• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGILIMIN ABLASI

Diyorum ya keske sormasaymis ben soyle dusundum kendi kiz kardesim begenmese kirilir miydim diye, hayir kirilmazdim diye kanaata vardim. Birine hediye aldigimda bile icine degisim kartini muhakkak koyarim. Sadece begenmedigimiz icin degil ki o an gelen hediye ihtiyacimizi karsilamaz daha isimize yarar bir seyle degistirilebilir. Buyutulecek alinacak bir mesele degil bana gore.

Herkes ablanın trip atmasını hakli bulmus ama ben hakli bulmadim. Ben de size katılıyorum, begenmeyip degistirebilir ne var bunda? O zaman benim nisanlimin ailesinin benim yüzüme bakmamasi gerek bu durumda. En son aldiklari hediyeyi bile gidip degistirdim. Hatta kadincagiz kendi söyledi bana "istersen gidip degistirebilirsin" diye aldiklari yeri bile tarif etti. Gittim değiştirdim onlarin yaninda da giydim hiçbiri de suratını bile asmadı. Bazen bazi insanlar söz konusu edilmeyecek seyleri alınganlık konusu haline getiriyorlar çok saçma.
Konu sahibinin tek hatası sevgilisine bahsetmek olmus.

İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?

sevgilin askerde ve sen bu mevzuları onunla mı konuşuyorsun? bu bir numaralı hata zaten.
hediyeyi değiştiriyorsan değiştir resmen kara sakıza döndürmüşsün mevzuyu bu iki..
hamile kadın sana surat yaptı die sevgiline yetiştireceksen evlendiğin zamanı düşünemiyorum.
ayrıca en önemli konu da şu ki ben ortada söz nişan yokken sevgililerin aileleri ile bu kadar samimi olmalarını doğru bulmuyorum.
işte böyle sorunlar ortaya çıkıyor..

Abla askerdeki kendi kardeşine mont alıyor sanırım.Sevgiliye sen de beğenmediğini söylüyorsun.(çünkü başka bir yorumunda bahsettiğin gibi onlar da senin sevgiliye aldığın hediyeleri beğenmeyip değiştirdiği için)Sevgilin de beğenmediysen değiştir diyor.Gidip sessiz sessiz değiştirmek yerine,aldığı rengi beğenmediğin ablaya tekrar renk soruyorsun.(çünkü ona gol atacaksın ya.O senin hediyeni değiştirmek istedi ya hep)Abla sen bilirsin diyor.Gidiyorsun değiştiriyorsun bir de inadına gidip kadına gösteriyorsun.(Gol attıktan sonra kupayı kaldıracaksın ya)bak ooh değiştirdim intikamımı aldım.
Yahu askerdeki çocuğa ablan şunu yaptı trip attı.O da çocuktan daha çocuk ablasını arıyor hamile bir de kırıyor.Sen de kalkıp meleği oynarcasına mesaj atıyorsun.Kaç yaşındasın.
10 numara 5 yildiz yorum
Olmus kadin almis vermis sana degistir yolla ilerde sorulursa kardesin giymem degistir dedi degistirdim derdin.Daha dis kapinin dis mandalisin o eve girmedin istenmedin sozlenmedin sevgili statusundesin kardesi kardese dusurmek nedir ustelik biri asker biri hamile.Sevgilinizdede nasil bir buldumcukluk varsa hamile ablasini lafinizla acmis azarlamis bir bez parcasi icin ortaligi katmis karistirmissiniz
Kadinin yerinde olsam buz olurum size hic muhatap almam

sevgilin askerde ve sen bu mevzuları onunla mı konuşuyorsun? bu bir numaralı hata zaten.
hediyeyi değiştiriyorsan değiştir resmen kara sakıza döndürmüşsün mevzuyu bu iki..
hamile kadın sana surat yaptı die sevgiline yetiştireceksen evlendiğin zamanı düşünemiyorum.
ayrıca en önemli konu da şu ki ben ortada söz nişan yokken sevgililerin aileleri ile bu kadar samimi olmalarını doğru bulmuyorum.
işte böyle sorunlar ortaya çıkıyor..
Vallahi alin bendende o kadar istenene soze kadar goze giricem aileye giricem diye vicik vicik iliskiler is ciddiye binince yuzuk takilinca hop bir anda mesafe kimse bana karismasin bizi bir rahat biraksinlar tavri sonrada kv ole dedi gorumce bole dedi diye konu kayniyor burasi

Sevgilinin ablasının senden çekeceği var.sana gitmiş hedie almış ,değiştirince sen bilirsin demiş nedicekti başka.bide neden gidip ablan triplete girdi falan diip iki kardeşin arasını bozuosun.tribe girse bile olgun davran kadın üstelik hamileymiş.ben olsam sana bidaha iğne almam.

