanın hiçbir şeyden haberi yok.ve onların dışında herkes biliyor.
yarın öbür gün anasını babasını aptal yerine koydu derler.
insanlar bazen çok acımasız olabiliyor
bugun yüzüne gülerken yarın neler neler söylüyorlar
o nedenle taş yerinde ağırdır
bence de en doğru kararı vermişsin canım
düşünsene annenin ve babanın hiçbir şeyden haberi yok.ve onların dışında herkes biliyor.
yarın öbür gün anasını babasını aptal yerine koydu derler.
insanlar bazen çok acımasız olabiliyor
bugun yüzüne gülerken yarın neler neler söylüyorlar
o nedenle taş yerinde ağırdır
bende aynen bu şekilde düşndüm ve sevgilimede anlattım msj atıp durumu konuşamadık misafrlerle ilgileniyor düğün başladı zaten annmlerde az önce gittiler babamlaa banada ısrar ettiler ama gitmedim annmle babamı onlarn göznde küçk düşüremem sonçta onlar benim en kıymetlilerim bilememki hayat ne getirir çok aşığım çok seviyorum ciddiyiz falan ama sonçta 2-3 yıl beklemek zorundayz hayatmdan çıkadablr allah korusun ama annem baabam kalacak yine benm yanıma sağda solda konuşacak bi aile değil ama oladabilir bundan korktum ve gitmedm teşekkr ederim herkesee gerçekten çok iyi geldii
ailesi uzun zamandır biliyor hatta bayramda amcamlarda aynı anda misafrdik muhabbet ettiler falan öğrenmediler zaten hayatta söylemezler böyle bişeyi öğrenme gibi bi ihtimal yokk ben sadece acaba ayıp olurmu diye tereddtlüyüm
bende aynen bu şekilde düşndüm ve sevgilimede anlattım msj atıp durumu konuşamadık misafrlerle ilgileniyor düğün başladı zaten annmlerde az önce gittiler babamlaa banada ısrar ettiler ama gitmedim annmle babamı onlarn göznde küçk düşüremem sonçta onlar benim en kıymetlilerim bilememki hayat ne getirir çok aşığım çok seviyorum ciddiyiz falan ama sonçta 2-3 yıl beklemek zorundayz hayatmdan çıkadablr allah korusun ama annem baabam kalacak yine benm yanıma sağda solda konuşacak bi aile değil ama oladabilir bundan korktum ve gitmedm teşekkr ederim herkesee gerçekten çok iyi geldii
Ailenin gideceğini bilmiyordum, onlarla birlikte gidebilirdin gerçi, gitme dedim ama yalnız gideceksin diyeydi, ailenle niçin gitmedin ve gözlerinde küçük düşecekler olayını anlayamadım
yazında benimkinin abisi evlendi bende gitmiştim benimki beni danssa kaldırmıştı sonra oynamıştık birlikte faaln beni orda tanıyan kimse olmadığı için beni yaşıtım amcasını geliniyle tanıştırmıştı düğün boyunca onunla birlikte oturmuştuk v.s
Ailenin gideceğini bilmiyordum, onlarla birlikte gidebilirdin gerçi, gitme dedim ama yalnız gideceksin diyeydi, ailenle niçin gitmedin ve gözlerinde küçük düşecekler olayını anlayamadım
kız oraya annesiyle babasıyla sevgilisinin abisinin düğününe gelmiş ama ailesinin ruhu duymuo diye düşünürler gibi geldiği için öyle demiş sanırım arkadaş hani annesinin babasının salak yerine konmasını istemediğini belirtmiş gibi geldi