sevgilimin ablası ve kapanma baskısı:(:(

Ayrıl Ve bir daha barışma şimdiden Senin özgürlüğünü kısıtlıyor İnsan kapancaksa kendi rızası ve severek kapanacak. Ablasına karıştırtması çok saçma unut gitsin

İlerde sadece fotosentez yapan bir canlı muamelesi görmek istemiyorsan lütfen ayrıl...

"Beni seviyorsan kapanırsın"..Öyle olmuyor o işler..İçinden gelecek insanın...İçinden gelmeden yerine getirilen bir emrin hiç bir hükmü yoktur...

Ayrıca aile bireylerine, senin için laf söyleten bir erkek te, sadece biyolojik anlamda erkektir...Bir erkek var, bir erkek bozuntusu var biliyorsun..
Mümkünse ablasının bulduğuyla evlensin..

Ayrılll ! arkana bıle bakma sen onu zaten sevmıyorsun . ve emın ol 1 gun uzulrsun 2 gun 3 .gune unutucaksın buna emın ol
tecrubeyle sabit okadar dıyorum ve eklıyorum sımdı sana sadece surat asıp saka yollu söluo ama ılerde sıddete ve daha kotu seylere basvurcak.

yaşadım . biliyorum teek teek .

madem aşık değilsin bırak ne hali varsa görsün..
şimdiden ablamda ablam kalsın ablasına...
kıl oldum bu çocuğa ben...

Son düzenleme:
bugün 9. gün oldu ve hala aramadıı.zaten bu saatten sonra arasada fark etmez..eskiden aşık değildim ama seviyordum artık sevmiyorum da..içim buz gibi olduu..ve ne yalan söyleyeyim bi hafifledimm sanki...hepinize yorumlarınız için bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim..iyi ki bu siteye üye oolmuşum..iyi ki varsınız...

21 yaşına gelmiş bir erkek ablasından korkusuna bak,ablası senin yanındaysa o mu yanında deyip eve çağırıyor! pardonda neyin varmış senin ?kardeşine yaptığın iylikleri görmüyorlar galiba,o seni savunmak yerine sen rahatsız olduğunu söyleyincede kapıyı vurup çıkıyor.öyle biri çıksın zaten bir dahada gelmesin..

diğer konuda türban..o içten gelicek bir şey kulla Allah arasında, zorla yapılınca zaten sevabı olmaz...ayrıca rimele kızmalar, bol pantolan giy demeler ailem seni istemez demeler,sen kendin hangi kıyafetin uygun olacağını bilemiyecek biri misin sanki? az çok zaten kendi sınırları oluyor insanların, tamam yeri gelir belki bir kaç kıyafet için canım bunu giyme denilebilir ama bu kadar olmaz canım.. bırak aramasın zaten aşık değilmişsin niye çekiyorsun bunları canım

Son düzenleme:

artık çekmiorum cnm.kuş gibi hafifledim valla

Öncelikle ben kapalı bir insanım.
Her ne olursa olsun kişisel tercihlerine saygı duymayacak bir insanla aşkından ölsen de evlenme,
Zira evlenmeden önce aşkından ölsen evlendikten sonra kahrından ölmekten iyidir..
O yüzden yol yakınken yol ver gitsin!
Hee bir de öyle bir ablayla kesinlikle yürümez bu da cabası tabi.

Kapanmayı düşünmüyorsanız ve daha şimdiden haddini bilmeden size karışmaya çalışan birisi için düşünmeye değmez bile.Diğer sorunlardan önce,bunu düşünün.Hayatınıza şimdiden müdahale eden birisine ilerde katlanabilecek misiniz?Kendinize bunu sorun.

tatlım, kıyamam sana...
ablası naparsa yapsın sen önemse derdim normalde olsa, çok okuyoruz burda görümceden kaynanadan çeken... erkekler de nedense genelde anasına bacısına toz kondurmuyor. senin sevgilin de hayır ablam hakkında böyle deme, sonuçta ablam, sevmesen bile saygı duymalısın diye kibarca konuyu bitirse, hak vermezdim ama en azından türk erkeklerinin çok büyük bi kısmı gibi derdim, kapı çarpıp çıkmalar falan çok çok ayıp. dahası eli ayağı titriyor panik yapıyor diyorsun, 21 yaşında çok olgun olmasını beklemem ama, bu resmen çocukluk belirtisi, bu yaşta bu kadar olmamalı, hani evlilik olsa dahi 5 sene sonra, bu adam büyümez, can çıkar huy çıkmaz derler ya... o şekil yani

diğer konuya gelince, sen gencecik bir kızsın rimel sürmende ne varmış ki? ailesi seni madem böyle istemeyecek, yapacağı şey belli, sana baskı yapmak yerine sana bu dini güzellikle açıklayıo senin de bu fikre sıcak bakmanı sağlamaya çalışabilir ancak, tabi yine son kararı sana bırakarak, veya adam gibi çıkar ailesinin karşısına, ben böyle tanıdım böyle sevdim, o aklı başında bir insan kararını kendisi verebilir, zorla kapandıktan sonra bunun ne anlamı var ki? diyebilmeli, madem diyemiyor bu sorunu güzellikle çözmeye çalışmalı.

seni üzmek istemem ama, ben bu çocukta asla evine ailesine sahip çıkacak, eşinin çoluk çocuğunun mutluluğunu düşünecek bir insan olma potansiyeli görmedim.

aynı sınıfta zor tabi ama, bence daha fazla uzatmayın. olaylar çirkin boyutlara varmış. arada saygı kalmamış. karşına seni daha çok hakeden biri çıkacak canım emin ol, sen hep iyi niyetinle onun yanında olmuşsun, seni öpsün başında taşısın hayatına girdiğin kişi. kim kiminle 9 ders versin diye ilgilenir bu devirde?

Sevgilin bildiğin daha toy delikanlı, olgunluk desen 0, sen şu konuşmalarınla onu da ablasını da 2ye katlarsın canım bu bir.
İkincisi daha bu yaşta, daha arada resmiyet vs bile yokken herhangi bir konuda sana baskı- hele hele inanç konusunda- yapması, bana çok ama çok ters. Zaten doğru da değil. Ablası kapanmış da ne olmuş, önce güzel ahlaka baksın.
Bence sen kendini anlatmaya dahi uğraşma, haklısın aynı sınıftasınız diye çekincelerin var, aynısını ben de yaşamıştım, hiç de bi'şey olmamıştı, ben arkadaşlarımla, o kendi arkadaşlarıyla.. Kurslara falan git okul çıkışı, hafta sonu, yeni insanlarla tanışmış olursun hem, hem de kafanı dağıtırsın.
Bir de ablasının dizi dibinde olan bir çocuktan, sana sahip çıkacak bir adam çıkmaz gibi. Bunu da düşün.

Son düzenleme:
mühim olan senin isteyip bu farzı yerine getirmen. bunun yerine ailem istemez vs diyo. başta niye bunları demiyodu ki?senin isteğine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…