Sevgilimin ailesi beni istemedi ayrıldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ailesi beni istemeye gelmeyecek adamlar nikah dairesine gider evlenirim
nikah dairesine ailesi istemiyor diye gelemeyen adam sıkıntı mesele burda

benim kiminle sevişeceğime nasıl başkası karar veriyor aklım almıyor inanılır gibi değil

Arkadaşlar bütün yazılanları okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgilim bende ayrılmadı ayrılmak da istemiyor. Ailesiyle görüşmeme kararı aldı ve bir çözüm yolu bulmaya çalışıyor. Yani aile büyüğü veya iş yerinden büyük birileri gibi... ne ben ne de o ayrılığa hazır olmadığımızı gördük.. 2 gün iğrenç geçti onun icinde benim içinde ve mücadele etmeye karar verdik. Hele ki onu iş yerinde dağılmış bir vaziyette görünce daha da üzüldüm. Herkes ona destek cıkmış hallederiz kaçırırız falan şakasına tabi ki. Ama artık o kadar da umutsuz degilim ama sevgilimin bir ailesi yok böyle kabul edeceğiz. Bilmiyorum belki de yanlış yapıyoruz ama benimle gönül eglendirdigi yok basbayağı seviyor ama benim karşımda bu duruma düştüğü için perişan..

Arkadaşlar bütün yazılanları okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgilim bende ayrılmadı ayrılmak da istemiyor. Ailesiyle görüşmeme kararı aldı ve bir çözüm yolu bulmaya çalışıyor. Yani aile büyüğü veya iş yerinden büyük birileri gibi... ne ben ne de o ayrılığa hazır olmadığımızı gördük.. 2 gün iğrenç geçti onun icinde benim içinde ve mücadele etmeye karar verdik. Hele ki onu iş yerinde dağılmış bir vaziyette görünce daha da üzüldüm. Herkes ona destek cıkmış hallederiz kaçırırız falan şakasına tabi ki. Ama artık o kadar da umutsuz degilim ama sevgilimin bir ailesi yok böyle kabul edeceğiz. Bilmiyorum belki de yanlış yapıyoruz ama benimle gönül eglendirdigi yok basbayağı seviyor ama benim karşımda bu duruma düştüğü için perişan..
Bundan sonrası benim ailem meselesi... çünkü böyle bir durumu onlar hiç kabul edecek gibi durmuyor.! Bir çıkmaza giriyoruz ama allah yardımcımız olsun..

Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Yaşlarınız kaç? Hangi meslekleri yapıyorsunuz? Ailelerinizle birlikte mi yaşıyorsunuz? Babası neden istemiyor acaba? Kafamda deli sorular

Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Niye istemiyor ki babası sizi sebep neymiş?

Konularımız yakın sayılır seninle acını öyle iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende 2 ay önce yaşadım. sebepsiz yere beni istemediler ailemi arayıp nişanı atın biz kızınızı istemiyoruz dediler.sizde iyiki ciddi bir durum yok öyle olunca emin ol daha beter oluyor biz 2 senedir beraberdik nişanlandık hiç sorun yokken bir görümce saçmaliğindan işimiz bozuldu ve nisanlimda aynı senin sevgilin gibi ailem böyleyken evlenemem sana sahip çıkamam dedi.Sanki hiç bir şey yaşamamışız birbirimze sozler vermemişiz gibi.Emin ol böyle bir insanla hayata adım atmaktansa yalnızlık daha iyi acıni yaşıyorsun kalbin parçalanıyor sanki ama inan değmiyor bellinde şimdi başka bir kız bulmuşlardır ama ben sadece yaptıklarını bulsunlar diyorum.Sende sıkma canını değerleyiz biz kimse bize üzemez ya inan ki bir erkek için cidden değmez en iyileri bizim olsun inşallah canını sikma hiç 🤗

Yaşlarınız kaç? Hangi meslekleri yapıyorsunuz? Ailelerinizle birlikte mi yaşıyorsunuz? Babası neden istemiyor acaba? Kafamda deli sorular
Babası daha önce baska kızı istemiş benimki istememiş şimdi de o nispet yapıyor. Ikimizde memuruZ ve 30 küsur yaşındayız sıfır şaka..

Bundan sonrası benim ailem meselesi... çünkü böyle bir durumu onlar hiç kabul edecek gibi durmuyor.! Bir çıkmaza giriyoruz ama allah yardımcımız olsun..
Ben bunları şimdi okuyorum inşallah istediğin gibi olur ama bence ailemi sildim yerine ikna etmeye çalışsın bugün sildim dese yarın torunları olsa bir şey olsa görüşmek isteyip yeniden sorun çıkartabilirler aile cidden silinmiyor illaki bir yerlerden çıkıyolar bu kesin.Rabbim hakkinizda hayırlısını eylesin inşallah

Şunu da soylıyım aynı şeyi benim nişanlım da yaptı uzaklaştı onlardan konuşmadı açmadı telefonlarini bu sefer her yerde oğlumuzu bizden çaldı bilerek yaptı o kız diye beni konuşmaya başladılar,nişanlimda en son dayanamadı gitti yine yanlarına olan bana oldu seni üzmek istemiyorum ama adımlarınızı sağlam atın lütfen daha sonra çok daha üzülceğin şeyler yapmayın.

Ben ikinizi de yeterince olgun bireyler olarak göremedim ne yazık ki. Yeterince olgun bireyler olayları bu kadar sansasyonel boyuta taşımadan, birbirlerine cümlelerini çok daha dikkatli seçerek (sevgilinizin ailesinin her lafını, ailesinin sizi istememesini dahi mücadele etmek yerine size taşımasını kastediyorum, ki bence bu kadınlık onuru açısından hala çok kırıcı), bu kadar da çocukça dramatize etme ihtiyacı duymadan herşeyi halledebilmeliydi diye bakıyorum olaya hala. Ben olaya realist perspektiften bakıyorum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Babası daha önce baska kızı istemiş benimki istememiş şimdi de o nispet yapıyor. Ikimizde memuruZ ve 30 küsur yaşındayız sıfır şaka..
Şok oldum gerçekten. Yaş var, meslek var. Ailelerle oturup konuşunca tamam demeleri lazım. İşi gücü, yaşı başı olan insan kaçacak değil ya. Babasının kafası buna çalışmıyor mu acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X