Valla böyle böyle bu işin sonu hakkatten birinizin E5'in kenarında uzanmasıyla bitebilir.bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin
Sevgilinin ablası sana sevgilinin yanında küfür ediyor sen de hala onların evine gidiyorsun? Pes.
Daha sevgiliyken boyleyse ilersini hic dusunme derim simdi bunu yapan yarin neler yapmazki?
O kadar küfürden sonra hala nasıl evlerine gidiyosun ki ? Yüzyüze nasıl bakıyorsunuz? Ayrıca neden iş yapacaksnz? Sevgiliniz destekse neden kavgalar tekrarlnyor? Ablasiyla konussun hic bisey yapmadysanz boyle davranmamasi gerek yani.Isin zor ablasınada soz geciremiyor belli ki evlenirsnz neler olur iyi düşün.
Evet herseyi yapar ama sevgilimi cok seviyorum oda seviyor ben olmazsam kendinede bisey yapar beni dusunemiyorum.s
Ablası gercekten cok fena bi insan kimseyi umursamyr aile ask hersey yok onun icin amacsz bi insan . Sevgilim bana laf dedirtmiyo vurmaya fln kalktı. Bilmiyorum nolcak.s
Daha 18 yaşındasın; ne demeye bir adamın peşine düşüp yemedik laf bırakmıyorsun güzel kardeşim? Ne işin var böyle insanların evinde? Nasıl sana o lafları edebilir ve sen nasıl o evden çıkıp o insanlarla bütün ilişiğini kesmezsin?
Daha 18 yaşındasın; ne demeye bir adamın peşine düşüp yemedik laf bırakmıyorsun güzel kardeşim? Ne işin var böyle insanların evinde? Nasıl sana o lafları edebilir ve sen nasıl o evden çıkıp o insanlarla bütün ilişiğini kesmezsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?