sevgilimin ablası ve kapanma baskısı:(:(

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
merhaba kızlar..daha önce de yazmıştım sevgilimle sorunlarım var çok değişti diye...ve artık bitti sanırımm..aşık değildimm ama mutluydum onla olmaktan.onun yanında kendimi iyi hissediyodum..evlenmeyi düşünüyodum onunla..ama .bayram tatiline geldim 8 gün önce ve 8 gündür hiç aramadı.ben de onu aramadım..niye diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum..en son ablası yüzünden tartıştık..ya kızlar ben de mi sorun var söyleyin allah aşkınaa..sevgilim 21 yaşında.aynı sınıftayız üniversitede.o ablasıyla yaşıyor ablası evli..ablası dediğime bakmayın dha 25 yaşında..ben de geçen sene tanıştım ablasıyla..neyse sorun şu ki...ablası öğlen 1 de dahi arayıp nerdesin yanında 'o' mu var çabuk gel diyo..hatta bazen s......r git gibisinden küfürler ediyo.zaten akşam 5 e kadar dersimiz oluyo öğlen aramak niye..benim yanımda olduğunu biliyo..sevgilimin de korkudan eli ayağı titriyo şarjı bitse hemen paniğe kapılıyo.sevgilim benle tanışmadan önce serseri çocuklarla geziyodu.derslere gelmiodu.tam 9 tane alttan dersi vardı.sınıfı güç bela geçti...benle tanıştı hayatı düzene girdi zorla ders çalıştırdım alttan bütün derslerini verdik.tarih hocamız bile beni odasına çağırıp konuştu iyiki arkadaşlık ediosunuz diye..benim ona hiç bi kötülüğüm yok..ama ablası niye böyle yapıyo??ben de bu yüzden baya bi kızdım yeter artık çocuk değilsin konuş ablanla diye çarptı çıktı kapıyı o benim ablam diye...diğer bir sorun da sürekli bana kapanacaksın diye baskı yapıyo.şaka yollu söylüyo ama ben anlıyorum ciddi..çünkü bütün ailesi türbanlı..beni seviyosan kapanırsın diyo..bi rimel sürsem asıyo suratını.bi evlilik konusu açılsaa ailem seni böyle istemez diyo bol pantolon giyecekmişim pardesü giyecek mişim..neyse bu kavgalar yüzünden iyice koptu ipler.eskiden beni bir gün dahi aramadan duramazdı 8 gün oldu??şimdi ben ne yapacağım..nerdeyse iki buçuk yıl oldu her günümüz beraber geçti bir sürü şey yaşadık..şimdi ayrıldık bundan sonra nasıl olacak bi de aynı sınıftayız.. bi aıkl verinn.....

k.bakmayın biraz uzun oldu ama..okuyan herkese çok teşekkürler..

cnm zaten demişsin aşık değildim diye yani üzülürsün ama çabuk atlatırsın emin ol
8 gün boyunca hiç konuşmadan durabilmişsiniz...
o seni sevse sana bu konularda baskı yapmaz zaten,bu değiştirme çabası niye ozaman baştan kapalı birini bulsaymış,

nerdeyse 3 yıl her gününü aynı insanla geçiirince bi garip oluyo insan..ama benim korktuğum aynı sınıfta olmamız....(

Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim.

Evlenmeyi düşünüyorduk dediğin adam 21 yaşında ve olgunluk sıfır. Bazı erkekler daha 20li yaşların başında ayakları üzerinde durmaya başarabiliyorken senin sevgilin hala evin ufaklığı gibi. Ayrıca senin görüşünü bilemem tabii ama bu kapanma olayları birey kendi istemediği sürece olmaz, olmamalı. Çünkü içten isteyerek kapanmadıktan sonra bunun Allah katında da bir değeri olmadığını düşünüyorum.

Madem ailesi böyle karakterde insanlar ozaman başı açık bi'kıza gönül vermeyecekti. Sonuçta sen başladığınızda makyajlı, başı açık bir kızdın. Şahsen benim erkek arkadaşım kapan dese, çok sevdiğim halde bu tür dini konularda bana baskı yapan bir insan ilerde neler yapar, ailesine karşı beni sonsuz bir şekilde ezdirir diye kaçar, uzaklaşırdım oradan. Böyle bi'şeyde sevse yapardı mantığı olamaz yani.

Ben de üni.de aynı bölümde, aynı sınıftayım oyüzden şu an senin ayrıldık, nasıl dayanacağım demelerini anlayabiliyorum. Arkadaşlarına yönel, neler unutulmuyor ki... Allah gönlüne göre versin arkadaşım.

