- Konu Sahibi Delibirhukukcu
-
Acaba kızkardeşine kendini yengene sevdir demiş midir?? Hiç sanmamKardeşime kendini sevdir demesinden anla sevmediklerinde neler olacağını.
Sorunlu kaynana is loading...
Aaa olur mu hiç el kızı o vurucan kırbacı vurucan kırbacıAcaba kızkardeşine kendini yengene sevdir demiş midir?? Hiç sanmam
garippmis gercekten.ya ailesiyle boyle iliski konularini anlatmadgi icin ilk defa tanistiracagi icin kendi icinde utaniyor siz daha iyi tanirsiniz.utangaclikmi, pisiriklikmi ,fazlaca ailesine duskunlukmuuEvet bende böyle düşünüyorum gerçekten. Yani iki sene oldu insan hiç mi tanışmaya çalışmaz hiç olmadı aramaz. Bir kere sevgilim şey dedi aslında "uygun bir zaman dilimi olsaydı ve tanışsaydınız güzel olurdu dedi. Dışarıda bir kahve icerdiniz annemle dedi. Ve orda çok garip bir şekilde şu cümleyi kurdu "Gerçi benim için zor bir olay. Senin yanına mı oturucam yoksa annemin yanına mı bilemedim" dedi. Ve şok oldum resmen. Bu ne kadar saçma bir düşünce biçimi. Ben de bozulduğumu çok çaktırmamaya çalıştım çünkü sinirlerimi belli edersem kontrol edemeyen biri oluyorum. Bende dedim ki "benim yanıma oturman gerek ama annen bunu sorun edecekse onun yanına da oturabilirsin" dedim. Hemen çevirdi yok annem niye sorun etsin neyse ben masanın yan kısmına otururum dedi mesela.
Sanki annesi onu bu konularda biraz garip yetiştirmiş gibi hissediyorum. Annesi böyle şeyleri kıskanacak biri bence..
aynenn dan dannnnKardeşine ailesine kendini sevdirmek zorunda değilsin ne demek kardeşime kendini sevdir
Sen orda keşke denemek için deseydin bi ağzını arasaydın kesin net bi şekilde anlardın ana kuzusumu olduğunu
Kardeşine kendimi niye sevdiriyim sevmezse kendi bilir deseydin bence
Hic kendini yakma okulunu bitir mesleğini yap sonra cok canin yanar herkes senin kadar sansli degil malesefBu sitede eminim ki benden daha tecrübeli bir sürü abla var ve size ilişkimle ilgili kafamı kurcalayıp beni üzen bazı olayları anlatıp danışmak istiyorum.
Benim 2 senedir hayatımda biri var. İlk ciddi ilişkim diyebilirim ve evlenmeyi düşünüyoruz. Biraz onu ve kendimi anlatayım daha iyi anlamanız açısından. İkimizde hukuk okuyoruz. O seneye mezun oluyor bende bir sonraki seneye. Evlenmeyi düşünüyoruz birbirimizi seviyoruz. Tabiki bazı sorunlar tartışmalar oluyor ama her ilişkide olduğu kadar. Fiziksel olarak da tarif etmem gerekirse (çünkü belki bunun da bir önemi olabilir) görsel olarak gayet güzel bir kızım sevimli bir yüzüm var. Toplum tarafından beğenilen biriyim yani. Sevgilimde az peşimden koşmadı :) Sevgilime gelecek olursa o benim biricik bebeğim her şeyini beğeniyorum ama hani öyle yakışıklı biri değil normal bir tipi var. Ben onu çok seviyorum o ayrı :)
Benim kafamı karıştıran şey daha çok ailesi... Ailelerimiz bu iliskiyi biliyor fakat henüz en ufak bir tanışma olmadı. Yani ailesini kulağıma gelen şeyler kadarıyla tanıyorum. Bana garip gelen kısmı 2 senedir sevgiliyiz annesi hiç mi benimle konuşmak istemiyor hiç mi beni beğenmiyor. Sevgilimden ailesiyle ilgili en ufak güzel bir yorum duymuyorum. Kendimi övmek istemiyorum ama eğitimli hanım hanımcık tatlı bir kızım. Ama kulağıma hiç iyi birşey gelmedi. Sevgilime sordum güzel bir dille. Bana "biz böyle şeyleri pek konuşmuyoruz ailem seçimlerime her zaman güvendiği için yorum yapmaz pek" dedi. Ama ailesine aşırı düşkün olduğu için olayı böyle yorumladığını düşünüyorum.
