- 27 Kasım 2017
- 1.291
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
2 aylık insanın annesi ile niye tanışıyorsunuz ki ?Merhaba kızlar 2 aydır flört ettiğim bir çocuk var izmirde yaşıyor vesile ile tanıştık. Çocuk evlilik filan düşünüyor. Hoş muhabbet derken annesi ile telefonda tanıştık ettik. Erkek arkadaşım ankarada hacı bayram veli cami ve türbesi varmış dedi evet dedim orayada gidelim ulus daymis merak ediyorum ulusu da dedi peki dedim. 1 saat sonra erkek arkadaşıma ben işten eve geldim dedim. Yarın konuşuruz evde durumlar biraz sıkıntılı dedi gerginlik var dedi. Benimle ilgili mi dedim? Yok canım seninle ilgili değil dedi.
Sonra 10 dk gecti geçmedi telefonum çaldı arayan erkek arkadaşımın numarası karşımdaki ses annesi.
Merhaba kizim oğlum duşta kız arkadaşının numarasını cevirde kafama bir soru takıldı cevirttim numarani dedi. Oglumla konuşurken duydumda hacı bektaş dedin siz alevi misiniz dedi? Hayır da ben hacı bayram veli dedim ulus semtinde ayrica sizin bahsettiğiniz nevşehir ilinde dedim. Sonra ben ne aleviyim ne kürt üm hem ben sizler gibi göçmen de degilim iç anadoluda doğdum büyüdüm. Elhamdülillah Müslümanım dedim bunda sorun olacak seyler degil dedim. Biz gocmen tanınmış aileyizde dedi. Benim oglum daha askerlik yapacak evliliğe hazir değil dedi ( 21 gün bedelli yapacak da kendileri) facebook da iliski durumu yapan oğlunuz evlenmek için beni sıkıştıran oğlunuz hem aileler tanismadan etmeden hop evlenecek halimjzde yok ki yeniyiz biz en az 3 yılı var bu olayın sizin oğlunuz acele ediyor dedim sonra kusura bakma kızım senin vaktini almayim dedi.
Şak kapandı.
Bu ne ya?
ha ha ha daha neler duyacağım şu k.k daMerhaba kızlar 2 aydır flört ettiğim bir çocuk var izmirde yaşıyor vesile ile tanıştık. Çocuk evlilik filan düşünüyor. Hoş muhabbet derken annesi ile telefonda tanıştık ettik. Erkek arkadaşım ankarada hacı bayram veli cami ve türbesi varmış dedi evet dedim orayada gidelim ulus daymis merak ediyorum ulusu da dedi peki dedim. 1 saat sonra erkek arkadaşıma ben işten eve geldim dedim. Yarın konuşuruz evde durumlar biraz sıkıntılı dedi gerginlik var dedi. Benimle ilgili mi dedim? Yok canım seninle ilgili değil dedi.
Sonra 10 dk gecti geçmedi telefonum çaldı arayan erkek arkadaşımın numarası karşımdaki ses annesi.
Merhaba kizim oğlum duşta kız arkadaşının numarasını cevirde kafama bir soru takıldı cevirttim numarani dedi. Oglumla konuşurken duydumda hacı bektaş dedin siz alevi misiniz dedi? Hayır da ben hacı bayram veli dedim ulus semtinde ayrica sizin bahsettiğiniz nevşehir ilinde dedim. Sonra ben ne aleviyim ne kürt üm hem ben sizler gibi göçmen de degilim iç anadoluda doğdum büyüdüm. Elhamdülillah Müslümanım dedim bunda sorun olacak seyler degil dedim. Biz gocmen tanınmış aileyizde dedi. Benim oglum daha askerlik yapacak evliliğe hazir değil dedi ( 21 gün bedelli yapacak da kendileri) facebook da iliski durumu yapan oğlunuz evlenmek için beni sıkıştıran oğlunuz hem aileler tanismadan etmeden hop evlenecek halimjzde yok ki yeniyiz biz en az 3 yılı var bu olayın sizin oğlunuz acele ediyor dedim sonra kusura bakma kızım senin vaktini almayim dedi.
Şak kapandı.
