- 19 Şubat 2020
- 255
- 618
- 18
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
BiSevgiliniz size bu olayı tam olarak nasıl ve neden anlattı çok merak ettim
Bir akşam işten eve geldik. Çok moralim bozuk diye mesaj attı. Annemler dün gece attığın fotoğrafları görmüşler dedi. Eve geldiğinde babası yanına çağırıp bağırmış çağırmış. Yüzüne tükürmüş. Kızın günahına giriyorsun demiş. O kız olacaksa bana baba deme demiş. Durum bu.Sevgiliniz size bu olayı tam olarak nasıl ve neden anlattı çok merak ettim
Gerçekten gözüm görmüyor sanırım, ortada bir yalan varsa eğer bu ne olabilir sizce?O degil de babasinin oglanin suratina tukurme sahnesini yutmadim ben, bi de zorla yollattin kiza di mi deyip tukurmus, bu cocuk sana yalan soyluyo yavrum evladim, zamanla anlarsin sen de
Sizi neden istemediler ?Bir
Bir zamanlar istenmeyen dim simdi el üstünde tutuluyor bir dediğimi ikiletmiyorlar
Bir gece sevgilim uyurken telefonu teyzesiyle annesi kurcalıyor. O gece uyumadan öncede ben birkaç fotoğraf atmıştım. Galerisinden silmiş fakat konuşmalarında kalmış. Annesi de babasına söylemiş oğlumuz sevgilisiyle birbirine açık fotoğraflar atıyor diye. Ertesi akşam işten dönünce de yüzüne vurup kızmışlar bağırmışlar o kızı istemiyoruz demişler.Ailesi nasıl görmüş orayı merak ettim.
Ama otur düşün derim en başta ailesi istemiyor yerine sen gerçekten yapabilir misin?
En önemlisi özür dileyerek söylüyorum. Şu zamana kadar batı kültüründen bir kadın ,doğu kültüründen biriyle evlendiği zaman hıç anlaştıklarını görmedim kendimde dahil. Ama tam tersi olunca güzel anlaşıyorlar:) çok zor iyice düşün
İşin içinde yalan da olabilir fakat android telefon kullanıyor sevgilim, bir önceki telefonunu teyzesine vermiş,verdiğinde şifresini değiştirmeden vermiş ve şuanki telefonununda şifresini aynısını yapmış. Kurcalamak isteyen dener illaki eski şifreyi de.Vay beeee. Şifre kırmak kaç yaşında teyzeye mi kaldı. Sevgilin yalan söylüyor.
Sizi neden istemediler ?
Ne kadar çirkin bir davranış. Bence siz bu aileden kaçın belli ki sınırları yok ve evlenseniz de sizin sınırlarınızı hiç bilmeyecekler. Ben evlenirseniz mutsuz olacağınıza neredeyse eminim.Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Bir gece sevgilim uyurken telefonu teyzesiyle annesi kurcalıyor. O gece uyumadan öncede ben birkaç fotoğraf atmıştım. Galerisinden silmiş fakat konuşmalarında kalmış. Annesi de babasına söylemiş oğlumuz sevgilisiyle birbirine açık fotoğraflar atıyor diye. Ertesi akşam işten dönünce de yüzüne vurup kızmışlar bağırmışlar o kızı istemiyoruz demişler.
bence mutlu olamazsınız adama güvenmedim zaten hiçÖncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Bende herşeyi en ince ayrıntısına kadar kurcaladım herşeyi didik didik edip sordum. Aklımdaki şüpheleri gidermek için. Sevgisinden fazlasıyla eminim. Öyle bir aile ki sevgilim konuyu her açtığında konuşmasına müsaade etmiyorlar. Şuan askere bile gitmediği için ben kendi yuvamı kurarım özgürlüğünde değil henüz ama benimle de kopamıyor. O günden sonra asla fotoğraf isteğinde bulunmadı. Ben samimiyetine inanıyorum. Fakat burda gelen yazılardan sonra bir kez daha düşündüm. Tabii ki hatalı olduğu noktalar var benim de var. Şifresi olmasına rağmen böyle birşeyin yaşanması kafa karıştırıcı.Ee olay surata tükürmeye kadar geldiyse imam nikahı kıydık dese ya. Ne yani seni gerçekten seviyorsa durumu bir şekilde toparlar. Hadi herşeyi geçtim ailem seni istemiyor diye sevgiliye söylenmez bence bu işler çeviriyor.Aranız nasıl seni sevdiğini düşünüyor musun? Bu olaydan sonra sevgilinin düşüncesi ne? Olmaz bu iş derse zaten büyük ihtimal bunlar kurgudan ibaret. Teyzesiyle annesi telefon kurcalıyor. Ben herşeyden önce buna kızardım ne demek telefon kurcalamak birde benim 60 yaşındaki babamda bile telefon şifresii var sevgilinin telfnda var mı ? Yok bacım sen kaç bunlardan koca adamın telefonunu karıştıran insanlar senin hayatını karıştırır zaten.
Nasıl sevmeye başladılar sizi.Bi evlilik gecirdigim icin
*Benim eŞimde evlenmeden önce ailesini asla konuşturmazdı. Evlendikten sonra aileci oldu başıma.Bende herşeyi en ince ayrıntısına kadar kurcaladım herşeyi didik didik edip sordum. Aklımdaki şüpheleri gidermek için. Sevgisinden fazlasıyla eminim. Öyle bir aile ki sevgilim konuyu her açtığında konuşmasına müsaade etmiyorlar. Şuan askere bile gitmediği için ben kendi yuvamı kurarım özgürlüğünde değil henüz ama benimle de kopamıyor. O günden sonra asla fotoğraf isteğinde bulunmadı. Ben samimiyetine inanıyorum. Fakat burda gelen yazılardan sonra bir kez daha düşündüm. Tabii ki hatalı olduğu noktalar var benim de var. Şifresi olmasına rağmen böyle birşeyin yaşanması kafa karıştırıcı.
Nasıl sevmeye başladılar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?