- 19 Ocak 2017
- 7.323
- 21.472
- 348
- 38
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Naparsaniz yapın banane ya ne atarlaniyorsun kiYorumumdan büyük konuştuğum sonucu çıkacağını düşünmüyorum.
Dikkat ederseniz 'ailemize dahil etmekte
istekli olmayız' dedim.
Sizin mantığınızdan ilerlersek;
'büyük konuşmayalım, sınavımız olur'
diye çocuklarımızın uygunsuz tercihlerini de kabul etmemiz, her istediklerine 'olur' dememiz gerekiyor.
Aynı durumda olsak biz böyle bir ilişkinin evlilikle sonuçlanmasını istemeyiz.
Bu demek değildir ki engel oluruz.
Oğlum isterse evlenir, zaten reşit ve biz istesek de engel olamayız, bu kadar bilinçsiz insanlar değiliz, ayrıca çocuklara/gençlere yasaklanan şeyler daha cazip gelir bunun da farkındayız, bununla birlikte böyle bir gelin adayı ile içli dışlı olmayız.
Zorla değil ya...
Beni alıntılayıp 'büyük konuşmayın, çocuğunuzun tercihlerine karışmayın'Naparsaniz yapın banane ya ne atarlaniyorsun ki
İngiltere kraliyet ailesi sanki içli disli olmazmış benim mantigimmis banane ya turşusunu kurun Allah aşkına
sensin sokak kopegi saygisiz.oglumuzsanki ailecek hep birliktr dogurmuslar yada sokakta yasayan köpegi sahiplenmisler
Nasıl fotograf bunlar.Vallaha ben ıstemezsem kımse benım telefonumdakı resımlerı gormez .Sevgılınızde sorun var.Belkıde bu raddeye sevgılınız getırdı.Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Ne kadar ayıp ya Telefon karıştırmak ,insan utanır telefonunda bunları gördük istemiyoruz demeyeTelefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Ailesi bu kadar meraklıysa bunlar sizin evlendikten sonra evinizdende çıkmazlar yatak odanızdanda.sevgilin adamlıgını koyup yumrugunu masaya vurmalıydı.siz kimsinizde benim özelimi karıştıryorsunuz demeliydi.siz beni degil ben sizi reddediyorum demeliydi yaniTelefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?