- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Evlenmeyecek olmak sizi niye yipratsin. Evlenin o zaman. Aile izni olmadan evlenmek yasak mi anlamiyorum. Madem bu kadar seviyorsunuz evlenirsiniz mutlu da olursunuz..Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
oglumuzaman uzak gitsin bizden oglumuz mutlu ise bize laf dusmez
Kesinlikleeee! Sen bu herife müstehcen resim attın diye seni kötü karakterli bir kadın olarak görmeye başladı ve böyle bir bahane buldu evlenmemek için.Ah bu erkekler ahhh. Bu adamla aynı iş yerinde çalışıyorsun ve müstehcen resimlerini ailesi gördü ? eğer öyle ise yakında iş yerindeki herkes görebilir dikkatli ol. Keşke aynı iş yerindeki biriyle böyle ileri gitmeseydin.Adamdan burnuma pis kokular geliyorrrrr!!!!!!Adam sizinle evlenmemek için bu bahaneyi sunmuş, belki de o bilerek gösterdi ailesine sizi istemesinler diye. Tuşlu telefonu bile kullanamayan teyzeler telefonu kurcalayıp şifreyi bulacaklar bir de whatsapp'a girecekler. Buna inanacak kadar saf olmayın ya.
Hayır kesinlikle işten attırma yetkim yok yalnızca idari birimdeyim.Burda size yorum yapanlar bu evlilik olmaz,gideri yok diyoruz..siz illede olsun,olmali,mutlaka bu evlilik olacak diye diretiyorsunuz ustune mustehcen fotoda eklenince ben bir birliktelik oldugunu dusundum ,yani bu mustehcenligin birlikte cekildigini varsaydim..
Adinizin lekelenecegini bile bile neden foto gonderdiniz peki?? Sevgiliniz o fotolari gorunce " aaa ben senin vucut hatlarini gordum artik sen benim namusumsun,hatunumsun,olene dek karimsim" demesinimi beklediniz,belkide dedi bilemem..
Ama artik ailesini bahane ediyor ,ciddi dusunmuyor .takilacak gittigi yere kadar sonra herkes kendi yoluna
Acikcasi iliskinizin olmamasina cok sevindim , sakin bu adamla birlikte olmayin guvenilir bi insan degil once bunu anlayin..
Bu isyerinde sizin ondan ustun olmaniz ,onu isten attirabilirsiniz anlamina geliyor mu? Eger evetse belki is hayati icin bu sekilde sizinle irtibati koparmak istemiyordur.
Bende doğuluyum ama onlar Kürt ben Türk. Hiç problem değil bu. Tek fark ben batıda büyüdüm.Canim bi erkek ailesi olmadan mutlu olamaz ve seni de mutlu edemez bak kendinden diyosun insanlar beni üstün görüyo bu cok yalnis dogulu veya lise mezunu olmasi insan olmadigi anlamina gelmez bi dogulu gelini olarak söylüyorum dogulu erkekleri eşlerine o kadar deger veriyolar ki anlatamam neyse ben olsam evlenmem hatta fotolarimi görmüsler diye utanirim yüzlerine bakamam uiyy Allah korusun
Evlenmeyecek olmak sizi niye yipratsin. Evlenin o zaman. Aile izni olmadan evlenmek yasak mi anlamiyorum. Madem bu kadar seviyorsunuz evlenirsiniz mutlu da olursunuz..
Evet aldığım yorumların çoğu bilerek yapılmış gibi. Bilemiyorum eğer öyleyse er geç çıkar kokusu çünkü çalıştığım yer de iki akrabası daha var. Onlar durumu bilmiyor hatta sevgilime ondan iyisini bulamazsın sakın bırakma diyorlarmış.Bu adam farklı bir niyette haberin olsun,inanma her söylenene lutfen ..Benim eski nişanlım nasıl bir tezgah kurdu benle ayrılmak için bilsenn,bu oyunu asla yemezsin. Bana yanlışlıka atılmış bir ihanet mesajı yolladı ve bende kıyametleri koparınca aaa bu kız çirkeff diye beni siliverdiler.Sonra arkadaşları anlattı,annesi onu öğretmen bir kızla evlendirmek için sana oyun oynadılar diye.Bilmem anlatabildim mi yavrucum? Bir planın içerisindesin.şu an evliliği boşverde o resimleri imha ettir her yerden..Adam güvenilir biri değil.
Bence çocuğun secimlerine karışmayın halam yaptı oğluna kimseyi layık görmedi kız 5 yaş büyük bir de işte bu seni aldatır vs diyip ayırdı şimdi oğlu 2 çocuklu yaşça büyük biriyleYavrum, evladım aklını başına al.
Niye istenmediğini bile bile kendini bu aileye kabul ettirmeye çalışıyorsun?
Sizin ilişkinizin huzurlu bir şekilde evliliğe dönüşmesi çok zor hatta imkansız.
19 yaşında bir oğlum var.
Açıkcası oğluma müstehcen fotoğraflar gönderen bir kızı, ailemize dahil etmekte istekli olmayız karı-koca.
Neden biliyor musun?
Bunu yapmaması gerektiğini bilmeyecek kadar toy bir kız, evliliği de yürütemez diye düşünürüz.
Bu kızda cahil cesareti var diye düşünürüz.
Oğlumuz istese bile -ki ona da çok kızarız- bunu reddedecek kadar aklı-fikri yok mu?
Diye düşünürüz.
Demem o ki yol yakınken bu işten vazgeç.
Yorumumdan büyük konuştuğum sonucu çıkacağını düşünmüyorum.Bence çocuğun secimlerine karışmayın halam yaptı oğluna kimseyi layık görmedi kız 5 yaş büyük bir de işte bu seni aldatır vs diyip ayırdı şimdi oğlu 2 çocuklu yaşça büyük biriyle
Allah hayırlısını versin ama ben gördüm büyük konuşmamak lazım sınavınız o olur
Tek fark derken çok basit bir farkmış gibi yazmışsın maaşallahBende doğuluyum ama onlar Kürt ben Türk. Hiç problem değil bu. Tek fark ben batıda büyüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?