- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
ama bi kaç soru daha sordumdu cevap vermedi
Topluca cevap verir belkim : )
Kz evden cekti gtti. Kardeside onu getirmeye girri bu da annesine kufur falan etms bnmkide sinirlenms kolundan tutms dovdu diye verdi
ikili olan gorumce-kv, benim de basimi yemislerdi.. ama hic yuzyuze bi ses yukseltmemiz dahi olmamisti sukur, sana nasil kufur ediyolar, gerekceleri ne, nasil seviyede insanlar?Sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin
agzina saglik..1. Daha sevgiliyken evlerinde ne isin var?
2. Sen islerine kosturmak degilsin ne munasebet ya ..
3. Hangi hakla sana kufur ediyorlar , hemde agza alinmayacak kufurler .
Ben olsam basardim tokati suratinin ortasina ..
Daha simdiden sana boyle davranan aileden ilerisi icin bisey beklemesen iyi edersin..
Demekki evli olsan neler neler yaparlar ..
Sevgiline de bu konuda guvenme , yarin is ciddiye bindimi sen el kiz olursun, onlar can ciger kuzu sarma ..
agzina saglik..
kardesini kaybetme korkusu yoktur, bizzat kardesinden aliyodur o cesareti, yani eninde sonunda onlari tutacagini biliyodur, korksa sevmese de saygi duyar iliskisine..Kendinize saygı duyun ki onlarda duysun . Sevgiliyken böyleyse evliyken daha kötü olur. Dikkat edin kendinizi ezdirmeyin ne olursa olsun size küfür etme hakkına sahip değil kimse biraz mesafe koyun sevgilinize kırıldığınızı yıprandığınızı belli edin . Ablasının bu tutumu karşında sevgiliniz ne yapıyor bilmiyorum ama o abla birilerinden cesaret alıyordur.
kardesini kaybetme korkusu yoktur, bizzat kardesinden aliyodur o cesareti, yani eninde sonunda onlari tutacagini biliyodur, korksa sevmese de saygi duyar iliskisine..
vardir boyle, ailenin aygirlarişerriyle milleti yildirmis, susturmus, aileyi yoneten evin buyuk kizi..
Ee sevgiliniz de dinliyor mu hakaretlerini? Bugun haklısın der evlenince o da küfür eder. Ben olsam görümce adayının önce saçını elime dolar sonra kafasını duvarlara çarpardım kahpe ne demek!!Sevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin
aynen..bencede sevgilisi ses çıkarmıyordur ya bide saçma sevgiliyken bu kadar içli dışlı olmak bunun nişan evresi var bunun evliliği var sıkıntı yani ..
Kııııız ben de evin büyük kızıyım, ayıp ayıpkardesini kaybetme korkusu yoktur, bizzat kardesinden aliyodur o cesareti, yani eninde sonunda onlari tutacagini biliyodur, korksa sevmese de saygi duyar iliskisine..
vardir boyle, ailenin aygirlarişerriyle milleti yildirmis, susturmus, aileyi yoneten evin buyuk kizi..
yok kuzum yanlis anlama, ben de buyuk kizimKııııız ben de evin büyük kızıyım, ayıp ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?