Sevgilimin ailesi bana çektirecek gibi görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi bunları okuyunca, zorlamamanız gerektiğini düşünüyorum. İş söz nişan boyutuna gelmeden kimse sizinle tanışmak zorunda değil. Ama tanışınca senin yanına otursam annem sorun yapar diyen bir erkek, yarın öbür gün annesiyle bir problem yaşasanız sizin yanınızda durmaz maalesef.

bu çocukla işin yürümeyeceği belli. o detaya girmeyeceğim. ama sizin de bazı görüşleriniz bence itici.

sürekli bir ben güzelim diğerini beğenmiş vurgusu.. güzel olabilirsiniz elbette ama zevkler ve renkler. başkası olsa diyelim, onun annesi fiziksel bir yanınızı beğenmese bunu takıp sorun çıkarma potansiyeliniz var.

ailelerin tanışmasına gelince, henüz üniversite eğitiminiz devam ediyor. bu işin askerliği iş kurması derken zaten şimdiden ailelerin tanışması çok anlamsız.

görümce adayının fotoğrafı beğenmemesine gelince, henüz sizi tanımadığı için olabilir. yine böyle beklentiler başka ilişkileriniz olursa orda da hırpalar sizi.

bana biraz herkes beni beğeniyor onlar neden beğenmedi egosu geldi tavırlarınızdan. dilediğiniz kadar güzel, eğitimli vs olun. herkesin görüşü ayrı. başka meziyetlere önem veriyor olabilirler.

ilerisi için bunlara takılmamayı öğrenin derim.

Aynı süreçlerde geçmemiş olsamda bazı konular benzer. aile tanışması konusunda erkek arkadaşımın aileside öyle ve biz 8 yıldır birlikteyiz yaşım 27 ama inan senin kadar dert etmedim ne kadar uzak o kadar ilişki uzun ve mutlu gidiyor bi kere bunu düşün. Bizde de ırk durumundan kaynaklı beni istemediler diyebilirim ama erkek arkadaşım çok savaş verdi şuan ki durumumuz inan çok daha farklı ve anneside babasıda çok seviyor istemeyen insanlar sevmeye başladı haziranda da söz ve nişanımız vardı. Demem o ki senin duruşuna bağlı. Sen hep ben en güzelim ben muhteşemim diyip bu konuları kafanda daha mezun olmadan takarsan bir arpa boyu yol alamazsın ..

Daha üni 2 deki birinin böyle kaynana görümce muhabbetlerine girmesi bana tuhaf geliyor

Bi durun okul bitsin iş bulun.birikim yapin.
neden Bu acele

Kendinizi övüp durmuşsunuz egitimliliyim faln diye.
Farkında mısınız şu an herkes üniv okuyor zaten.
Yok güzelim yok kardeşi kıskanıyor of boğuldum ben

Yani siz güzelsiniz ama erkek arkadaşınız çok yakışıklı değil diye sizi sırtında mı taşısın?

Kardesimin kıskanç bir yapısı var tanışınca sevdir kendini dedi.
Bu kardeşinin kendi icinde halletmesi gereken bir sorun.Televizyon falanda izlemesin malum kıskançmış.

Son bir senedir ailesinin yanına gidince asla benimle buluşmuyor beni hiç aramıyor. Sorunca da meşgul olduğunu söylüyor ama bana inandırıcı gelmiyo bu durum
Aileci erkek demekki.Uzak durulması gereken bir versiyon anlayacağın.
Bak özetlemişsin burda kendin.Burda kaç kişi boşanıyor bu heriflerden biliyor musun?Hukukçu olacaksın muhakeme yeteneğin var belli fıstık gibide bir kızsın anladığım kadarıyla Ayrıcada daha küçüksün.Okulunu bitir eline para al hayatını yaşa.Ne erkekler varmış dersin daha.İmrenilecek birşey değil evlilik.Yakma kendini sal ipini gitsin.

Ağzınıza sağlık

Bence uzaklas hic bulasma
Sorunlu kaynana demekki
Oğlu da onun yanında arayamiyor vs
Kaynana dominat belli
Egiitmli guzel kizsin yasinda kucuk
Elini sallasan ellisi
İstenmeyen yere neden gidesin
Ben böyle güzel yorum görmedim kesinlikle anne sıkıntılı.bende nişanlilik döneminde böyle bir iki olay yaşamıştım.1 sene sürdü evliliğim ve bosaniyorum

Ben böyle güzel yorum görmedim kesinlikle anne sıkıntılı.bende nişanlilik döneminde böyle bir iki olay yaşamıştım.1 sene sürdü evliliğim ve bosaniyorum
varya normalde kendini ailesine duskun gostermeyen bile evlenince nasil bagli oluyor
Bekarken ailesi gidip gelmeden adamlar evlenince annesinin kapisindan ayrilmiyor
Ki bu adam simdiden annem seni sevmeli deyip duruyor bastan belli.
Benim esim nisnalilik evlilik durumunda aliesni hic karistirmadi okadar ozgur bagimsiz davrandiki simdi bakiyorum çok daha farkli

Kardeşine ailesine kendini sevdirmek zorunda değilsin ne demek kardeşime kendini sevdir
Sen orda keşke denemek için deseydin bi ağzını arasaydın kesin net bi şekilde anlardın ana kuzusumu olduğunu
Kardeşine kendimi niye sevdiriyim sevmezse kendi bilir deseydin bence

Bak işte nişanlilik döneminde insanlar tanınıyor derler ya çok doğru.bu annecilik durumu bambaska tabi ki evlenince annelerini görecekler gidecekler ama dozunda.anneyi her olayın içine sokup annem bitane karım olsa da olur olmasa da modunda olmayacaklar.

Sevgili ailesiyle iliskiden önce benim dikkatimi çeken konu birilerinin sizi övmesine ihtiyaç duymaniz oldu. Siz kendinizden eminseniz, mutluysanız, istediğiniz mesleği yapiyorsaniz, görünümünüzden memnunsaniz vs. neden baskalarinin da bunu onaylamasina gerek olsun ki?

Bana kendinize çok güvensiz geldiniz. Çevrenizdekiler size guzel desin ya da demesin önemli olan sizin nasil hissettiğiniz zaten bu güzellik, yakisiklilik konusu da görecelidir bence. Kendinizi begendirmeye sartlamayin, dunyanin en mukemmel insani da olsaniz es ailesinin sevmesi tamamen bundan bagimsiz bir olay. Ama daha mühim olan gercek şu, sevgiliniz denge kuramayacak biri.

o dozu ayarlayanlarin evliligi sürüyor iste

Beş bucuk yillik evliyim hala fotografta eşim yoksa ben teksem begenmezler çoğu.

Eşimin neredeyse sülalesi beni sevmiyor, nasil namımı yürütmüşlerse muhabbetimin pek olmadiği, beni dogru durust tanimayan akrabalari bile bana karsi triplere giriyor. Lakin eşim aileci olsaydi biz coktan boşanirdik, "kardeşime kendini sevdir" lafi espri filan degilse sizin evlilik zor yürür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…