sevgilimin ailesi ??

Ana kuzusu bir erkek her zaman en kötüsüdür. Seni hep ikinci plana atar. Seni savunmaz. Bir erkek ailesine bağlı olmalı ama ailesine tapmamalı. Tapma derecesinde ki anne sevgisi seni yıpratır.
Bana sorarsan ilişkini gözden geçir ve böyle bir adamla evlenmek isteyip istemediğini derince sorgula.

Ailesine ufacık laf ettirmez tapmayı geçtim

velev ki oyle dedi, ne farkeder onlarin sizin hakkinizda ne dusunecegi? Baskalari icin yasamayin, kendi mutlulugunuzu dusunun

Sen yine de emin olma derim ben aramizda iyi kadinlar kadar kotu kadinlarda var adamlar zorla sevgili olmuyor kimseyle dimi. Bi ara burda bi konu gormustum gencbi kiz yazmis sevgilimin karisi sevgilime surekli asimli mesajlar atiyo sinir oluyorum cildirmak uzereyim diye butun kk kadinlari linc etti kizi burda yani dusnki adam hem kizi idare ediyor hem karisini.. rabbim gostermesin hic bir kadin aldatilmayi haketmez ama ben her zaman şunu derim kadinin en buyuk dusmani yine kadindir. Oyle bir adamin aklina girer ki adam bi anda neyin icinde oldugunu anlamaz bile rabbim mazlumum yaninda bi sekilde onune cikiyor aldatildigin ama o zaman da sen pismanlimlar yasiyorsun esinin sana lafi gercekten nasil oldu nasil yaptim anlamadim oluyor.. sev say ama asla guvenme bak esim 2 cocugumun babasi benim evimin başı dimi aile babamız sonucta. Ama boyle konularda guvenmem. Eger guvenirsem ve ilerde aldtilma durumu ile karsi karsiya gelirsem yikilirim toparlanamam. Bu yuzden kendi sagligim icin boyle olasi durumlarda en az uzuntuyle atlata bilmek icin guvenmiyorum zaten. Once kendini dusun cunku kimse seni dusunmez emin ol

çok haklısınıZ lütfen hakkınızı helal edin ne kadar teşekkür etsem az minnettarım

O yansıtmasın diye evliliğiniz de hep diken üstünde mi olacaksınız.Ailesi iyi insanlarda zaten çalışan insanın sürekli gelemeyeceğini kendileri söylerlerdi zaten ama belli ki ailesi de o zihniyette değil.Sirf yakın oturmak istemedim diye ailemi soyutladim dedi eşim,ilerde sevgilinizde altlı üstlü oturmak isterse ve siz hayır derseniz de yine iyi olmayacaksın ki onların gözünde ona göre ver kararını.Aile terapisti bana şöyle demişti hep ben demek bencillik ama önce ben dersen kendine kıymet vermiş olursun.Hakkinda hayırlısı olsun ins

Dilerim Allah gönlünüzden geçen ne varsa kabul eder
Bende dilerimki. Insallah kalbinin sesini bir kenara birakip sevgilinin bu tavirlarini mantikli bir sekilde gozden gecirirsin. Once kendine deger verirsin. Şunu sor ama kendine mutlaka. Sevip seviliyor muyum cevap muhtemelen evet.. ee peki bununla bitiyormu hayr bu bu bu gibi durumlarda var eee peki ben bu durumlarin tam olarak neresindeyim bana ne kadar deger verilcek bu evlilikte sevgi tamam ask tamam anlasiyormuyuz evet ama bu gibi konularda ben nerdeyim diye kendine sor lutfen

Daha yaşanmamış gelecek günler üzerine tartıştığınızın farkında mısınız ? Bu gidişle bu ilişki zaten yürümez boşanırsınız.[/QUOTE]

Kaç kurtar kendini ben boşadım kurtuldum .Kemdı aılesını kurmak ısteyenle ol.Aıle olmak çok farklı bir şey.Boşver onu otursun aılesıyle.

annesinin başka çocuğu var mı? Annesinin yalnız kalmasından korkuyor olabilir.

Herkes için geçerli olmayabilir ama genellemekte bir sakınca görmüyorum ben uyumlu bir kızım senin aileni kendi ailem gibi gören bir kızım yaklaşımı her zaman taviz tavizi doğurur mantığı ile ilerleyip bir of deyişinizde anında yaptığınız bütün güzel şeyler unutulup suçlanmaya başladığınız bir duruma dönüşür. Mesafeli yaklaşıp süreç içinde aileniz gibi görmeye ya da görmemeye karar verin bence daha az üzülürsünüz bir olumsuzluk halinde. Evlenmeden size fragmanı izletmiş aslında. Yani size danışmadan annem aradı gelin dedi tamam dedim şeklinde konuşup hoşlanmadığınız emrivakiyi size uygulayıp gideceğiniz varsa da istediğinizi yok edip tartışmaya sürükleyecek gibi. İyi düşünmelisiniz.

Hahahha evlende goreyim seni onun ailesini aile gibi goruyomusn bakalim.bir zoraki aksamdan kal sabah erken den kalkip kahvaltilsri hazirla surekli orda ol bakayim sevebilecekmisn ailesini.hicmi okumuyosn burda yazilanlari.ates seni cagiriyo vallahi haberin olsn

normal değil ve seni aynı evde yaşamaya alıştırıyor gibime geldi bunun üst kademesi o olcak gibi resti çek bitmesinden korkma biterse bitsin sonradan ağlayacağına şimdi ağla..

Sadece konuyu okudum yorumlara bakamadim, benden sana hayatini kurtaracak tavsiye; bu çocuktan arkana bakmadan kac. Sakın bak sakın diyorum yakma hayatini!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…