• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesi neden boyle

Ben sevgilimin evine ilk kez gittiğimde annesi eşofmanla çıkmıştı karşıma şok olmuştum :KK57: Samimiyet göstergesiymiş ona göre ama bilemiyorum tabi.. :KK12:

el cevap; insanlar tornadan çıkma,birbirinin aynısı kuklalar değildir.
Herkesin bir popisi var

Kızlar ben tesettürlüyüm ailem güzel giyinen giyinmeyi bilen insanlardır bi misafir geldiğinde veya gittiğimizde özen gösterilir hareketlere oturuşta kalkışa. Benim ilişkin 4 yıllık asker bekliyorum şuan ve ciddiyiz sevgilimin annesiyle eskidendi tanışıyoruz yakınlığımız var ama ben yanı onlar beni çağırır evlerine oturmaya felan yanı onlarda kapalı ama hiç giyimlerine dikkat etmezler eşofmanla felan çıkarlar yatarlar ben varken neden böyle ben yanlış mi düşünüyorum acaba abartiyormuyum ilgi alaka var ama bu sekildeler

Herkesin aile yapısında görgü kuralları başkadır. Misafir yanında evet dediğiniz gibi olmalı. Ayrıca eskiden beri tanışıyoruz demişsin aile içinden gördükleri için öyledirler diye düşünüyorum.

Naapsınlar sen geliyorsun diye tuvalet mi giysinler? Rahatlarına düşkünler demek ki. Dış görünüş her zaman insan karakterini göstermez biraz karakterlerine bak dış görünüşlerine bakacağına.

Seni yabanci gormediklerindendir.evde esofmanla dolasmak kadarda normal bisey yok bence.senide aileden gordukleri icin gunluk yasantilatina devam ediyolardir.sen her gittiginde smokinle falanmi karsilamalarini bekliyosn.

Sözlü veya nisanli olsaydiniz farkli olurdu demek istiyor herkes. Erkek arkadasiniz askerdeyse sizin orada isiniz ne? Niyetiniz iyi ondan süphem yok ama 4 yillik iliski, resmi hicbir bag yok ortada, erkek arkadas da yok, niye gidiyorsunuz evlerine. Bunu dogru bulmayanlara da atar yapiyorsunuz. Anne babanin onayiyla nisanlinin ailesini ziyaret etmek var bir de erkek arkadas askerdeyken evlerine gitmek var. Belki de önemsemiyorlar sizi ya da gitmenizden hoslanmiyor olabilirler. Ben kardesim askerdeyken kiz arkadasinin gelmesinden rahatsiz olurdum. Kendim icin degil kizin adina. Ailesinin haberi var mi burada oldugundan, varsa da niye gönderiyorlar derdim.

Üniversitedeyken erkek arkadasimin ailesiyle tanismak icin memleketine gitmistik. Biz asktan ölüyoruz kesin evlenicez diyoruz ama annesi gelen giden herkese "okuldan normal arkadasi, arada gelir giderler böyle" demisti benim icin. Cok agirima gitmisti ama simdi anliyor ve hak veriyorum kadina. Buna hayat tecrübesi deniyor. Keske birisi bana böyle izah edip kafama iyice yerlestirseydi de gitmeseydim. Nisanliyken esim, annesi ve kizkardesi beraber tatile gidelim diye tutturmuslardi. Bodrum'da ev kiralamislar. Bizimkilere zorla, benim payima düsen neyse onu ödemek sartiyla kabul ettirdiler. Kayinvalidem her tür garantiyi verdi kiziniz bana emanet diye. Yasim kücük falan da degildi 28 yasindaydim.

Isin özeti, gitmeyin. Ben gidersem askerdeki sevgilim mutlu olur, beni cok takdir eder diye düsünmeyin. Sen gelince gideriz ama sen yokken kusura bakma deyin.
Teşekkür ederim yazınız için haklisiniz

Yine göreceli bir soru
İnsan kendine yakın gördüklerinin yanında daha ev tipi oluyor
Yani eşofman, tayt hatta baş açma yada sadece bone gibi
Bana ilginç gelmedi. Belki başka sebebi vardır

Ben şöyle düşünüyorum böyle davranmalarini sen istemişsin ki neden evlerine gidiyorsun kalıyorsun kendi kendini degersizlestirmissin sevgilimin ailesiyle tanışmak için ilk kez evlerine gidecektim sevglm le kadın kabul etmedi önce biz gidelim kız bizim ayağımiza geldi dedittirmeyelim diye yani bence gitmeye değmez samimiyete falan gerek yok

İyi de senin aklında neden yer etsin ki onların giyimi? Boşver onları, sen kendi giyimine bak.

İnsanları dış görünüşüne göre yargıladığın için konuyu açarken direkt kendini övmüşsün ve tesettürlü olduğunu belirtmişsin . Sanane nasıl giyinirse giyinir belki seni çok benimsiyor o yüzden rahat davranıyor .. Herşyede art niyet aramayın .

