Sevgilimin Ailesi

2 aylık insanın annesi ile niye tanışıyorsunuz ki ?
Daha birbirinizi tanımadan...
Kadın sizi istememiş.

ha ha ha daha neler duyacağım şu k.k da

görüntülü konuşurken tak annesine iteliyor telefonu konuş diye insan sorar yani o konuyu demiştim annen yada ben musait olamayız belki tutuşturma diye

bence suan ailesi ile ya tartışma yaşıyor yada yattı uyudu sinirinden
Sıcagı sıcağına konuşmanız gerekiyordu. Böyle bi durumda ne uyuması. Saatlerce de ailesiyle kavga edecekte değil ya. O zaman bu bi bahane olarak geldi bana, annesini kullanmış.

Sonra ben ne aleviyim ne kürt üm hem ben sizler gibi göçmen de degilim iç anadoluda doğdum büyüdüm. Elhamdülillah Müslümanım dedim
Niye böyle dediniz mesela? Öyle mi düşünüyorsunuz bilemem ama alevilik ve kürtlüğü aşağılamış hakir görmüş gibisiniz. Alevileri de dinden dışlamış gibisiniz. Kadın zaten size kürt dememiş kürtlüğü niçin işin içine karıştırdınız anlamadım. Nitekim kadın size gayrimüslim de dememiş neden elhamdulillah müslüman olduğunuzu tekrar vurgulama gereği duydunuz, alevi olduğunuzu ima edince müslüman olmadığınızı da mı ima etmiş oldu?

Konun kapanir muhtemlen.anneisyle ayni fikirdeyim onemsiz diye gecme.aleviysen aleviyle evlen suniiysen sunni kurtsen kurt turksen turk. Gencler medeni yaslilar aileler cahil malesef.gordugun gibi evlenecegn varsada mutlu olamassin. Bunu bizzat turk kurt sonucu biten evliligimden ornek alarak soyluyorum.yol ver

Kadin sifre de çözmüş ugrasmis...ne bileyim bu zamanda sevgilisi olan bir genc telefonunda sifre yokmuymus ki annesi oglu dustayken aramış..
Ogluyla detayli konuşun derim

kırşehirliyim dedim ic anadoluluyuyum dedim kkırşehir de kürt de var kurtluk varmi dedi hayir dedim yani onun düşüncesi ile cevap verdim kimseyi hakir gormedim benim kurt de alevide sunnide arkadasim eşim dostum var hepsininde yeri ayri bende hangi mezhebe bağlı olursam olayim hiçbirini birbirinden ayiramam ve ayrımcılık yapıldığı ixin zoruma gitti durum bu hanimefendi

Bazen cikmazda kaliyorum arkadaslar sizlerin fikirlerine önem verdiğim icin danistim sizlere cunku az cok bende farkindayim durumun ama zoruma gitti ayrimcilik olmasi ve bu durumun bu anda sorulmasi

Üzüldüm sizin adınıza. Kadın keşke sizi aramak yerine oğluna sorsaymis demek ki ondan çekiniyor.

Üzüldüm sizin adınıza. Kadın keşke sizi aramak yerine oğluna sorsaymis demek ki ondan çekiniyor.
Oğlu o kadar naif ve tatli dille yaklasir ki bu u bana sorsa... Çünkü annesi ataları nerden gelmeymis diye bir sor demisti ben de kirsehirliyim vs vs anlatmistim

Balık baştan kokar demişler bu konuyla ilgili daha çok konu açarsınız siz bir kv zede daha :)

Erkek arkadadlsinizin iki ay icin evlilik dusunmesi daha birbirini tam tanimadan biraz hizli geldi bana.
Annenin yaptigi da tuhaf. Bu tip konular ya da endiseleri varsa bunu ogluna sorsun.
Oglunun telefonundan aramasi, tanismanizin telefondan olmadi tuhaf. Once ciftler birbirini iyice tanimaliydi, evlilik fikri olusursa o zaman ailesiyle tanistirmaliydi ama bu is telefonla olmaz. Sonra da siz onu ailenize tanistirirsiniz ve aileler tanisir . Sizinkinde bir tuhaflik var. Bence cok icli disli olmayin annesiyle. Umarim anneci degildir erkek atkadasiniz yoksa cok cekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…