- Konu Sahibi ogretmnhnm
Merhaba hanımlar biraz uzun yazıcam çünkü fikirlerinize ihtiyacım var.. benim 9 aylık bir ilişkim var daha önce de konu açmıştım kpss kursunda tanıştık aynı sınıftaydık diye bahsetmiştim. Ciddi de düşünüyoruz kısmetse. Üniversite bitince sevgilim ailesinin yanına döndü köyde yaşıyorlar hayvancılık çiftçilik vs. Köyde telefon çekmiyor internet yok ev telefonu ile iletişim kuruyoruz o da bir iki saat kadar. Uzaktan ilişkiyi dibine kadar yaşıyoruz yani bizim kadar imkanı kısıtlı olan yoktur heralde. Neyse, sevgilimin babası biraz aksi sabah uyutmaz boş durdurmaz sevgilime huzur vermiyormuş kısaca. Sevgilim her işlerine koşturur ama babası al şunu harçlık yap demezmiş bu yüzden yanıma gelme imkanı çok az. Artık evde durmak istemiyormuş. Ne yapsam diye kara kara düşünüyor.
Sevgilim beden eğitimi öğretmeni tekrar kpss hazırlanacak ama evde rahatlık yok malesef nasıl çalışsın. Yanıma çağırdım -tek başıma yaşayabilirim diyor-birkaç hayvanı sat burdan ev kirala işe gir hem de ders çalış dedim, sonrası yok bu işin dedi. Polisliğe başvurmuştuk 15 eylülde mülakat var ama ankaraya gidecek maddi imkan yok. Ve de öğretmen olmak istiyor. Köyde kalsa rahat vermiyorlar. Siz olsanız sevdiğiniz adama nasıl yardımcı olurdunuz sonuçta sizin de geleceğiniz olabilir bu. Artık aklıma bişey gelmiyor yardımcı olamıyorum ona
Ve de "Benden sana hayır gelmez" deyip bırakır gider diye endişeleniyorum ben atanırsam gurur da yapabilir ( İnşallah yapmaz)
Bi akıl verin hanımlar... 23 yaşındayız ne yapalım biz
Sevgilim beden eğitimi öğretmeni tekrar kpss hazırlanacak ama evde rahatlık yok malesef nasıl çalışsın. Yanıma çağırdım -tek başıma yaşayabilirim diyor-birkaç hayvanı sat burdan ev kirala işe gir hem de ders çalış dedim, sonrası yok bu işin dedi. Polisliğe başvurmuştuk 15 eylülde mülakat var ama ankaraya gidecek maddi imkan yok. Ve de öğretmen olmak istiyor. Köyde kalsa rahat vermiyorlar. Siz olsanız sevdiğiniz adama nasıl yardımcı olurdunuz sonuçta sizin de geleceğiniz olabilir bu. Artık aklıma bişey gelmiyor yardımcı olamıyorum ona

Bi akıl verin hanımlar... 23 yaşındayız ne yapalım biz