- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Nedir ??kizlar gelismelerle geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedir ??kizlar gelismelerle geldim
Çünki moral olmalıydıMorel yazmana gıcık oldum
Desene çok şanslısın seninki sanırım benim gelecekteki versiyonum.. ama istisna işte..Benim kv gorucu usulu evlendim esimle kv ilk gordugu zaman nasilsa simdi de ayni degisen bi sey olmadi hatta eline para gecince bana harclikta veriyo her geldiginde ne lazim alayim der yok anne sen gel derim ama sevdigimi bildigi ne varsa alir gelir hatta cevizimi bile evde pislik olmasin diye evde kirip kavanoza koyar getirir esimle surtussek esimi degil beni hakli goruz ismimi anarken bile cigerinden kopar annecim derken gozlerinin ici guler biri bana laf demeye kalksa agzinin payini verir
Bir erkeğin ailesi aceleyle evlenin evlenin diyorsa, onunla beraber yıllardır yaşayan ailesi mutlaka bir şyler yüzünden başından atmak istiyordur. Ya evde sinirli, huysuz ve höthöt biridir insanları geriyordur, ya da psikolojik olarak rahatsızdır. Kimde bunu gördüysem açık konuşayım adam sonund şizofren çıktı . Tabi kimse anlamıyor aynı eve girince patlıyor olaylar.
Burnuma yanık külotlu çorap ve ter kokusu geldi, kaç ordan.herkese merhaba.
benim 1 senelik bi ilişkim var ve anneler gununde annesi ile tanismistim .
Annesi baya gayet sicak davrandı, anlaşıyosaniz biz bisey demiyoruz tarzi konustu .
Muhabbet ilerledikce konu evlilige geldi ve resmen baski kurdu üzerimde evlenin gibisinden.
Kiz kardeşi de ayni sekilde baski kurdu .
Evlenin demeleri bisey degil ama hemen istiyorlar 1 sene icinde gibi düşünün.
Dedim ben suan evlilik düşünmüyorum okuyorum kardesi hemen lafa atladi , evlenin yine okursun.
Bak ayni yasdayiz benle evliyim çocuğum olacak tarzi konuştu ben suan istemediğimi yuz kere dile getirdim hala israr ettiler.
Neyse o gün oyle bitti .
Ben geçen yine onlara gittim baktim sülalesi sira ile gelmeye basladi tanismak için.
Hepsi sevdiler onayladilar güya.
O gun teyzesi sen kahve yapmayi biliyomusun dedi ben yok dedim . sevgilimin annesi de o yemek yapmayi bilmiyo kiz okuyo dedi . zamanla öğrenir tarzi konuştu.
Sevgilimin annesi herkese demis beni guzel kiz begendim gibisinden .
Dun sevgilimle ailesi ile konusmus görüntülu annesi teyzesi varmis .
Annesi yada teyzesi ikisinden biri demiski bula bula bu kizimi buldun yemek yapmayi bilmiyo kahve yapmayı bilmiyo diye .
Bula bula bunu mu buldun lafi gercekten zoruma gitti ben napim simdi ?
Annesi de beni istemiyormuş en baş da yok cok sevdim yok evlenin gibisinden konusan kadin simdi istemiyormuş.
Gerçekten insanlarin böyle iki yüzlü olmasi cok zoruma gitti .
Cok karisik anlattim ama suan sinava gidiyorum ve morelim b*k gibi .
Akil verin napim?
kizlar sevgilim bilerek söylemedi ben dedim beni sordularmi bisey dedilermi . oda söyledi . aramiz da gizli sakli yok diye dedi sanirim . yada boş bulundu
Birsey diyebilirdi..iki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti
iki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti
üzülerek söylemeliyimki hislerime ve düşüncelerime tercüman oldunBence sevgilin seni sevse sana bunları bu şekilde anlatmazdı. Seni sevmediler beğenmediler, böyle demişler demezdi. Sanki sevgilin ayrılmak istiyo ve bahane arıyor gibi geldi bana ne yalan söyleyeyim..