• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi..

Haklisiniz sanirim. Ailemle tanistirmad Eniştem vesilesiyle zaten taniyorlardi
Ailen tanıyabilir eniştenin arkadaşı olarak ama senin sevgilin olarak tanıyorlar şuan arada fark var
Lütfen eğitime yönel evlenince ne olacak çalışsan işin gücün olsa aile daha farklı düşünebilir (yaşının 20 olduğunu ve çalıştığını belirtmediğin için böyle düşünüyorum)
19 yaşında sevgilin olmuş onlada evlenmek istemişsin başka konulara da bir bak evlenince kadın bulutların üzerinde gezmiyor kocasıyla ayrı ailesi ile ayrı sorunlar yaşıyor
Hayatının kıymetini bil

yorumlar gerçekten kırıcı. hadi diyelim babası savunmak için değil de bilinçli bi şekilde adam öldürdü, bu neden kızının karşısına çıkmak zorunda.

ama şu konudaki yorumlar doğru; daha 2,5 aylık tanıştığın biriyle söz yapmanı istemesi ailenin biraz tuhaf üstelik daha 20 yaşındasın.

boşver; okulunu oku, çalış, kimseye muhtaç olma. o zaman daha kolay olur seni istemeyene rest çekmek.

Daha 20 yasindasin baban hapiste ailen eminim su an zor durumda sen evlenecem beni istemiyorlar derdindesin.içinde bulunduğun süreç ve şartlar bunları düşünmeye uygun değil önce hayatımı nasıl kurarım ayaklarımın üstünde nasıl dururum aileme nasıl destek olurum olmali bu engelleri as sonra evlenirsin

Size tavsiyem yaşınız genç biraz daha beklemeniz. Bu arada birebir sizin durumunzda tanıdığım biri evlendi ve bildiğim kadarıyla çok mutlu. Lütfen biraz daha olgunlaşmayı bekleyin.

Normal bi şekilde sorsaniz anlatabilirdim. Boyle bi aileyi ben de istemezdim demeniz on yargidir. Ailemin nesini taniyorsunuz da bunu söyleyebiliyorsunuz? Yazik. Zaten uzgunken buraya geldim desteklerinizi almaya. İnsanlar boyle iste.

Basina gelmeyen anlamaz, salla gitsin milleti

ben olsam ben de istemezdim böyle bir aileyle birlikte olmak
ayrıca madem babanız kendini kurtarmak için cinayet işledi neden meşru müdafaadan savunma yapılmadı
katillerin hiçbiri ben öldürdüm demez zaten
Yapmayın allah aşkına babaların günahlarını çocuklara yüklemek de vicdansızlık değil mi

Sırf Baba'nın bir hatası Yüzünden istemiyorlarsa zaten hayır gelmez kısa Süreli bir hoşlantıymış eğer ölmüyorsa ayrıl o zaman sende zor değil ki .

Zaten çocuk da seni kimseyle tanistirmamis belli ki o da olumlu değil zaten 2 aydır tanıdığın adamla evlenmek istemenden de akıl karı değil anlayamadim

Yapmayın allah aşkına babaların günahlarını çocuklara yüklemek de vicdansızlık değil mi

Acitasyon yapmaya gerek yok gerçek bu
oğlunuz gelse dese böyle biri var babası katil cezaevinde
ister misiniz yürekten
Hayır
o aile de istemiyor işte
hata diye günah diye Basitleştirmemeli bilerek isteyerek adam öldürme var ortada torununuz olsa ister misiniz böyle biriyle birlikte büyüsün
Karşı tarafı da anlamak lazım

Daha 19 yasindasin 2.5 aydır konuşuyorsunuz ve ailen adı konsun diyo hayırdır ne bu acele yangından mal mı kaciriyosunuz cocukta aileside haklı çocuk kimseyle de tanistrmsmis demek ki daha o kadar ciddi değil ayrıca babana üzülmedim hiçbir bahane insan canını almayi gerektrmez can sonuçta Allah vicdan versin

