Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm canım sana yol yakınken arkana bakmadan kaç kurtar kendini ondan sana koca olmaz olsa olsa sinir hastalığı olur kendine değer ver ve hemen uzaklaş
Ailesine ufacık laf ettirmez tapmayı geçtimAna kuzusu bir erkek her zaman en kötüsüdür. Seni hep ikinci plana atar. Seni savunmaz. Bir erkek ailesine bağlı olmalı ama ailesine tapmamalı. Tapma derecesinde ki anne sevgisi seni yıpratır.
Bana sorarsan ilişkini gözden geçir ve böyle bir adamla evlenmek isteyip istemediğini derince sorgula.
Rica ederim kuzum lütfen iyi düşün kendini ateşe atmaÇok teşekkür ederim
diyorum konuşulmuyor ki aile deyince sanki ailesine küfür ediyorum gibi Tepkilere tavırlara giriyor yüz göz de olmak istemiyorum e hiç saygısızlık yapmadım o duruma da düşmek istemiyorum bi de mesela benim bu durumumu gidip de annesine kız sizi istemiyor bende bitirme kararı aldım diye yalan yanlış yansıtır diye korkuyorum çünkü böyle bir şey yok ben aksine gelir gideriz her şeyi anlayışla diyorum sadece evimizde uyur birlikte zaman geçiririz yeni evli olacaz bunları diyorum ama o başka yansıtır diye korkuyorum biraz da
Sen yine de emin olma derim ben aramizda iyi kadinlar kadar kotu kadinlarda var adamlar zorla sevgili olmuyor kimseyle dimi. Bi ara burda bi konu gormustum gencbi kiz yazmis sevgilimin karisi sevgilime surekli asimli mesajlar atiyo sinir oluyorum cildirmak uzereyim diye butun kk kadinlari linc etti kizi burda yani dusnki adam hem kizi idare ediyor hem karisini.. rabbim gostermesin hic bir kadin aldatilmayi haketmez ama ben her zaman şunu derim kadinin en buyuk dusmani yine kadindir. Oyle bir adamin aklina girer ki adam bi anda neyin icinde oldugunu anlamaz bile rabbim mazlumum yaninda bi sekilde onune cikiyor aldatildigin ama o zaman da sen pismanlimlar yasiyorsun esinin sana lafi gercekten nasil oldu nasil yaptim anlamadim oluyor.. sev say ama asla guvenme bak esim 2 cocugumun babasi benim evimin başı dimi aile babamız sonucta. Ama boyle konularda guvenmem. Eger guvenirsem ve ilerde aldtilma durumu ile karsi karsiya gelirsem yikilirim toparlanamam. Bu yuzden kendi sagligim icin boyle olasi durumlarda en az uzuntuyle atlata bilmek icin guvenmiyorum zaten. Once kendini dusun cunku kimse seni dusunmez emin olÇok ama çok teşekkür ederm bende sizleri tanımıyorum ama binlerce duamı alıyorsunuz Allah inşallah bütün dualarınızı kabul eder . Ben aldatmaz diyorum çünkü ablası dört aylık evliyken kocası genç bi kızla ablasını aldatmış ve boşanmışlar ablası baba evine dönmüş onlarla yaşıyor. İşte bu durumu yaşayıp şahit olup bu duruma çok üzüldüğü için aldatma ve ihanet konusunda ona karşı çok eminim
çok haklısınıZ lütfen hakkınızı helal edin ne kadar teşekkür etsem az minnettarımSen yine de emin olma derim ben aramizda iyi kadinlar kadar kotu kadinlarda var adamlar zorla sevgili olmuyor kimseyle dimi. Bi ara burda bi konu gormustum gencbi kiz yazmis sevgilimin karisi sevgilime surekli asimli mesajlar atiyo sinir oluyorum cildirmak uzereyim diye butun kk kadinlari linc etti kizi burda yani dusnki adam hem kizi idare ediyor hem karisini.. rabbim gostermesin hic bir kadin aldatilmayi haketmez ama ben her zaman şunu derim kadinin en buyuk dusmani yine kadindir. Oyle bir adamin aklina girer ki adam bi anda neyin icinde oldugunu anlamaz bile rabbim mazlumum yaninda bi sekilde onune cikiyor aldatildigin ama o zaman da sen pismanlimlar yasiyorsun esinin sana lafi gercekten nasil oldu nasil yaptim anlamadim oluyor.. sev say ama asla guvenme bak esim 2 cocugumun babasi benim evimin başı dimi aile babamız sonucta. Ama boyle konularda guvenmem. Eger guvenirsem ve ilerde aldtilma durumu ile karsi karsiya gelirsem yikilirim toparlanamam. Bu yuzden kendi sagligim icin boyle olasi durumlarda en az uzuntuyle atlata bilmek icin guvenmiyorum zaten. Once kendini dusun cunku kimse seni dusunmez emin ol
çok haklısınıZ lütfen hakkınızı helal edin ne kadar teşekkür etsem az minnettarım
Dilerim Allah gönlünüzden geçen ne varsa kabul ederçok haklısınıZ lütfen hakkınızı helal edin ne kadar teşekkür etsem az minnettarım
merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
O yansıtmasın diye evliliğiniz de hep diken üstünde mi olacaksınız.Ailesi iyi insanlarda zaten çalışan insanın sürekli gelemeyeceğini kendileri söylerlerdi zaten ama belli ki ailesi de o zihniyette değil.Sirf yakın oturmak istemedim diye ailemi soyutladim dedi eşim,ilerde sevgilinizde altlı üstlü oturmak isterse ve siz hayır derseniz de yine iyi olmayacaksın ki onların gözünde ona göre ver kararını.Aile terapisti bana şöyle demişti hep ben demek bencillik ama önce ben dersen kendine kıymet vermiş olursun.Hakkinda hayırlısı olsun insdiyorum konuşulmuyor ki aile deyince sanki ailesine küfür ediyorum gibi Tepkilere tavırlara giriyor yüz göz de olmak istemiyorum e hiç saygısızlık yapmadım o duruma da düşmek istemiyorum bi de mesela benim bu durumumu gidip de annesine kız sizi istemiyor bende bitirme kararı aldım diye yalan yanlış yansıtır diye korkuyorum çünkü böyle bir şey yok ben aksine gelir gideriz her şeyi anlayışla diyorum sadece evimizde uyur birlikte zaman geçiririz yeni evli olacaz bunları diyorum ama o başka yansıtır diye korkuyorum biraz da
Bende dilerimki. Insallah kalbinin sesini bir kenara birakip sevgilinin bu tavirlarini mantikli bir sekilde gozden gecirirsin. Once kendine deger verirsin. Şunu sor ama kendine mutlaka. Sevip seviliyor muyum cevap muhtemelen evet.. ee peki bununla bitiyormu hayr bu bu bu gibi durumlarda var eee peki ben bu durumlarin tam olarak neresindeyim bana ne kadar deger verilcek bu evlilikte sevgi tamam ask tamam anlasiyormuyuz evet ama bu gibi konularda ben nerdeyim diye kendine sor lutfenDilerim Allah gönlünüzden geçen ne varsa kabul eder
normal değil ve seni aynı evde yaşamaya alıştırıyor gibime geldi bunun üst kademesi o olcak gibi resti çek bitmesinden korkma biterse bitsin sonradan ağlayacağına şimdi ağla..merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?