sevgilimin ailesi ??

Eşinizin daha önce yasadıgı bir olay olmuş olabilir belki, benim eşimin de takıntıları vardı eski nişanlısıyla yaşadıklarından dolayı, hep gelecekte olacaklar hakkinda kahin gibi yorum yapar, kendim ispatlayana kadar bende bittim artık, takıntılı insanlar ömrünü bitiriyor maalesef, bence erkekleri çok da dikkate alıp cvp vermemek lazım, bakarız o gün gelsin deyip konuyu kapatın, ya da onun takıntıları varsa siz ondan baskın olup siz de kendi takıntılarınızı dile getirin, biraz da onun beyni yansın, ben çok pozitif bir insanken negatife döndüm bu defa da eşim pozitif düşünmem için beni telkin ediyor, şaka gibi ama böyle hayat maalesef, herkes şükredip otursa mutlu mesut yaşanıp gider

Evlenmeden önce ağzını ariyor sanırım nasıl bir gelin olacağına dair

Üzgünüm ama sevgiliniz ailesi tarafından dolduruluyor .İş ciddileşince kayınvalidenizi korku sarmış anlaşılan .Tartışmanızda sizi pasif buldum.Erkekler bu konuda pekte tatlı dileden anlamıyorlar malesef.Daha ciddi ve kesin konuşmalısınız yoksa evliliğin ilk yılları kavgayla geçiyor.Ona göre başlamamak daha doğru benim görüşüm.Sonra ben bu adamla nasıl evlendim diye kendinizi sorgular durursunuz.

Kaç kaç kaç..

28 yasinda "ben annemi özlerim" diyen bir erkek.

Ne bilim, baska erkek mi kalmadi? Bu adam güya yetiskin, kendi evini yuvasini kuracak fakat bir 3 yasindaki çoçuk ile ayni cümle kuruyor. Bu seni niye ondan sogutmuyor?

Sende "ben o diger kizlarden degiliiim" havasina girme. "Tabi annenlerde kalabiliriz" demene gerek yok. Ayni sehirdeki insanlarin yaninda niye gece kalinsin?

Adam sana bu kadar sinyal veriyor ve israr ile halen ayrilmazsan, berbat bir evlilik seni bekliyor, benden söylemesi. Sen adam ile evlenmis olmuyorsun, onun ailesine yeni bir üye olmus oluyorsun. Hizmetçi olarak.

Erkeklerin aile fantezilerini anlamıyorum. Gecen de bir üye kocamın kirlettigi tuvaleti temizlemek istiyorum demişti. Evlilikten beklentiler bu olmamalı ya. Nasıl fanteziler bunlar terslesenize bir kere istersen yatağımıza da alalım diye.

Senin bu aileden çekeceğin var. Anne de oğluda fena . Biz ne dersek diyelim farketmeyecek gerçi ama evlenince düzelmeyecek emin ol. Daha evlenmeden (seni elde edemeden) böyle ise evlenince nasılsa evlendik ne diye daha da artacak bu halleri. Aynı yerde yaşamak da ister bu şimdi hem ne gerek var ayrı oturup kira vermeye falan

Bunlar fragman evlenince ailesinden cıkamıcaksın sevgilin yolunu yapıyor.

Şimdiden yeni konularını görür gibi oldum evlendim evleneli eşimle evimizde bas basa birşey yapamadık hep ailesi diye

Ohooooo daha o gün gelmeden olasılık üzerinden bile kavga çıkarıyorsa ilersini düşünemiyorum. Ailesinin evinden çıkarmaz muhtemelen.Bunu kabul edebilecekseniz evlenin,çünkü bu kafa değişmez.

sizce bu durum normal mi?
Normal değil
Onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım diyorsun ya. Eşin bu kafayla giderse öyle bir hale gelecek ki yüzlerini görmeye tahammül edemeyeceksin.
Benim aileme gidecez senin ailene gidecez evde oturmayacaz ne demek? Böyle bir evlilik istiyor musun mesela? Ailelerinizin evinden hiç çıkmayacaksanız niye evleniyorsunuz? Sen kendi ailenle o kendi ailesiyle kalsın madem. Sonuçta herkese kendi ailesi rahat.
Aynı şehirdeyseniz gece neden kayınvalidenizde kalasınız? Kahvaltıya gidilecek mesafedeyse gidersiniz zaten isterseniz.
Çok bunalırsın. Evinde rahat ayağını uzatmak istersin ama eşin hep anneme gidelim der. İllallah edersin. Evli olmak bu değil. Baştan açık açık konuş. Evlilikten beklentinin bu olmadığını söyle. Ya da kaç kurtar kendini. Birey olamamış aile kurmak ne demek bilmeyen biriyle evlenme. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Uyumlu olayım falan diye ses çıkarmadığına çok pişman olursun. Çünkü ben oldum.

işte hep yagiderse biterse ya yüzgöz olursak korkusuyla hep alttan alıp anlayışla karşılıyorum her küsünce hemen affedip barışıyorum
İyi de şimdiden her şeyi alttan alıp anlayışla karşılıyorsanız evlenince ne olmasını bekliyorsunuz, hayatınızı bir adamın ve ailesinin kişisel egolarını tatmin etmek için mi harcayacaksınız, evlilik öncesi dönemde genelde erkekler gerçek yüzünü göstermez siz şanslısınız ki göstermiş, daha ne bekliyorsunuz ki ayağınıza pranga takıp köle olarak mı gezdirmesi gerekiyor

Evlenince hergün kaynananda olcan
Onun tüm işlerini yaptırçaklar sana temizlik bulaşık yemek
Kendi özel hayatın asla olmıcak
Annesiyle evlenmiş gibi olacaksın
Kabul edilosan bunları evlen annemi özlerim ne ya kaç yaşında bu 5 yaşındaki çoçuklamı evleniyorsun eşek kadar olmuş evlenecek hala annemi özledim diyor

arkadasim annen seni kadir gecesi dogurmus allah daha isler ciddiye binmeden isteme olmadan onune cikarmis benim esim hic boyle istekleri olmadigi halde neredeyse ilk uc yilimiz dip dibe gecti her firsatta kv bizdeydi biz ondaydik hatta bir keresinde bir yere yemege davetliydik yemegi yedik sofradan kalktik pesine telefon geldi ben geldim isiklariniz yanmiyor eve gelin baska insanlarin yaninda tartisamiyorsunda yedik ictik kactik yaptik sirf annesi istiyor diye ki dedigim gibi esim nisanliyken falan hic bunlar olur demedi aksine ben konusunu acardim surekli gel git olmaz bastan soyleyeyim sana uymazsa bastan soyle evlenmeyelim diye oda her seferinde yok canim sen canini ne sikiyosn olmaz tabi falan diyodu ona ragmen boyle oldy hatta ilk evlilik yildonumunde bile rahat birakmadilar bide senin ki bastan neler olacagini soylemis bile bile atese yurume ayrilirsin en fazla uc bes ay uzulursun ama psikolojin saglam kalir

Ay bir tanıdığım var. Kv ile aynı şehirde annesigil farklı şehirde. Kocası diyormuş biz senin annende yatılı kalıyoruz niye benim annemde kalmıyoruz diye. Kendi annesi 10 dk mesafe. Ciddi ciddi kavga konusu oldu.

Konusahibi yol yakınken uzaklaş.Burdaki hatunların çoğu tecrübeli kulak ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…