Sevgilinin ablasının senden çekeceği var.sana gitmiş hedie almış ,değiştirince sen bilirsin demiş nedicekti başka.bide neden gidip ablan triplete girdi falan diip iki kardeşin arasını bozuosun.tribe girse bile olgun davran kadın üstelik hamileymiş.ben olsam sana bidaha iğne almam.
Ona almamis zaten askerdeki kendi kardesine almis kadin montu (kardesi bana mont alin demis) kardeside sevmediysen degistir demis konu sahibine gidip kendi begendigini alip cocuga yollamak yerine uzatmis sonrada mevzu iki kardes arasi gerilmeye varmis

Ona almamis zaten askerdeki kendi kardesine almis kadin montu (kardesi bana mont alin demis) kardeside sevmediysen degistir demis konu sahibine gidip kendi begendigini alip cocuga yollamak yerine uzatmis sonrada mevzu iki kardes arasi gerilmeye varmis
Yorumum genel itibari ile aynı olur.daha aileden biri bile deil.sevgilisine ablasını şimdiden kötülemek acaip geldi.nyse

İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
daha aileye girmeden olaylar :) Allah kolaylık versin
hata yaptığın nokta,neden gidip ablan bi triplere girdi diyorsun :) olgunca bi hareket değil.sevgiline bunu diyene kadar kadına ''abla bi sıkıntı mı var neden böyle yapıyorsun '' deyip sorunu çözmeye çalışmak daha mantıklı olurmuş.o kadın sana şimdi gıcık kapmıştır

Alınan hediyeyi beğenmeyip değiştirebilirsiniz ancak değiştireceğiniz şeyin rengini ısrarla ablaya sormanız saçma olmuş.
Değiştirseydiniz ama ablanın haberi olmasaydı, insan üzülebilir bu duruma.

Herkes ablanın trip atmasını hakli bulmus ama ben hakli bulmadim. Ben de size katılıyorum, begenmeyip degistirebilir ne var bunda? O zaman benim nisanlimin ailesinin benim yüzüme bakmamasi gerek bu durumda. En son aldiklari hediyeyi bile gidip degistirdim. Hatta kadincagiz kendi söyledi bana "istersen gidip degistirebilirsin" diye aldiklari yeri bile tarif etti. Gittim değiştirdim onlarin yaninda da giydim hiçbiri de suratını bile asmadı. Bazen bazi insanlar söz konusu edilmeyecek seyleri alınganlık konusu haline getiriyorlar çok saçma.
Konu sahibinin tek hatası sevgilisine bahsetmek olmus.
Sanirim bu konuda su hakli bu hakli diyemiyorum ben. Abla iyi guzel hediye almis ama hediyeler degistirilebilir buna alinganlik etmeseymis iyi olurmus. Konu sahibide keske anlatmasaydi sevgilisine.

Kusura bakma da bence sen ayıp etmişsim benim en tav olduğım şeydir hediyeyi beğenmeyip rengini değiştirmek görümcen düşünmüş almış giymeliydin onlatın yanında bir iki giy sonra giyme nolcak gönülleri olsunki bida bişi alıcaklarında nasıl olsa değişitirir diyip almaya bilr gerek görmezler sen şanslsın yine sana bişi alınmış benim ilişkim bir ay önce bitti ailesi yüzünden bi eltim vardı beş ay yüzüme bile bakmadı üstelik hediye alan ve üstüne saygısızlık gören bendim bence özür dile gönlünü al mesajla olmaz o iş.

Sen beğenmedin diye üzülmüştür, ben de birisi hediyemi beğenmezse üzülürüm.
Hamile kadın Zaten
Her şeyi sevgiliye söylemek zorunda mısınız? ilerde hata yaptığınızı anlarsınız

Back
X