sevgilimin ablası

bu çocuktan ve ailesinden uzak dur böyle hasta insanların yanında sevgilininde akıl sağlığının yerınde olduğuunu düşünmüyorum bide daha sevgiliyken eve gitmeyın kolay kız olmayın ınanın bu samımıyet olmuyor yıl 2015 olsa bıle erkek ailelerı tarafından daha şimdiden böyle ne biçim yetiştirilmiş bu kız diye konuşuluyor hala okadar modern değiliz

Bi kere daha yasadm ve sevgilimden ayrldm bska bi sehre gittim beni orda buldu intihar etti .

Sevgiliye bak. Ben kız başıma ailemden biri sevgilime bişey dese susturmasini bilirim. Ama seninki bunu beceremedigi gibi seni yüz göz etmeye devam ediyor. Pesss

Evet kufur etti ve sevgilimde duzgun konus diye utune yurudu. Peslikle alakası yk .s
Sevgilin seni korusa nolcak ki simdi bu tavri hosuna gidebilir ama bi sure sonra sevgilnde yeter artik der o demzse bile sorunlarla dolu bi ikiskinz olur ve ben sevgilinjn evine gidilmesinde anlamiyorum taman sevgilnle gez toz ama evine niye gidiyosun sacmalk bence nisanlajinca bile.zirt pirt gidilmez tatsizlik olmasin diye daha siz ortada bisey yokken isi iyice cigrindan cikartmisiniz.

Seni kıskanıyor çok belli
Hiç anlamam böyle insanları
Benimde kardeşimin bi sürü kız arkadaşı oldu hatta şu an nişanlı . Beni hangisi ile tanıştırdı ise çok sevdim, kardesimle kavga etse direkt beni arar su an nisanlisi.. o el kizi sonucta annesi babasi bize emanet etmis , değerli bizim için. . Üzmek hiç olur mu yakışır mi bize.. nişanlısıni öyle kabul ettim olmayan kız kardeşim oldu diye .. erkek kardeşim onu sevmis beğenmiş bize de ona yardimci olmak aile olmak kalır sadece...
Benim Görümcem de esimi aşırı kıskanıyor benden 2 yil oldu ama kabul edemedi evli olduğumuzu. . Sokakta eşim bana koluma gir dese o da öteki kola gitmeye çalışıyor. .
Vs. Bi sürü hareketi var benimle yaşıt. .
Anlamıyorum anlayamıyorum.
Sanki ben gitsem abisi hiç mi evlenmeyecek illa biri olacak yani nedir bu çekememezlk.....
Kendisi evlenince bende Enişte yi mi kıskanıp koluna gireyim yani..

Hic oyle dusunmuyorum cunku ablası bunu coktan haketmsti gec bile kaldı kendi kardesini polise bile veren abla

ahhaha, sevgilisi için ablasına el kaldıran adamdan sen de hayır bekliyorsun yani. .s .s .s .s .s .s
Laf dedirtmemek başka, ablasına el kaldıracak psikopatlıkta olmak başka anacım.
Simdi ablasina kaldiran yarin banada kaldirir diye dusunemmuyi bunu bi hunermis gibi anlatiyo.

Cunku baska sehirden geldimm.

Ablacim yaş kaç senin? Bu cocugn aile sorunlu ablası kardeşini polise verms oyle yazmışsn sanki. Demek bi sorun var sevgln psikopt degilse kendine bisey yapmaz kimse kimse için ölmez gecelim bu ayaklari

Kz evden cekti gtti. Kardeside onu getirmeye girri bu da annesine kufur falan etms bnmkide sinirlenms kolundan tutms dovdu diye verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…