- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Delibirhukukcu
-
Evet bende böyle düşünüyorum gerçekten. Yani iki sene oldu insan hiç mi tanışmaya çalışmaz hiç olmadı aramaz. Bir kere sevgilim şey dedi aslında "uygun bir zaman dilimi olsaydı ve tanışsaydınız güzel olurdu dedi. Dışarıda bir kahve icerdiniz annemle dedi. Ve orda çok garip bir şekilde şu cümleyi kurdu "Gerçi benim için zor bir olay. Senin yanına mı oturucam yoksa annemin yanına mı bilemedim" dedi. Ve şok oldum resmen. Bu ne kadar saçma bir düşünce biçimi. Ben de bozulduğumu çok çaktırmamaya çalıştım çünkü sinirlerimi belli edersem kontrol edemeyen biri oluyorum. Bende dedim ki "benim yanıma oturman gerek ama annen bunu sorun edecekse onun yanına da oturabilirsin" dedim. Hemen çevirdi yok annem niye sorun etsin neyse ben masanın yan kısmına otururum dedi mesela.
Sanki annesi onu bu konularda biraz garip yetiştirmiş gibi hissediyorum. Annesi böyle şeyleri kıskanacak biri bence..
Annesi beni biliyor buna eminim sakladığı yok bu durumu. Ama dikkatimi şu çekiyor ben bu çocuğa mesela bir hediye alsam en ufak gidip annesine söylüyor bir fedakarlık yapsam annesine anlatıyor. Bir gün dedim ki "neden benim seninle ilgili yaptığım şeyleri annene anlatıyosun bizim aramızda kalmalı" dedim. O da dedi ki ben anneme bunları anlatsam ne güzel işte oğluma değer veriyor diye düşünüp seni daha çok sever falan dedi. Ama bence durum hiç böyle değil. Gizli bir ataerkillik var. Sanki "bu kız benim için yanıp tutuşuyor ipler bende" enerjisi vermek istiyor annesine. Çünkü annesi onu böyle yetiştirmiş bence
Bu kardeşinin kendi icinde halletmesi gereken bir sorun.Televizyon falanda izlemesin malum kıskançmış.Kardesimin kıskanç bir yapısı var tanışınca sevdir kendini dedi.
Aileci erkek demekki.Uzak durulması gereken bir versiyon anlayacağın.Son bir senedir ailesinin yanına gidince asla benimle buluşmuyor beni hiç aramıyor. Sorunca da meşgul olduğunu söylüyor ama bana inandırıcı gelmiyo bu durum
Bak özetlemişsin burda kendin.Burda kaç kişi boşanıyor bu heriflerden biliyor musun?Hukukçu olacaksın muhakeme yeteneğin var belli fıstık gibide bir kızsın anladığım kadarıylaEn son evden çıkıp benimle buluşmak için geldiğinde henüz bir iki saat bile geçmemişken annesi ne zaman eve geleceksin diye aradı yanımda ve henüz yeni gelmişti o da annesine kızdı anne daha yeni geldim diye. Buna da alınmıştım. Sonrasında bir daha yanıma gelmedi evden. Eve gidince beni hiç aramıyor da.
Ağzınıza sağlıkbu çocukla işin yürümeyeceği belli. o detaya girmeyeceğim. ama sizin de bazı görüşleriniz bence itici.
sürekli bir ben güzelim diğerini beğenmiş vurgusu.. güzel olabilirsiniz elbette ama zevkler ve renkler. başkası olsa diyelim, onun annesi fiziksel bir yanınızı beğenmese bunu takıp sorun çıkarma potansiyeliniz var.
ailelerin tanışmasına gelince, henüz üniversite eğitiminiz devam ediyor. bu işin askerliği iş kurması derken zaten şimdiden ailelerin tanışması çok anlamsız.
görümce adayının fotoğrafı beğenmemesine gelince, henüz sizi tanımadığı için olabilir. yine böyle beklentiler başka ilişkileriniz olursa orda da hırpalar sizi.
bana biraz herkes beni beğeniyor onlar neden beğenmedi egosu geldi tavırlarınızdan. dilediğiniz kadar güzel, eğitimli vs olun. herkesin görüşü ayrı. başka meziyetlere önem veriyor olabilirler.
ilerisi için bunlara takılmamayı öğrenin derim.
Ben böyle güzel yorum görmedim kesinlikle anne sıkıntılı.bende nişanlilik döneminde böyle bir iki olay yaşamıştım.1 sene sürdü evliliğim ve bosaniyorumBence uzaklas hic bulasma
Sorunlu kaynana demekki
Oğlu da onun yanında arayamiyor vs
Kaynana dominat belli
Egiitmli guzel kizsin yasinda kucuk
Elini sallasan ellisi
İstenmeyen yere neden gidesin
varya normalde kendini ailesine duskun gostermeyen bile evlenince nasil bagli oluyorBen böyle güzel yorum görmedim kesinlikle anne sıkıntılı.bende nişanlilik döneminde böyle bir iki olay yaşamıştım.1 sene sürdü evliliğim ve bosaniyorum
Bak işte nişanlilik döneminde insanlar tanınıyor derler ya çok doğru.bu annecilik durumu bambaska tabi ki evlenince annelerini görecekler gidecekler ama dozunda.anneyi her olayın içine sokup annem bitane karım olsa da olur olmasa da modunda olmayacaklar.varya normalde kendini ailesine duskun gostermeyen bile evlenince nasil bagli oluyor
Bekarken ailesi gidip gelmeden adamlar evlenince annesinin kapisindan ayrilmiyor
Ki bu adam simdiden annem seni sevmeli deyip duruyor bastan belli.
Benim esim nisnalilik evlilik durumunda aliesni hic karistirmadi okadar ozgur bagimsiz davrandiki simdi bakiyorum çok daha farkli
o dozu ayarlayanlarin evliligi sürüyor isteBak işte nişanlilik döneminde insanlar tanınıyor derler ya çok doğru.bu annecilik durumu bambaska tabi ki evlenince annelerini görecekler gidecekler ama dozunda.anneyi her olayın içine sokup annem bitane karım olsa da olur olmasa da modunda olmayacaklar.
El üstünde tutulmayacak biri olduğumu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?