- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
bide olay şu ben izmirde olsam olacakmis oğlu evlilik diye can atıyor ben frenliyorum dedim.Siz gibi göçmen de değilim iç anadoluda büyüdüm mü dedin?
Tam yerliyim dedin, susturdun kadını yani
Oğluşum gidiyaah diye stres yapmış galiba yazık :)
annesi maasima kadar sormus dedim bu beni ilgilendirir evlenirsek seni beni ilgilendirir. Saygısızlık bile yapmadım ki o kadar kibar konuşurum herseye okey derim sorunuz varsa illaki sorun derim ama gizliden sorguya cekmek bilemedim2 aylık ilişkide neden sevgili annesiyle konuşulur/tanışılır anlamıyorum. Set çekmek, “ne olarak, hangi sıfatla konuşacağız” demek bu kadar zor mu? Çekilmeyen çizgiler böyle saygısızlıklara fırsat tanıyor işte.
bide olay şu ben izmirde olsam olacakmis oğlu evlilik diye can atıyor ben frenliyorum dedim.
Oğlu böyle derin mevuzlara girmedi.Anne haddini aşmış.
Bunları oğluyla konuşsun
Ben istemesemde zorla anneye tutuşturdu telefonu şak diye ben bu donemde is ciddiye binmeden konusmak istemem ama o herseyi yapiyo annesine telefon tutusturmalarKendi fikrim; kadınla telde bile olsa tanışarak muhatap kabul etmişsin kendi kendine.
Sözlün mü nişanlın mı ne alaka sevgililik durumlarında anneler falan.
Telaşlanmş kadın galiba :)
5 ayda annesiyle tanışıp içli dışlı olduğuma şu an o kadar pişmanım ki.Ben istemesemde zorla anneye tutuşturdu telefonu şak diye ben bu donemde is ciddiye binmeden konusmak istemem ama o herseyi yapiyo annesine telefon tutusturmalar
Sevgilinizin sizi annesine anlatması hata. Tamam hayatımda biri var diyebilir anlarım ama daha 2 ayda böyle evlenekmişsiniz gibi kütüklere kadar araştırmak, müdehale etmek neyin nesi.annesi maasima kadar sormus dedim bu beni ilgilendirir evlenirsek seni beni ilgilendirir. Saygısızlık bile yapmadım ki o kadar kibar konuşurum herseye okey derim sorunuz varsa illaki sorun derim ama gizliden sorguya cekmek bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?