Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile istemezse o iş yaş. Baslamadan bitmesi üzücü ama totalde bakılırsa kardasın.Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Merhaba.. En doğru kararı almışsınız. Şuan içiniz yanıyor eminim ama ileride inanın daha kötüsü olacaktı. Hep istenmeyen gelin olacaktınız, ne kadar istemesenizde hep aynı ortamlarda olmak mecburiyetinde kalacaktınız o sizi istemeyen alesi sırf oğluyla ortak eviniz diye size geleceklerdi 5 karış suratla ama sizi dışlayacaktı kendi evinizde dışlanacaktınız. O yüzden iyi yapmışsınız bu süreçten sonrada çok aşık olmayın çok sevmeyin tavsiyem mantık evliliği yapın. O zaten sonra aşka dönüşüyor. Yani mantık derken yanlış anlamayın, ailesi iyi insanlar olsun en başta sonra müstakbel eşiniz iyi, dürüst, aklı başında, sizi koruyacak biri olsun vs..Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur?
Nereli olduğunu merak ettim.kurban kesin dağıtın diyeceğim
33 yaşında işi gücü olup da ben sizin bulduğunuz kız ile evlenmek istemiyorum diyemeyen adamdan koca olmaz
biz mi çok rahat yetiştirildik bilmiyorum da kiminle evleneceğim diye aileme sormadım
eşimin ailesi de beni istemiyordu
öbür konunuza da yazdım enişteyi de eltimi de istemiyor kv dem
onun kalıplarına uygun değiliz keza ailemin de kalıplarına uymaz karşı taraf yani bu iş karşılıklı
hatta ırkımız, mezhebimiz, ailelerimizin eğitim ve kültür seviyesi, hayattan beklentilerimiz her şeylerimiz farklı
3 yaşındaki oğluma 80 yaşında anneannem durmuyor sussun diye kitap okurken kv bize ne gereksiz şey kitap okumak der, çizgi film izlesin der, bu kadar uç yani
ama ne ben ne eşim evlenelim mi diye ailelere sormadık 25 yaşındaydık özel sektörde çalışıyorduk
aldık düğün davetiyelerini gittik evlerine biz evleniyoruz dağıtın dedik zira öncesinde de birlikte yaşıyorduk
ailesinden başka şehirde yaşayan memur ve 33 yaşında olan adam babasının iki dudağının arasına neden bu kadar bağlı
Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Çok doğru.Eski konunuzu okumuştum, orada da bazı üyeler yazdı. Gönüllü olan aile babasız bir şekilde bir amca dayı getirip sizi isterdi. Bunun böyle olacağı belliydi. Ailesine sevdiğim kızı isteyeceksiniz diye rest çekmeyen adamdan koca olmaz. Anca ağlıyor adam, inanmayın.
Nereli olduğunu merak ettim.
İrkimizBen mi
Ankara da doğdum büyüdüm
Babam Kastamonulu annem Çorumlu
O kitap okuyan anneannemin de ilkokul diploması dahi yok
Burda irkimiz farklı deyince seni yabancı sandimkurban kesin dağıtın diyeceğim
33 yaşında işi gücü olup da ben sizin bulduğunuz kız ile evlenmek istemiyorum diyemeyen adamdan koca olmaz
biz mi çok rahat yetiştirildik bilmiyorum da kiminle evleneceğim diye aileme sormadım
eşimin ailesi de beni istemiyordu
öbür konunuza da yazdım enişteyi de eltimi de istemiyor kv dem
onun kalıplarına uygun değiliz keza ailemin de kalıplarına uymaz karşı taraf yani bu iş karşılıklı
hatta ırkımız, mezhebimiz, ailelerimizin eğitim ve kültür seviyesi, hayattan beklentilerimiz her şeylerimiz farklı
3 yaşındaki oğluma 80 yaşında anneannem durmuyor sussun diye kitap okurken kv bize ne gereksiz şey kitap okumak der, çizgi film izlesin der, bu kadar uç yani
ama ne ben ne eşim evlenelim mi diye ailelere sormadık 25 yaşındaydık özel sektörde çalışıyorduk
aldık düğün davetiyelerini gittik evlerine biz evleniyoruz dağıtın dedik zira öncesinde de birlikte yaşıyorduk
ailesinden başka şehirde yaşayan memur ve 33 yaşında olan adam babasının iki dudağının arasına neden bu kadar bağlı
Üstelik böyle adamlar bugün ağlar 10 gün sonra başkası ile evlenirEski konunuzu okumuştum, orada da bazı üyeler yazdı. Gönüllü olan aile babasız bir şekilde bir amca dayı getirip sizi isterdi. Bunun böyle olacağı belliydi. Ailesine sevdiğim kızı isteyeceksiniz diye rest çekmeyen adamdan koca olmaz. Anca ağlıyor adam, inanmayın.
İrkimiz
Burda irkimiz farklı deyince seni yabancı sandim![]()