Sevgilimin ablasının düğünü

Dugun tanisma icin uygun degil. Akraba ortami=dedikodu kazani. Uzun giysen aa x'in sevgilisi bu yasta ne giymis, kisa giysen x'in sevgilisi cok acik giymis derler. Ben olsam gitmem. Zaten aileyle merhabalasip, sonrasinda muhabbet edemeyeceksiniz.

İlla gidicem diyosan dizin altinda biten kalem elbise giyebilirsin, hafif yirtmacli. Her magazada bulunan bi model

bu kadar kadının bı bıldıgı vardır .daha20 yasındasın ..ılerde ıyı kı gıtmemısım demek var :) gitme o gün hasta oluver.
sevgilin iki trip atar gecer ..hic gerek yok boyle şeylere.
Bi sonraki konum "sevgilimin ablasının düğününe gitmemek için ne uydurabilirim" olucak galiba :KK53:

Çok mantıklı konuştunuz ve ben aşırı çabuk gaza gelirim :olamaz:
Ciddi ciddi düşünücem yazdıklarınızı çok teşekkürler.

Haha tatli buldum seni :KK48:

Bende cabuk gaza gelebilen biriyim, sadece uzun sürmüyor. Yarim saat sonra af edersin o gazdan bir eser kalmiyor :KK70:

Bence sevgilin ile böyle güzel, tatli dille konus, eminim ikna olur.

ben 5 yıllık sevgılımı cagırmamaıstım yahu ne gerek var. kı onun cagırdıklarına da ben gıtmedım .o zaman da oyle dusnuyordum sımdıde de :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 101
burdan öğrendiğim en önemli şeyler: isteme söz nişan olmadan eş adayının ailesi ile tanışılmaz, çağırırlarsa onlar gelmeden gidilmez, evlenmeden yüzgöz olunmaz, evlendikten sonra da mesafeli olunur, yani medeni halin her aşamasında kv kp görümce kayın ve elti tayfası ile arada mesafeler bırakılmalıdır :KK45::KK70:

Aynı ben :KK19:
Tamam, şansımı zorlicam biraz :)

Sey de, "o gün ablanin günü askim, sadece ona odaklanman lazim. Bide bir sekilde tüm ailen ögrenir benim kim oldugumu ve hali ile bana daha cok dikkat ederler. Ablanin en güzel gününde bu olmaz. Sen ailen ile eglen canim, bak hersey cok güzel olacak, bizde haftaya *en sevdiginiz mekanin ismini söyle* iste orda buluscaz zaten. Sen endiselenme"

Ondan sonra hem kabul eder, hem ablasini düsündügün icin puan kazanirsin :KK45:

Ailesiyle tanışmadığıma göre sevgilim davet etti. Ama beğenip sevgilime attığım kıyafetleri ablası da yorumladı. Gidişim sürpriz olmayacak yani.
Gelin çiçeğinin bilerek bana atılması bile planlanmış :olamaz:

bilemedim.. ben olsam yinede gitmezdim.. zaten sizi biliyorlarsa ablasının davet etmesi gerekirdi .. bu durumda ben kendimi onlar için orada bulunsam da olur bulunmasam da olur gibi görürdüm sanırım.. kardeşi davet etmiş onlar için de farketmez gibi bir durum olduğunu düşünürdüm..
zaten ortam gergin herkes sizi süzecek kazan kaynayacak..

Sey de, "o gün ablanin günü askim, sadece ona odaklanman lazim. Bide bir sekilde tüm ailen ögrenir benim kim oldugumu ve hali ile bana daha cok dikkat ederler. Ablanin en güzel gününde bu olmaz. Sen ailen ile eglen canim, bak hersey cok güzel olacak, bizde haftaya *en sevdiginiz mekanin ismini söyle* iste orda buluscaz zaten. Sen endiselenme"

Ondan sonra hem kabul eder, hem ablasini düsündügün icin puan kazanirsin :KK45:
Hahahaha, vallahi çok benzer cümleler kurdum. Zaten başın çok kalabalık ben gelmeyeyim de dedim ama arkadaşlarımız bile gidiyo benim gitmemem olmazmış.

bilemedim.. ben olsam yinede gitmezdim.. zaten sizi biliyorlarsa ablasının davet etmesi gerekirdi .. bu durumda ben kendimi onlar için orada bulunsam da olur bulunmasam da olur gibi görürdüm sanırım.. kardeşi davet etmiş onlar için de farketmez gibi bir durum olduğunu düşünürdüm..
zaten ortam gergin herkes sizi süzecek kazan kaynayacak..
Beni umursayıp umursamamaları pek de umrumda değil açıkçası :KK53: ben de gidersem sevgilim için giderim zaten ablası için değil.

Back
X