sevgilimin ailesi

Az once ayrilmak istedigimi soyledim bundan sonrasini zaman gosterecek farkli davranarak ders vermeye bile sabrim kalmadi artik yapacak bir sey yok sanirim. Haklisiniz

Az once ayrilmak istedigimi soyledim bundan sonrasini zaman gosterecek farkli davranarak ders vermeye bile sabrim kalmadi artik yapacak bir sey yok sanirim. Haklisiniz

Zor ama bence doğru bir karar vermişsiniz. Anlaşamadığınız nokta tek bir konu ama gittikçe hayatınızı daha çok kaplayacak bir konuydu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ikimizin hayatina da mudahale olunca sesimi cikaemak zorunda kaliyorum haksizliga gelemiyorum her hafta hatta her gun bir sey cikariyorlar onlar sevgilime yükleniyor o gelip beni sucluyor. Dun bana sen ailemle huzurumu bozuyorsun dedi

Bu yaşta neyin stresini sinirini çekiyorsunuz ? sevgilinize aileis için ne yapsanız suç olur en sonda söyleyeceğini daha en başından söylemiş size kolay gelsin diyim . Daha kendisini savunacak , ilişkide anne ile sevgili ilişki durumunu ayıramayacak kadar toy bir insanla işiniz nedir.? Ne gerek var kendinizi üzüp yıpratmaya ki siz daha şimdiden başlamışsınız ailesel mevzularda her gün kavga etmeye , ilerde bu daha da artacak en basiti söz nişan , eşya , salon d, düğün tarihine varana kadar karışacak ailesi , sevgilin ailesine sözünü geçiremediği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…