şimdi gündüz oturmaya mı gittin

eşofmanla oturuyorlardı sen de gittin birlikte oturdunuz

bana da samimi biri gelince öyle otururum aksi halde giyerim kotu öyle otururum

birisi yazmış yukarda düğüne gider gibi süslenir püslenir ayakkabı vs giyerim diye

bunu asla yapmam; gittiğim bir yerde de eğer nişan düğün vs özel gün değil de böyle giyinmiş biri varsa bana çooook yapmacık gelir

filmlerdeki gibi yaşamıyoruz çoğumuz kapıdan girince şortları eşofmanları giyip sutyenleri fırlatıp üstümüze geçiriyoruz bir penye

bir kere arkadaşın sitesinde asansör bozulmuş işte herkes kapılara çıkmış herkesin altında pijama altı eşofman üstünde de basit bir tişört ya da o giysinin üstü varmış

gerçek yaşam bu; madem samimisiniz doğal olan insanlar bir sıkıntı yok

ama derseniz ki beni misafir gibi hissettiremiyorlar o zaman da misafirliğinizin sıklığını azaltın

Kızlar ben tesettürlüyüm ailem güzel giyinen giyinmeyi bilen insanlardır bi misafir geldiğinde veya gittiğimizde özen gösterilir hareketlere oturuşta kalkışa. Benim ilişkin 4 yıllık asker bekliyorum şuan ve ciddiyiz sevgilimin annesiyle eskidendi tanışıyoruz yakınlığımız var ama ben yanı onlar beni çağırır evlerine oturmaya felan yanı onlarda kapalı ama hiç giyimlerine dikkat etmezler eşofmanla felan çıkarlar yatarlar ben varken neden böyle ben yanlış mi düşünüyorum acaba abartiyormuyum ilgi alaka var ama bu sekildeler
Herkes bir olmaz. Kardeşinle bile insan bor degil. E madem begenmiosun aileyi yol yakinken dön

Aile önemli ama damat idare edebilirsiniz her iki tarafı sorun olmaz

Sözlü veya nisanli olsaydiniz farkli olurdu demek istiyor herkes. Erkek arkadasiniz askerdeyse sizin orada isiniz ne? Niyetiniz iyi ondan süphem yok ama 4 yillik iliski, resmi hicbir bag yok ortada, erkek arkadas da yok, niye gidiyorsunuz evlerine. Bunu dogru bulmayanlara da atar yapiyorsunuz. Anne babanin onayiyla nisanlinin ailesini ziyaret etmek var bir de erkek arkadas askerdeyken evlerine gitmek var. Belki de önemsemiyorlar sizi ya da gitmenizden hoslanmiyor olabilirler. Ben kardesim askerdeyken kiz arkadasinin gelmesinden rahatsiz olurdum. Kendim icin degil kizin adina. Ailesinin haberi var mi burada oldugundan, varsa da niye gönderiyorlar derdim.

Üniversitedeyken erkek arkadasimin ailesiyle tanismak icin memleketine gitmistik. Biz asktan ölüyoruz kesin evlenicez diyoruz ama annesi gelen giden herkese "okuldan normal arkadasi, arada gelir giderler böyle" demisti benim icin. Cok agirima gitmisti ama simdi anliyor ve hak veriyorum kadina. Buna hayat tecrübesi deniyor. Keske birisi bana böyle izah edip kafama iyice yerlestirseydi de gitmeseydim. Nisanliyken esim, annesi ve kizkardesi beraber tatile gidelim diye tutturmuslardi. Bodrum'da ev kiralamislar. Bizimkilere zorla, benim payima düsen neyse onu ödemek sartiyla kabul ettirdiler. Kayinvalidem her tür garantiyi verdi kiziniz bana emanet diye. Yasim kücük falan da degildi 28 yasindaydim.

Isin özeti, gitmeyin. Ben gidersem askerdeki sevgilim mutlu olur, beni cok takdir eder diye düsünmeyin. Sen gelince gideriz ama sen yokken kusura bakma deyin.

çok güzel açıklamışsınız sonuna kadar katılıyorum

Ya sen seviyor musun?
Evet seviyorsun
o seni seviyor mu evet seviyo
Etrafı biiiiip yemek düşer devices çünkü aileler de evleniyor bir bakıma canım
O yüzden es adayına dikkat et eğer anasını ve seni ayrı ayrı idare edebiliyorum hııı iii sorun yooooookkkkkk:KK30:

bence bu sizi yabancı görmediklerinden kaynaklanıyor.

Bazi insanlar misafire ozenmez.
Esimin ailesi de oyledir. Esofmanlar, argolar... normal yasam tarzlari o. Benim de oyle.
Ben evimin disindan biri geldiginde (babam, gorumcem vs) bile misafir oldugu icin ozenirim.
Ama herkes oyle degil.
Insanlari olduklari gibi kabul etmeliyiz.

Eger konu sahibine , esofmanla bile olsa kendisini iyi hssettirselerdi bu konu acilmazdi.Mevzu esofman degil ki....Hurmet yok onemsenme yok

İnsanların giyimine takmayın bu kadar
Ama sizi aileden biri gibi gorduklerı ıcın
Rahatlardır istemeye eşofmanla gelecek halleri yok neticede.

Back
X