ahhaha, sevgilisi için ablasına el kaldıran adamdan sen de hayır bekliyorsun yani. .s .s .s .s .s .sSevgilim bana laf dedirtmiyo vurmaya fln kalktı. Bilmiyorum nolcak.s
ahhaha, sevgilisi için ablasına el kaldıran adamdan sen de hayır bekliyorsun yani. .s .s .s .s .s .s
Laf dedirtmemek başka, ablasına el kaldıracak psikopatlıkta olmak başka anacım.
Yaşlar kaç canimBi kere daha yasadm ve sevgilimden ayrldm bska bi sehre gittim beni orda buldu intihar etti .
Sevgilin seni korusa nolcak ki simdi bu tavri hosuna gidebilir ama bi sure sonra sevgilnde yeter artik der o demzse bile sorunlarla dolu bi ikiskinz olur ve ben sevgilinjn evine gidilmesinde anlamiyorum taman sevgilnle gez toz ama evine niye gidiyosun sacmalk bence nisanlajinca bile.zirt pirt gidilmez tatsizlik olmasin diye daha siz ortada bisey yokken isi iyice cigrindan cikartmisiniz.Evet kufur etti ve sevgilimde duzgun konus diye utune yurudu. Peslikle alakası yk .s
Bi kere daha yasadm ve sevgilimden ayrldm bska bi sehre gittim beni orda buldu intihar etti .
Seni kıskanıyor çok belliSevgilimle 1.5 yldr beraberiz. Ablasına bi zararm dokunmadgı halde bana garezi var bide kskanclk tabi. Habire bana karsı kinci bi keresinde kavga ettik herkesin ortasnda bana kufurler yagdrdı. Snra ben gene ihtiyacı varken destek oldum. Sevgilimle basbasa bisey yapmaya kalknca onlardan biseyler saklyr oluyoruz. Annesiyle ablası birbirlerini iyice bana kskırttılar. Snra en sonunda gene kavga ettik bana o... Bu kahpeyi bizim eve getirdin bi is yapmyrda soylede boylede benden icin kufurler yagdrdı. Sevgilim bana destek haklı oldgmu biliyo benim ailesi icin herseyi yaptgmda.s cok kotu durumdaym napcam boyle boyle nereye gidecek.s yardmm edin
Sevgilin seni korusa nolcak ki simdi bu tavri hosuna gidebilir ama bi sure sonra sevgilnde yeter artik der o demzse bile sorunlarla dolu bi ikiskinz olur ve ben sevgilinjn evine gidilmesinde anlamiyorum taman sevgilnle gez toz ama evine niye gidiyosun sacmalk bence nisanlajinca bile.zirt pirt gidilmez tatsizlik olmasin diye daha siz ortada bisey yokken isi iyice cigrindan cikartmisiniz.
Simdi ablasina kaldiran yarin banada kaldirir diye dusunemmuyi bunu bi hunermis gibi anlatiyo.ahhaha, sevgilisi için ablasına el kaldıran adamdan sen de hayır bekliyorsun yani. .s .s .s .s .s .s
Laf dedirtmemek başka, ablasına el kaldıracak psikopatlıkta olmak başka anacım.
kendi kardeşini neyi bahane ederek polise verdi?Hic oyle dusunmuyorum cunku ablası bunu coktan haketmsti gec bile kaldı kendi kardesini polise bile veren abla
Cunku baska sehirden geldimm.
kendi kardeşini neyi bahane ederek polise verdi?
ay bi cevap versene ayyyy
ama bi kaç soru daha sordumdu cevap vermediAz sabır gülüm verir zaar
Az sabır gülüm verir zaar
Az sabır gülüm verir zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?