Gelelim bir ikincisine. Bizden 3 yaş küçük bir kız kardeşi var ve abisinin her resmini beğenir. Abisi 2senenin sonunda benimle olan güzel bir resim paylaştı instagramda ve kız kardeşi bunu beğenmedi. Gördüğüne eminim sosyal medyada aktif biri. Bana biraz garip geldi. Takipleşmiyoruz onunla ama abisi benimle resim atınca neden beğenmedi?
Bir keresinde de sevgilim kardeşinin beni görünüşümden dolayı kıskandığını söyledi. Kardesimin kıskanç bir yapısı var tanışınca sevdir kendini dedi. Bende espriye vurdum merak etme sever beni filan diye ama endişeliyim bu konuda.
Bir diğer mesele ise sevgilim başka bir şehirde üniversite okuyor ve ailesinin yanına geldiği zaman eskiden hemen benimle buluşmak isterdi yanıma gelirdi ne biliyim arardi falan
Son bir senedir ailesinin yanına gidince asla benimle buluşmuyor beni hiç aramıyor. Sorunca da meşgul olduğunu söylüyor ama bana inandırıcı gelmiyo bu durum
Kendi kendime acaba ailesi benimle ilgilenmesinden rahatsız mı oluyor diye düşünüp üzülüyorum. En son evden çıkıp benimle buluşmak için geldiğinde henüz bir iki saat bile geçmemişken annesi ne zaman eve geleceksin diye aradı yanımda ve henüz yeni gelmişti o da annesine kızdı anne daha yeni geldim diye. Buna da alınmıştım. Sonrasında bir daha yanıma gelmedi evden. Eve gidince beni hiç aramıyor da. Artık istenmeyen gelin olduğumu düşünmeye başlıyorum daha şimdiden.
Anlatmayı unuttuğum çok önemli bir olay daha var. Sevgilimin kuzeni nişanlandı biz yeni sevgili olduğumuz dönemlerde ve annesi o kızı çok beğenmiş. Sevgilim benim resmimi ilk gösterdiği zaman da onlar daha çok yakışıyor eltimin gelini daha güzel falan demiş. Sevgilim ilk aylarda ağzından kaçırdı bunu ve ben çok takılı kalmadım kız çok güzel heralde diye düşündüm. Taki kızın resmini görene kadar. Sadece annesi beni beğenmediği için kızı anlatmak istiyorum yoksa hiçkimsenin görüntüsü hakkında yorum yapmak haddime değil. Kız gerçekten çirkin. Anladım ki annesi daha şimdiden kaynana moduna girdiği için beğenmemiş beni. Kardeşi de görümce moduna girmiş.
Ablalarım siz ne önerirsiniz siz yaşadınız mı böyle şeyler? El üstünde tutulmayacak biri olduğumu düşünmüyorum. Ailesinin daha şimdiden böyle olması beni çok korkuyor
Ben orada bir sürü olay anlattım yalnız ayrıca evlilik meraklısı olmadığımı sevgilimin bu konuda çok aceleci olduğunu da dile getirmemiştim. Annesiyle ilgili de birkaç şey duydum duyduklarım da yazdığım o saçma şeyler. Herkesin sanki günlük hayatlarında hiçbir problemi takmayıp olgunca görmezden geliyormuş gibi yorum yapması çok komik geldiBunları düşünmek için çok erken değil mi? Sevgilinin bir yılı senin iki yılın var mezun olmak için. Stajı üstüne koy üç yıl. Üç geçecek iş bulacak yada ofis açacak, kendi ayakların üzerinde duracak evlilik için adım atacaksın nerden baksan dört yıl. O süre zarfında kim öle kim kala. Ayrıca eşimin ailesi beni el üstünde tutsun, iltifat etsin gibi bir beklentiye girmekte manasız. Misal bizde eşimle hukukçuyuz üniversite yıllarından tanıştık bir gün olsun ailesi de beni pohpohlasın hukuk okuyorum güzelim de gibi bir düşüncem hiç olmadı. Kaldı ki somut bir şey de anlatmamışsın, kardeşi fotoğrafınızı beğense ne beğenmese ne, şahsen ben böyle şeylere hiç takılmam. Çokta tın yani, küçük şeylere takılıp kendimi üzemem kafamı yoramam. Sana da bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?