sevgilimin ablası

ne derdin var da kendini atesin ortasina atiyorsun ki..boyle insanlardan sana hayir gelmez..

1. Daha sevgiliyken evlerinde ne isin var?

2. Sen islerine kosturmak degilsin ne munasebet ya ..

3. Hangi hakla sana kufur ediyorlar , hemde agza alinmayacak kufurler .
Ben olsam basardim tokati suratinin ortasina ..
Daha simdiden sana boyle davranan aileden ilerisi icin bisey beklemesen iyi edersin..
Demekki evli olsan neler neler yaparlar ..
Sevgiline de bu konuda guvenme , yarin is ciddiye bindimi sen el kiz olursun, onlar can ciger kuzu sarma ..

Kendinize saygı duyun ki onlarda duysun . Sevgiliyken böyleyse evliyken daha kötü olur. Dikkat edin kendinizi ezdirmeyin ne olursa olsun size küfür etme hakkına sahip değil kimse biraz mesafe koyun sevgilinize kırıldığınızı yıprandığınızı belli edin . Ablasının bu tutumu karşında sevgiliniz ne yapıyor bilmiyorum ama o abla birilerinden cesaret alıyordur.

ikili olan gorumce-kv, benim de basimi yemislerdi.. ama hic yuzyuze bi ses yukseltmemiz dahi olmamisti sukur, sana nasil kufur ediyolar, gerekceleri ne, nasil seviyede insanlar?

agzina saglik..

sen nasıl bir yerde yaşıyorsun? gerçek mi bunlar ? daha sevgiliyken böyleyse .. ileriyi asla düşünme

kardesini kaybetme korkusu yoktur, bizzat kardesinden aliyodur o cesareti, yani eninde sonunda onlari tutacagini biliyodur, korksa sevmese de saygi duyar iliskisine..
vardir boyle, ailenin aygirlari şerriyle milleti yildirmis, susturmus, aileyi yoneten evin buyuk kizi..

bencede sevgilisi ses çıkarmıyordur ya bide saçma sevgiliyken bu kadar içli dışlı olmak bunun nişan evresi var bunun evliliği var sıkıntı yani ..

Ee sevgiliniz de dinliyor mu hakaretlerini? Bugun haklısın der evlenince o da küfür eder. Ben olsam görümce adayının önce saçını elime dolar sonra kafasını duvarlara çarpardım kahpe ne demek!!

Kııııız ben de evin büyük kızıyım, ayıp ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…