SEVGILIMIN ABLASI

Yaş kaç sahi?

Yani hediye almış, kadın hamile, sense gelin olarak gitmeye aday kişi... O kadının hassaslığını yadırgamadım. Ama askerdeki adamı hamile kadına ne diye salıyorsun hepsini bırak hem sevgiline durumu anlatıp hemde iki tarafa da özür mayetinde söz söylemen çok komik olmuş. Kadın olarak arayı bulamazsın bu şekilde aksine aileyi birbirine katarsın.

Bilmiyorum hediyeyi göz göre göre değiştirmek, mutlaka herkss bozulur yahu!
Ya da bir arkadaş da söylemiş "kıyafetims uymuyor kırmızı, o sebepten siyah alacağım " diye ifade edebilirdin. Ki ben ne renk olsa giyerdim, daha çok yenisin, bir süre fedakarlık olmalı...

Cok şükür sevgiliniz gibi bi kardeşim olmadığı için dua ettim.

Hem sevgilisine hediye alayim hem kardeşimden laf yiyeyim neden; iki taraflı oynayan sevgilisi edamdan tavrımdan
memnun olmadi diye .

Yazık hediye almış suçlu çıkmış.. valla ben paralardım seni ne kadar sinir bozucusun. az tut çeneni

Bok rengi almamış ya kırmızı almış. Ben olsam değiştirmezdim.
Sevgilinin ablasının aldığı hediyeyi burnundan getirmişsin.

Son düzenleme:
Diyorum ya keske sormasaymis ben soyle dusundum kendi kiz kardesim begenmese kirilir miydim diye, hayir kirilmazdim diye kanaata vardim. Birine hediye aldigimda bile icine degisim kartini muhakkak koyarim. Sadece begenmedigimiz icin degil ki o an gelen hediye ihtiyacimizi karsilamaz daha isimize yarar bir seyle degistirilebilir. Buyutulecek alinacak bir mesele degil bana gore.

Degil tabiki ama konu sahibi bildiginiz ferhunde gidip nisanlisini ablasina karsi sisiriyo ablan bana trip atti vs belkide üstüne ikide kendisi kattiki ablasinin hamile olmasi umrunda olmadan kiza neler demis yani egri oturup dogru konusalim bu kiz bildiginiz numara yapmis ablayla abinin arasini bozma derdinde daha bismillah ortada fol bile yokken oofff allah bizim evlatlarimizi böylelerinden korusun bizler ne zorluklarla büyütüyoruz elin kizi gelmeden düsman ediyo kardesi kardese abim bile yüzük takmadigi kiza toz kondurmuyo elinden gelse köle yapacak bizi ama sıkar o biraz

Ayril
Diyemeyeceğim ama işin zor
Bende de vardi durum dengelemeyi bilmeyen-ailesinden her duyduğunu bana yetistiren benden her duyduğunu ailesine söyleyip bizi birbirimize fitleten... Ben annesinin biseyine sinirlensem (ki ondan duyduğum birşeye) annesine gidip kavga cikartirdi 'yengence nasil boyle yaparsin' diye, birbirlerine girerlerdi. Ben de ortami fitleyen hain konumuna düşerdim.
Sonra ne oldu?
Terkettim kurtuldum
Evlenilecek insan biraz sakin olmali, arayapıcı olmayi bilmeli
Size de tavsiye ederim,yoksa daha cooook konu acarsiniz esimin ablasi-anasi diye

*bu arada begenmediyseniz degistirdiniz,olabilir. Neden bunu soyluyorsunuz? arayip su renk mi bu renk mi diyorsunuz? Alinca bi de göstermeye gidiyorsunuz? Siz de bi acayipsiniz. Zavalli abla ne yapsin ,seninle mi uğraşsin bi de hamile haliyle

Reactions: anu
Siz niye askerdeki adama ablan trip attı diyorsunuz ki yani. Bu kadın kötü niyetli biri olsa seni düşünüp mont almaz yani almak zorunda da değil ne güzel düşünmüş alınmış değiştirmene bozulmuş olabilir ama sana niye değiştirdin falan dememiş ki sen sormuşsun o da sen bilirsin demiş. He m değiştirmeye gidip hem daha niye ona soruyorsunuz ki istediğinizi alacaksınız yine zaten. Yok surat asmış falan. Herşeyi yansıtırsanız o da kızar tabi ablasına baksana ablan trip yaptı diye şikayet etmişsiniz. Ben olsam ablasının yerinde bir daha asla yüzünüze bakmazdım iyilik yaramamış size.

