sevgilimin ablası

mutsz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
75
10
13
Sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin

Anlamadigim daha sevgilisiniz niye boyle zirt pirt gidiyorsunuz evlerine is ciddiye binsin brz boyle olunca iste b..u cikiyor.

hem size kufur etmis ben olsam bidaha ASLA o eve gitmezdim cok cirkin bi kelime

Bence sevgilinle durumu şimdiden konuşmalısın. Hatta durumu anlattıktan sonra gözlemlemesini isteyin. kendisinin fark etsin ki ailesi ile ilişkiniz arasındaki bağı kurabilsin.

Evet kufur etti ve sevgilimde duzgun konus diye utune yurudu. Peslikle alakası yk .s

O kadar küfürden sonra hala nasıl evlerine gidiyosun ki ? Yüzyüze nasıl bakıyorsunuz? Ayrıca neden iş yapacaksnz? Sevgiliniz destekse neden kavgalar tekrarlnyor? Ablasiyla konussun hic bisey yapmadysanz boyle davranmamasi gerek yani.Isin zor ablasınada soz geciremiyor belli ki evlenirsnz neler olur iyi düşün.

Daha 18 yaşındasın; ne demeye bir adamın peşine düşüp yemedik laf bırakmıyorsun güzel kardeşim? Ne işin var böyle insanların evinde? Nasıl sana o lafları edebilir ve sen nasıl o evden çıkıp o insanlarla bütün ilişiğini kesmezsin?

Evet herseyi yapar ama sevgilimi cok seviyorum oda seviyor ben olmazsam kendinede bisey yapar beni dusunemiyorum.s

Ablası gercekten cok fena bi insan kimseyi umursamyr aile ask hersey yok onun icin amacsz bi insan . Sevgilim bana laf dedirtmiyo vurmaya fln kalktı. Bilmiyorum nolcak.s

Hiccc bulasma uzak dur bi hata yapip ewlenirsen hayatin kararir duzgun insanlarla tanismaya bak olmayanlari cikr hayatindan

Sevgilinin bu konuda faktör olabileceğini kesinlikle düşünmüyorum.
Belli ki anne-abla iplemiyor.
Evlenecek olursan bol problemli günler için gardını hazırla.
Ya da yoluna bak.

Ablası gercekten cok fena bi insan kimseyi umursamyr aile ask hersey yok onun icin amacsz bi insan . Sevgilim bana laf dedirtmiyo vurmaya fln kalktı. Bilmiyorum nolcak.s

O zaman bu aileden kurtulmaya bak olmaz boyle ilerde daha çok üzülürsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…