Türbanı kafada küfürler hırla.
Maşallah s.. gitsin de nedemek.Kafasındaki türbana yakışıyomu hiç.
Zorla kapandıktan sonra nerde o işin sevabı.
İçinden gelerek isteyerek takmalısın o başörtüyü kafana.
Süs için aksesuar için takmış olacaksın içinden gelmediği vakit.
Zaten görünen o ki siz ayrı dünyalaraın insanlarısınız.
Aile yapılarınız da farklı sanırım.
Yarın öbürgün ailelerde anlaşamaz ablası bu kadarsa.
Aramıyorsa aamadığı yerde kalsın üsteleme boşver.

teşekkür ederim yorumun için..kapanmak herkesin içinden gelecek haklısın..kendi bilir umarım aynı sınıfta olmamız sorun olmaz..keske her gün karşılaşmak zorunda kalmasam..

benim annem teyzem falan da kapalı ama hiç kimseye baskı yapmazlar..ama kanıma dokunan ablasının benden bahsederken kötü kadın gibi bahsetmedi.sevgiliminde pis pis sırıtması..unutamayacağım tek şey bu...

benim annem teyzem falan da kapalı ama hiç kimseye baskı yapmazlar..ama kanıma dokunan ablasının benden bahsederken kötü kadın gibi bahsetmedi.sevgiliminde pis pis sırıtması..unutamayacağım tek şey bu...

Pısırık gibi sırıtmaktansa erkek gibi doğru konuş sen ablamsan o da sevgilim demeliydi

Geç bile kalmışsın ondan ayrılmakta.
Ablası türbanlı diye bütün açıklar kötü demek gözünde.
Son derece çirkin haller hareketler.
Hayır gelmez sana canım ne bu çocuktan, ne de aileden.
Bir kere arkadaşın bağımli bir kişilik.
Ablasıda ayrı bir konu.
Aynı sınıfta olsanızda ayrıl ve geriye dönüp bakma bile.

Sizin bir konunuza yorum yazmıştım ben..
Sevgilinizin tatilden geldikten sonra çok değiştiğinden bahsetmiştiniz..
Yazın ailesiyle kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Sanıyorum ailesinin sizinle ilgili tereddütleri var..
Kapanmanız için yaptığı baskı da bu yüzden..

Eğer içiniz rahat edecekse siz arayıp konuşun..
Ama barışsanız dahi bana pek olurmuş gibi gelmiyor..
Bana sorarsan ayrılmanız çok daha hayırlı olur..

cnmm seninki alışkanlık bak böyle biranda düşünmen çok normal, hatta okula gidince onu görüp hemen su koysan o bile normal çünkü alışkanlık pat diye geçmez
zamana ihtiyacın var.. çünkü dile kolay 2,5 sene kısa gibi geleblir ama alışkanlık yapmış olması ve ihtiyaç duyman (oraya gidince) çok normal
sana tavsiyem ileride dahda çokkk pişman olacağın için ileriye hiç götürmeden bitirmen gerçekten böyle yürümez gitmez er yada geç bitmesi kaçınılmaz

canım üniversite aşkımla ben de senin yaşadığın şeyleri yaşadım.Üzerinden 3 sene geçti ve sana diyebileceğim şey hemen ayrıl.Bütün ömrün boyunca
mutsuz olmaktansa şimdi mutsuz ol.Çünkü aşk için de olsa insan kendinden ödün vermemeli.Bugün pardesü,pantolon diyen yarın çarşaf der onu der bunu der hepsine he diyemezsin ve evliliğiniz biter yaşayan biri olarak söylüyorum şimdi olsa gene ayrılırdım okul bitene kadar dayan sonra zaten nasılsa görmeyeceksin.

inşallah canım inşallahh.2 senem var bi bitse...

Yerinde olsam hiç düşünmez ayrılırdım. Mesaj at ya da ara. Eğer merak ediyorsan seni neden aramadığını sor. Ne cevap verirse versin, duymak istediğin şeyi söylemeyecek biliyorsun.

Ayrı dünyaların insanıyız der, senin gözünde ilişkinizin bittiğini söylersin. Umarım bundan sonra mutlu olursun, kesinlikle sana düşman değilim. Bunda sonra hayatında mutluluklar dilerim dersin. Olur, biter..

Tek bir şey söyleyeyim sana, ne olursa olsun hiçkimse için tercihlerinden ödün vermemelisin. Sana nasıl yaşayacağını söyleyen biriyle mutlu olabilir misin?

evet çok haklısın ikimiz de de alışkanlık olmuştu..aile olmuştuk sanki sevgiliden çok ama haklısın ilerde daha çok üzüleceğim çok doğru...

Bizde PISIRIK derler böyle adamlara. :)) Ablasıda onun atası olmuş. En önemlisi sana böyle rimel sürmene bile izin vermeyen adam, eminimki sen onunla ilerde evlensen kesin Bakımlı ve makyajlı kadınlara bakacaktır. hayırlısı olsun hakkında, zamana bırak herşeyi...

sanki beni tanıdığında türbanlıydım da şimdi açıldım..hay allahım ya hep de bana denk gelir...aynen dedğin gibi PISIRK..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…