Acitasyon yapmaya gerek yok gerçek bu
oğlunuz gelse dese böyle biri var babası katil cezaevinde
ister misiniz yürekten
Hayır
o aile de istemiyor işte
hata diye günah diye Basitleştirmemeli bilerek isteyerek adam öldürme var ortada torununuz olsa ister misiniz böyle biriyle birlikte büyüsün
Karşı tarafı da anlamak lazım
Ben burda suçu yada suçluyu savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın ajitasyon falan... lakin sizin ailenizden biri bu duruma düşse ne olacak kan bağınız var diye siz de o suçu in ceremesini çekmeyi hak mı göreceksiniz ben bunu anlamıyorum. Sizin dılınızda gelişen bi olay var ve ortada inkar edilmesi mümkün olmayan kan bağı

Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yasinda bi genç kizim. Ablamin dugununden nisanindan beri enistemin çocukluk arkadaşı olan bi çocukla hoslaniyoduk birbirimizden. 2 buçuk aydir sevgiliyiz. Ama bi sorunumuz var. Kendisi 26 yasinda ve 2 aylik bi evlilik yapip dolandirildi. Eski eşini ailesi istemediği için onlara rest çekti. Simdi de ailesi beni istemiyor. Babam kendisini kurtarmak icin isledigi cinayetten oturu cezaevinde. Ama o da pişman ve aslinda çok iyi bi baba. Bu yüzden beni istemiyolarmis. Bunu bana söylemedi erkek arkadasim. Eniştem anlatti. Benim bütün ailem onu taniyo artik ama beni kardeşiyle bile tanistirmadi. Çok kotu hissediyorum. Üstelik ailem de beni zorluyor yüzük Takin adi konsun boyle gezmeyin diye. Haklilar ama ben birşey dediğimde erteliyo. Ne yapmaliyim arkadaşlar..

Senin durumun zor. Hayatın boyunca babanın olayıyla anılmak istemiyorsan bir meslek edin. Filancanın kızı diyeceklerine şu meslek sahibi desinler. Bir kariyerin olursa, babanın suçu geri planda can sıkıcı bir detay olarak kalır.

Diğer ailenin tarafından bakınca durum vahim. Oğulları hep yanlış seçim yapıyor görünüyor. Onları da anlamak lazım.
Ben senin yerinde olsam onun ailesiyle tanışmadan kendi ailemle tanıştırmazdım. Üstelik zaten bu tanışmalar için çok erkenmiş. Bu sayfayı kapatıp kendi geleceğine yönelmen en doğrusu olur.

Senin durumun zor. Hayatın boyunca babanın olayıyla anılmak istemiyorsan bir meslek edin. Filancanın kızı diyeceklerine şu meslek sahibi desinler. Bir kariyerin olursa, babanın suçu geri planda can sıkıcı bir detay olarak kalır.

Diğer ailenin tarafından bakınca durum vahim. Oğulları hep yanlış seçim yapıyor görünüyor. Onları da anlamak lazım.
Ben senin yerinde olsam onun ailesiyle tanışmadan kendi ailemle tanıştırmazdım. Üstelik zaten bu tanışmalar için çok erkenmiş. Bu sayfayı kapatıp kendi geleceğine yönelmen en doğrusu olur.
Güzel yazmışsınız.

Benim düşüncem de öyle. Eğitimini boşlama yapabileceğinin en iyisini yap ve bir mesleğin olsun. yoksa babanın durumu her konuda önüne gelir. bazen iyi bir kariyer bir çok şeyin üstünü örter. evlenmek için zaten çok küçüksun. acele etme once kendini kurtar ama evlilikle değil eğitimle.

Evet ama burda suç babaya ait çocuğunu düşünerek hareket etmedi diye çocuk suçlanmaz ki
Ben zaten hanfendiyi suclamadim babasına acımadıgmi hakettiğini dedim ve daha 2.5 ayda ailesinin hemen yüzük takın demesine değindim ayrıca demin dediğim çocuklarıni düşünerek hareket etmeliler lafının arkasındayım ama

Çok sağolun gerçekten. Sizin gibi insanlar olmali burada. Kimse kimseyi bilmiyor iste.

Bende sirf kendilerini korumak zorunda kaldiklari icin hapis yatanlari taniyorum. Sizi cok iyi anliyorum.

Biz ne dersek diyelim iyisiyle, kötüsüyle onlar senin ailen. Nasil ki bizler hata isledigimizde ailelerimiz bizi itmiyorlar ve bizi sevmekten vazgecmiyorlarsa, bizde vazgecmemeliyiz.

Bu tutumunu takdir ettim...

Iliskine gelince, seni ve aileni oldugu gibi kabul etmeyen biriyle asla bir yola cikma

Back
X