burda niyetin kötü olmasa da kötü olan sen olmuşsun. değiştirmende bir sakınca yok ama hediyeyi alan kişiye sorman büyük kabalık birde öz kardeşine şikayet edip aralarını açmışsın. valla evlenince bu meseleyi önüne sermezse öpte başına koy kadını... birde hamileliğiini düşündüğünü söylemişsin. geçmiş olsun bunu daha önce düşüncektin.

Sana düşünmüş bir hediye almış ve ne olursa olsun sevgiline söylememen gerekirdi.Başka montun yok değil ya,sana değer vermiş beğenmiş almış.Sen de onlarla görüşüceğin zaman giyerdin gönülleri hoş olurdu.Yada değiştiriceksen bile ben su rengını mı bu rengını mı alıyım dıye gozune sokmasaydın beğenmediğini.
Benim kardeşim boyle yapsa bir daha asla bırseylerıne karısmaz mesafelı olurdum.Hamıle hamıle kadın sana gıtmıs hediye almış.Bence değerini bil,aradaki buzları biran önce eritmeye bak.

en baştan bunu yazsaydınız keşke
bende bunu okumasam size kızacaktım
siz almadan kendi alıp koşmuş üstüne vazife olmayan işe kalkışmış

bu zamana kadar da enerjinizi emmiş herşeyi ben bilirim edasıyla
sizin tek hatanız sevgilinizi konuşup doldurup bide neden söyledin demek!!

Herseyı bırbırıne karıstırmıssınız... Aranızda geçenleri gidip hemen söylememelisiniz.

sevgiliniz şimdi sizin ağzınızla ailesine kötü davranır evendikten sonra onların ağzıyla sana benden söylemesi

hımm senin gibi dusununce haksiz sayilmazsin. Keske sevgilisine anlatmasaydi olayi. Haklisin ben de evlat buyutuyorum aldigim hediyenin aleyhime donmesini istemezdim.

Abla askerdeki kendi kardeşine mont alıyor sanırım.Sevgiliye sen de beğenmediğini söylüyorsun.(çünkü başka bir yorumunda bahsettiğin gibi onlar da senin sevgiliye aldığın hediyeleri beğenmeyip değiştirdiği için)Sevgilin de beğenmediysen değiştir diyor.Gidip sessiz sessiz değiştirmek yerine,aldığı rengi beğenmediğin ablaya tekrar renk soruyorsun.(çünkü ona gol atacaksın ya.O senin hediyeni değiştirmek istedi ya hep)Abla sen bilirsin diyor.Gidiyorsun değiştiriyorsun bir de inadına gidip kadına gösteriyorsun.(Gol attıktan sonra kupayı kaldıracaksın ya)bak ooh değiştirdim intikamımı aldım.
Yahu askerdeki çocuğa ablan şunu yaptı trip attı.O da çocuktan daha çocuk ablasını arıyor hamile bir de kırıyor.Sen de kalkıp meleği oynarcasına mesaj atıyorsun.Kaç yaşındasın.

Ben aldığım bütün hediyelere değiştirme kartı koyarım biri değiştirse de hiç alınmam. Karşımızdakinin zevkini bilemeyiz ki. Bence değiştirmekle hata etmemişsin. Ama ablasının tavrını hemen sevgiline yetiştirmekle hata etmişsin şimdi hakkında hem hediyemi beğenmedi hem de gitti yetiştirdi diye düşünüyordur. Demek ki alıngan bi insan. Neyse olan olmuş iyi niyetle msj da atmışsın. Ablası da anormalmiş yani ne var ki bunda.

Reactions: anu
Görümce adayı hem hediye aldım hem de azar işittim kardeşimle aram açıldı diye düşünüyordur. Senin hatan sevgiline şikayet etmek olmuş. Dakika 1den kötü gelin olma derim, dikkat et bundan sonra böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…