Bu ne ya?
erkek arkadaşınızla konuşmadınız mı hiç bu olaydan sonra?Ben istemesemde zorla anneye tutuşturdu telefonu şak diye ben bu donemde is ciddiye binmeden konusmak istemem ama o herseyi yapiyo annesine telefon tutusturmalar
hayır whatsapa bile girmemiş en son 9 da girmiş facebookunu dondurmuş orada ilişkisi var yapıncaerkek arkadaşınızla konuşmadınız mı hiç bu olaydan sonra?
bence suan ailesi ile ya tartışma yaşıyor yada yattı uyudu sinirindenTelefonda tanışma çok absürt olmuş. sevgiliniz sonra ne açıklama yaptı? Özür diledi mi annesi adına ?
görüntülü konuşurken tak annesine iteliyor telefonu konuş diye insan sorar yani o konuyu demiştim annen yada ben musait olamayız belki tutuşturma diyeSevgilinizin sizi annesine anlatması hata. Tamam hayatımda biri var diyebilir anlarım ama daha 2 ayda böyle evlenekmişsiniz gibi kütüklere kadar araştırmak, müdehale etmek neyin nesi.
Siz annesiyle bi daha muhattap olmayın bence. Sevgilinize de söyleyin, iş ciddiye binmeden, aileler tanışmadan ben görüşmek istemiyorum tekrar diyin. Daha sevgililiğinizi yaşamadan kaynana stresi çekiyorsunuz.
Sıcagı sıcağına konuşmanız gerekiyordu. Böyle bi durumda ne uyuması. Saatlerce de ailesiyle kavga edecekte değil ya. O zaman bu bi bahane olarak geldi bana, annesini kullanmış.bence suan ailesi ile ya tartışma yaşıyor yada yattı uyudu sinirinden
Niye böyle dediniz mesela? Öyle mi düşünüyorsunuz bilemem ama alevilik ve kürtlüğü aşağılamış hakir görmüş gibisiniz. Alevileri de dinden dışlamış gibisiniz. Kadın zaten size kürt dememiş kürtlüğü niçin işin içine karıştırdınız anlamadım. Nitekim kadın size gayrimüslim de dememiş neden elhamdulillah müslüman olduğunuzu tekrar vurgulama gereği duydunuz, alevi olduğunuzu ima edince müslüman olmadığınızı da mı ima etmiş oldu?Sonra ben ne aleviyim ne kürt üm hem ben sizler gibi göçmen de degilim iç anadoluda doğdum büyüdüm. Elhamdülillah Müslümanım dedim
Düzelmesi için bütün kalbimle dua edicem nasıl hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü.hayır whatsapa bile girmemiş en son 9 da girmiş facebookunu dondurmuş orada ilişkisi var yapınca
kırşehirliyim dedim ic anadoluluyuyum dedim kkırşehir de kürt de var kurtluk varmi dedi hayir dedim yani onun düşüncesi ile cevap verdim kimseyi hakir gormedim benim kurt de alevide sunnide arkadasim eşim dostum var hepsininde yeri ayri bende hangi mezhebe bağlı olursam olayim hiçbirini birbirinden ayiramam ve ayrımcılık yapıldığı ixin zoruma gitti durum bu hanimefendiNiye böyle dediniz mesela? Öyle mi düşünüyorsunuz bilemem ama alevilik ve kürtlüğü aşağılamış hakir görmüş gibisiniz. Alevileri de dinden dışlamış gibisiniz. Kadın zaten size kürt dememiş kürtlüğü niçin işin içine karıştırdınız anlamadım. Nitekim kadın size gayrimüslim de dememiş neden elhamdulillah müslüman olduğunuzu tekrar vurgulama gereği duydunuz, alevi olduğunuzu ima edince müslüman olmadığınızı da mı ima etmiş oldu?
Çok teşekkür ederim guzel dilek ve dualariniz icinDüzelmesi için bütün kalbimle dua edicem nasıl hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü.
Oğlu o kadar naif ve tatli dille yaklasir ki bu u bana sorsa... Çünkü annesi ataları nerden gelmeymis diye bir sor demisti ben de kirsehirliyim vs vs anlatmistimÜzüldüm sizin adınıza. Kadın keşke sizi aramak yerine oğluna sorsaymis demek ki ondan çekiniyor.
Balık baştan kokar demişler bu konuyla ilgili daha çok konu açarsınız siz bir kv zede daha :)Merhaba kızlar 2 aydır flört ettiğim bir çocuk var izmirde yaşıyor vesile ile tanıştık. Çocuk evlilik filan düşünüyor. Hoş muhabbet derken annesi ile telefonda tanıştık ettik. Erkek arkadaşım ankarada hacı bayram veli cami ve türbesi varmış dedi evet dedim orayada gidelim ulus daymis merak ediyorum ulusu da dedi peki dedim. 1 saat sonra erkek arkadaşıma ben işten eve geldim dedim. Yarın konuşuruz evde durumlar biraz sıkıntılı dedi gerginlik var dedi. Benimle ilgili mi dedim? Yok canım seninle ilgili değil dedi.
Şak kapandı.
Bu ne ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?