- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi likethemovies
Yabancı bir siteden buldumElbiseyi cok begendiim nereden bulduğunuzu yazar mısınız? :)

https://ie.prettylittlething.com/clothing/dresses.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancı bir siteden buldumElbiseyi cok begendiim nereden bulduğunuzu yazar mısınız? :)
Çok mantıklı konuştunuz ve ben aşırı çabuk gaza gelirim
Ciddi ciddi düşünücem yazdıklarınızı çok teşekkürler.
Bi sonraki konum "sevgilimin ablasının düğününe gitmemek için ne uydurabilirim" olucak galibabu kadar kadının bı bıldıgı vardır .daha20 yasındasın ..ılerde ıyı kı gıtmemısım demek var :) gitme o gün hasta oluver.
sevgilin iki trip atar gecer ..hic gerek yok boyle şeylere.
Çok mantıklı konuştunuz ve ben aşırı çabuk gaza gelirim
Ciddi ciddi düşünücem yazdıklarınızı çok teşekkürler.
Ailesiyle tanışmadığıma göre sevgilim davet etti. Ama beğenip sevgilime attığım kıyafetleri ablası da yorumladı. Gidişim sürpriz olmayacak yani.birde sizi kim davet etti bu düğüne merak ettim..
Mesaj attım fakat görmedin heraldeBi sonraki konum "sevgilimin ablasının düğününe gitmemek için ne uydurabilirim" olucak galiba![]()
Aynı benHaha tatli buldum seni
Bende cabuk gaza gelebilen biriyim, sadece uzun sürmüyor. Yarim saat sonra af edersin o gazdan bir eser kalmiyor
Bence sevgilin ile böyle güzel, tatli dille konus, eminim ikna olur.
ayakkabinin altina adinida yazacakmiAilesiyle tanışmadığıma göre sevgilim davet etti. Ama beğenip sevgilime attığım kıyafetleri ablası da yorumladı. Gidişim sürpriz olmayacak yani.
Gelin çiçeğinin bilerek bana atılması bile planlanmış![]()
Siyah elbise her ortama elbet uyar da nasıl bi siyah elbise olacağı kısmına gelince tıkanıyorum![]()
Aynı ben
Tamam, şansımı zorlicam biraz :)
Ailesiyle tanışmadığıma göre sevgilim davet etti. Ama beğenip sevgilime attığım kıyafetleri ablası da yorumladı. Gidişim sürpriz olmayacak yani.
Gelin çiçeğinin bilerek bana atılması bile planlanmış![]()
Üzdü...Yabancı bir siteden buldumYerli olsa güzel olurdu.
https://ie.prettylittlething.com/clothing/dresses.html
Hahahaha, vallahi çok benzer cümleler kurdum. Zaten başın çok kalabalık ben gelmeyeyim de dedim ama arkadaşlarımız bile gidiyo benim gitmemem olmazmış.Sey de, "o gün ablanin günü askim, sadece ona odaklanman lazim. Bide bir sekilde tüm ailen ögrenir benim kim oldugumu ve hali ile bana daha cok dikkat ederler. Ablanin en güzel gününde bu olmaz. Sen ailen ile eglen canim, bak hersey cok güzel olacak, bizde haftaya *en sevdiginiz mekanin ismini söyle* iste orda buluscaz zaten. Sen endiselenme"
Ondan sonra hem kabul eder, hem ablasini düsündügün icin puan kazanirsin![]()
Beni umursayıp umursamamaları pek de umrumda değil açıkçasıbilemedim.. ben olsam yinede gitmezdim.. zaten sizi biliyorlarsa ablasının davet etmesi gerekirdi .. bu durumda ben kendimi onlar için orada bulunsam da olur bulunmasam da olur gibi görürdüm sanırım.. kardeşi davet etmiş onlar için de farketmez gibi bir durum olduğunu düşünürdüm..
zaten ortam gergin herkes sizi süzecek kazan kaynayacak..