- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- 28
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Diyorum ya keske sormasaymis ben soyle dusundum kendi kiz kardesim begenmese kirilir miydim diye, hayir kirilmazdim diye kanaata vardim. Birine hediye aldigimda bile icine degisim kartini muhakkak koyarim. Sadece begenmedigimiz icin degil ki o an gelen hediye ihtiyacimizi karsilamaz daha isimize yarar bir seyle degistirilebilir. Buyutulecek alinacak bir mesele degil bana gore.Aman görümce yanlis hic bise yapmamis sadece kirilmis konu sahibi begenmedigini gözüne sokmakla kalmamis dalga gecer gibi terkrar renk sormus ve askerdeki abiyi hamile ablasinin üstüne salmis bidr böyle bak konuya bence hatali konu sahibi begenmediysen giymessin olur bedeni olmadi diye söyleyip gidip o renkte baska beden yoktu bunu aldim ayagina baska renk alabilirdi kimseyi kirmadan
Degil tabiki ama konu sahibi bildiginiz ferhunde gidip nisanlisini ablasina karsi sisiriyo ablan bana trip atti vs belkide üstüne ikide kendisi kattiki ablasinin hamile olmasi umrunda olmadan kiza neler demis yani egri oturup dogru konusalim bu kiz bildiginiz numara yapmis ablayla abinin arasini bozma derdinde daha bismillah ortada fol bile yokken oofff allah bizim evlatlarimizi böylelerinden korusun bizler ne zorluklarla büyütüyoruz elin kizi gelmeden düsman ediyo kardesi kardese abim bile yüzük takmadigi kiza toz kondurmuyo elinden gelse köle yapacak bizi ama sıkar o birazDiyorum ya keske sormasaymis ben soyle dusundum kendi kiz kardesim begenmese kirilir miydim diye, hayir kirilmazdim diye kanaata vardim. Birine hediye aldigimda bile icine degisim kartini muhakkak koyarim. Sadece begenmedigimiz icin degil ki o an gelen hediye ihtiyacimizi karsilamaz daha isimize yarar bir seyle degistirilebilir. Buyutulecek alinacak bir mesele degil bana gore.
İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
en baştan bunu yazsaydınız keşkeTamam haklısınız ama ben bugüne kadar sevgilime ne aldiysam . Ablası hep begenmedi. Ya üstüne olmamış dedi ya yakişmamış dedi ya açmamıs dedi. Ayrıca hhediye degil .Sevgilim beraber gidin alın dedi. Onlar gitmiş almış ama ben gönderdim.
sevgiliniz şimdi sizin ağzınızla ailesine kötü davranır evendikten sonra onların ağzıyla sana benden söylemesiİyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
evliymiş gibi davranmışHerseyı bırbırıne karıstırmıssınız... Aranızda geçenleri gidip hemen söylememelisiniz.
hımm senin gibi dusununce haksiz sayilmazsin. Keske sevgilisine anlatmasaydi olayi. Haklisin ben de evlat buyutuyorum aldigim hediyenin aleyhime donmesini istemezdim.Degil tabiki ama konu sahibi bildiginiz ferhunde gidip nisanlisini ablasina karsi sisiriyo ablan bana trip atti vs belkide üstüne ikide kendisi kattiki ablasinin hamile olmasi umrunda olmadan kiza neler demis yani egri oturup dogru konusalim bu kiz bildiginiz numara yapmis ablayla abinin arasini bozma derdinde daha bismillah ortada fol bile yokken oofff allah bizim evlatlarimizi böylelerinden korusun bizler ne zorluklarla büyütüyoruz elin kizi gelmeden düsman ediyo kardesi kardese abim bile yüzük takmadigi kiza toz kondurmuyo elinden gelse köle yapacak bizi ama sıkar o biraz
Abla askerdeki kendi kardeşine mont alıyor sanırım.Sevgiliye sen de beğenmediğini söylüyorsun.(çünkü başka bir yorumunda bahsettiğin gibi onlar da senin sevgiliye aldığın hediyeleri beğenmeyip değiştirdiği için)Sevgilin de beğenmediysen değiştir diyor.Gidip sessiz sessiz değiştirmek yerine,aldığı rengi beğenmediğin ablaya tekrar renk soruyorsun.(çünkü ona gol atacaksın ya.O senin hediyeni değiştirmek istedi ya hep)Abla sen bilirsin diyor.Gidiyorsun değiştiriyorsun bir de inadına gidip kadına gösteriyorsun.(Gol attıktan sonra kupayı kaldıracaksın ya)bak ooh değiştirdim intikamımı aldım.İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?